![]() |
|
Antologija Izvorne Muzike - Printable Version +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Kolekcije narodne muzike (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=33) +---- Forum: A (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=34) +---- Thread: Antologija Izvorne Muzike (/showthread.php?tid=244) |
RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 201 ![]() 01. Branislav Simonovic - Simbil cvece 02. Darko Ilievski - Pusteno oro 03. G'org'i Zelceski - Nedo le, arna devojko 04. Mila Lekic - Livadica, okolo jasenje 05. Nada Mamula - Ah meraka u veceri rane 06. NN - Oj slavejce 07. Radio Orkestar NS - Sitno kolo 08. Stefce Stojkovski - Pirinsko oro 09. Vera Letic - Opada lisce a i ruza vene 10. Zehra Deovic i Zora Dubljevic - Oj Trebinje, rodno mjesto moje RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 202 ![]() 01. Duet Radulovic i Jovanovic - Lepo ti je biti cobanica 02. Emina Zecaj - Zaranile dvije jaranice 03. Mila Lekic - Zasto, Sike, zasto 04. Nar.ork.Galevski - Nancevski - Bitolsko oro 05. Nikola Kolakovic - Prije zore i suncevog zracka 06. NN - Razbolela se Irina 07. Radmila Dimic - Po brdima kupine sam brala 08. Radojka Zivkovic - Globodersko kolo 09. Zaim Imamovic - Mujo kuje 10. Zivka Miloševic i Lela Aleksic - Pod prozorom cvetala mi lala RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 203 ![]() 01. Aleksandar Sarievski - Pesna za Veles (NO RSa Serbo) 1965 02. Anka Gieva - Snosti minav kraj rajskata gradina (Jovica Petkovic) 1960 03. Drago Trkulja - Dubicanka kolo 04. Duet Radulovic i Jovanovic - Oj devojko, sto ocice krijes 05. Merima Njegomir - Zracak viri kroz grancice 06. Nikola Kolakovic - Jedno jutro kraj Morave nase 07. Radmila Dimic i Nikola Kolakovic - Aoj, Jelo, oj Jelice 08. Rasa Popovic - Oj Coko, Coko 09. Zivan Milic - Sedi Mara na kamen studencu 10. Zivka Milosevic i Lela Aleksic - Znas li, dragi, onu sljivu ranku RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 02.01.2025 Antologija Izvorne Muzike VOL. 204 ![]() 01. Aleksandar Trandafilovic - Gde to, kazu, ima lepih seka 02. Andjelija Milic - Sedi Mara na kamen studencu 03. Beba Selimovic - Oj Mostaru, moj beharu 04. Danka Stojiljkovic - Zarasle su staze ove 05. Dragoljub Lazarevic - Oj devojce, pirocance 06. Dusica Bilkic - Zracak viri kroz grancice 07. Hanka Paldum - Bosno moja divna, mila 08. Ikonija Vujic - Aj, san zaspala dilber Fata 09. Nestor Gabric - Peva pet'o 10. Predrag Cune Gojkovic - Ja te necu zvati (TO Janika Balaz) RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 26.01.2025 Antologija Izvorne Muzike vol. 205 ![]() 01. Aleksandar Sarievski - Samo sedis, licno Stojne 02. Danka Stojiljkovic - Bolna lezi Andjelija mlada 03. Dragan Krkic - Kolika je seher Banja Luka 04. Merima Njegomir - Oj, jesenjske duge noci 05. Nikola Kolakovic - Star kaleme 06. Nina Spirova - Elenko, mome mori ubava 07. NN - Bolna sum, majko 08. NN - Izlegol Goce, prosetal 09. Stanimir Petrovic - Bosno moja, sirotice kleta 10. Zivan Milic - Hladan vetar poljem piri RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 03.02.2025 Antologija Izvorne Muzike VOL. 206 ![]() 01. Nada Mamula - Oj Vrbasu, vodo hladna 02. Nadezda Cmiljic - Divan je kiceni Srem 03. Nedeljko Bilkic - Kad ja podjem, draga, iz Saraj`va grada 04. Nedzad Salkovic - Gondze ruzo (NO RTB) 05. Nikola Kolakovic - Zasto te nema, ljubavi 06. Nina Spirova - Beograde 07. NN - Bela Jana 08. NN - Mi se skarale 09. NN - Sto da pravam 10. NO RTV Sarajevo - Emina RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 09.03.2025 Antologija Izvorne Muzike VOL. 207 ![]() 01. Katina Cemceva - Zima golema, sneg do kolena 02. Marija Lukovska Cibaric - Tamu sto tece na vas bunarot vodata 03. Meho Fazlic - Na livadi, na serdzadi 04. Petranka Kostadinova i Mirce Vasilevski - Mi trgnalo mome po livadi 05. Safet Isovic - Gornju Tuzlu opasala guja 06. Sava Jeremic - Majdanka kolo 07. Savo Kojadinovic - Evo mene u tvom kolu 08. Slavka Petrovska - Da znaes, milo libe 09. Vaska Ilieva - Ajde, bostan kopaat momi makedonki 10. Zehra Deovic - Aj, aksam mrace |