![]() |
|
Hamid Ragipovic Besko - Diskografija - Printable Version +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Diskografije narodne muzike (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=10) +---- Forum: H (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=18) +---- Thread: Hamid Ragipovic Besko - Diskografija (/showthread.php?tid=1160) Pages:
1
2
|
RE: Hamid Ragipovic Besko - Diskografija - Tarik43 - 08.01.2025 Hamid Ragipovic Besko 1994 - Gdje si sada Intakt Records 0007 (320kbps) ![]() ![]() ![]() ![]() 01 Gje si sada 02 Sudjena si meni 03 U Sandzaku ljudi srcem vole 04 Majko 05 Svi ce jednom sretni biti 06 Sta kazu da kazu 07 Bosanac se Bosni vraca 08 Ti odlazis RE: Hamid Ragipovic Besko - Diskografija - Tarik43 - 08.01.2025 Hamid Ragipovic Besko 1999 - Budi mi se srce Intakt Records (320kbps) ![]() ![]() 01 Kad je oci vide 02 Fata 03 Samo nek se kahva pije 04 Larisa 05 Hajde, hajde, najlepsa 06 Sudbina te meni dala 07 Budi mi se srce 08 Gledam tvoje oci 09 Dzana 10 Moja nevjero RE: Hamid Ragipovic Besko - Diskografija - Tarik43 - 08.01.2025 Hamid Ragipovic Besko 2000 - Jedna suza Evro Sound MC ES0015 (320kbps) ![]() 01 Jedna suza 02 Ko pustinjak 03 Zeno mojih snova 04 Hej ljubavi u proljece 05 Pjesma nepjevana 06 Zaljubljen sam 07 Elma 08 Probudi se mala 09 Komsinice svaka cast 10 Oci boje kestena 11 I dva put se voljet moze 12 Sama suze brisi RE: Hamid Ragipovic Besko - Diskografija - Tarik43 - 08.01.2025 Hamid Ragipovic Besko 2005 - Trn u srcu Renome CD 835 (320kbps) ![]() ![]() ![]() 01 Trn u srcu 02 Duga je noc 03 Na prvi pogled rodjena 04 Ja bez Bosne 05 Ljepoti tvojoj robujem 06 Ja ti dodjoh iz daleka 07 Nesto mi nocas pjevajte 08 Stari Aga RE: Hamid Ragipovic Besko - Diskografija - skinmi - 09.01.2025 Hamid Ragipovic Besko 1988 - Nisu vazne godine 12.09.1988, Jugoton SY 24308 ![]() 01. Oj, sokole 02. Nisu vazne godine (Ilidza) RE: Hamid Ragipovic Besko - Diskografija - skinmi - 09.01.2025 Hamid Ragipovic Besko 2011 - Najveci hitovi Asim Brkan i Hamid Ragipovic Besko Extra Music EXCD 058 ![]() Asim Brkan CD1 01. Najljepsu haljinu veceras obuci 02. Evo dolazim 03. Jednom sam i ja volio 04. To je prva ljubav 05. Ti, samo ti 06. Sine, otac place 07. Zlata 08. Ovo malo duse 09. Nema suza da me otrijezne 10. Bili smo djeca mi 11. Kada ode mladost moja 12. Idi, idi sada 13. Boljet ce te moja sreca 14. Ja bih da te ljubim 15. Snjegovi bijeli 16. Carobne oci 17. Davao sam dusu svima 18. Znas li da te volim 19. O, kako si mlada 20. Govore mi da se zenim RE: Hamid Ragipovic Besko - Diskografija - skinmi - 09.01.2025 Hamid Ragipovic Besko 2011 - Najveci hitovi Asim Brkan i Hamid Ragipovic Besko Extra Music EXCD 058 ![]() Hamid Ragipovic Besko CD2 01. Sudbina te meni dala 02. Kad je oci vide 03. Kisa bi pala pasti ne moze 04. Gledam tvoje oci 05. Fata 06. Hajde, hajde najljepsa 07. Majko 08. Budi mi srce 09. Dzana 10. Gdje si sada 11. Ti odlazis 12. Sudjena si meni 13. I sandzaku ljudi srcem vole 14. Larisa 15. Svi je jednom sretni biti 16. Mocevicu mali carigrade 17. Sta kazu da kazu 18. Samo nek' se kahva pije 19. Bosanac se Bosni vraca RE: Hamid Ragipovic Besko - Diskografija - skinmi - 09.01.2025 Hamid Ragipovic Besko 2020 - Melosov Novogodisnji program 6 Melos CD M 2405 ![]() 01. Djevo, djevo 02. Evo srcu mome radosti 03. Aj, san zaspala 04. Srusila se kula i kapija 05. Kad pogledah sa bedema 06. Sto je lijepo vrelo moscanice 07. Kad sretnes hanku 08. Oj, djevojko, jesi li zaspala 09. Ne cekaj me, niti sanjaj 10. Kolo pavketov stakato (Mikica Lazarevic Jablovac) RE: Hamid Ragipovic Besko - Diskografija - skinmi - 09.01.2025 Hamid Ragipovic Besko 2022 - Aga Hasanaga ![]() 01. Beg ljubovic 02. Dzenetica avlija 03. Zumro moja 04. Kucu sam napravio 05. Pester polje 06. Prsten s dva biljura 07. Aga Hasanaga 08. U Sandzaku ljudi srcem vole 09. Bosno moja lijepih planina 10. Bas mi se kahva pije 11. Asik mahala RE: Hamid Ragipovic Besko - Diskografija - skinmi - 09.01.2025 Hamid Raipovic Besko - Hitovi Hamid Ragipovic Besko - Banja Luko I Ta Tvoja Sela Hamid Ragipovic Besko - Budi Mise Srce Hamid Ragipovic Besko - Crnooka Ljepotice Hamid Ragipovic Besko - Djaurko Mila Hamid Ragipovic Besko - Dzana Hamid Ragipovic Besko - Gje Si Sada_1994 Hamid Ragipovic Besko - Gledam Tvoje Oci Hamid Ragipovic Besko - Grana Od Bora Hamid Ragipovic Besko - Haj San Zaspala Hamid Ragipovic Besko - Hajde Hajde Najljepsa Hamid Ragipovic Besko - I Dva Put Se Volet Moze Hamid Ragipovic Besko - Jedna Zena Tugu Krije1979 Hamid Ragipovic Besko - Kad Je Oci Vide Hamid Ragipovic Besko - Kad Podjoh Da Se Prosetam! Hamid Ragipovic Besko - Kisa Bi Pala Hamid Ragipovic Besko - Ko Te Voli Cija Li Si Zena 23.01.1978 Hamid Ragipovic Besko - Kojim Putem Zivote Da Krenem_1983 Hamid Ragipovic Besko - Larisa Hamid Ragipovic Besko - Ljudi Srcem Vole Hamid Ragipovic Besko - Majko Hamid Ragipovic Besko - Mislio Sam Svaki Dan Hamid Ragipovic Besko - Moja Draga, Moja Mila RE: Hamid Ragipovic Besko - Diskografija - skinmi - 09.01.2025 Hamid Ragipovic Besko - Sevdah 1 Hamid Ragipovic - Besko - Banjaluko i ta tvoja sela Hamid Ragipovic - Besko - Bosanac Se Bosni Vraca Hamid Ragipovic - Besko - Djul Zulejha Hamid Ragipovic - Besko - Ja Te Volim Od Zivota Vise.Mp3 Hamid Ragipovic - Besko - Jedna Zena Tugu Krije.Mp3 Hamid Ragipovic - Besko - Ko te voli cija li si zena Hamid Ragipovic - Besko - Kojim Putem Zivote Da Krenem.Mp3 Hamid Ragipovic - Besko - Lijepi Brode pokraj rijeke Save Hamid Ragipovic - Besko - Ovdje sam nekad ljubio nju Hamid Ragipovic - Besko - Pjevala je Semsa mala Hamid Ragipovic - Besko - Poletjela Sarka Ptica! Hamid Ragipovic - Besko - Puce puska Hamid Ragipovic - Besko - Sinoc sam ti Safo Hamid Ragipovic - Besko - Svaka Zena Ima Cara Hamid Ragipovic - Besko - Svaki je kovac svoje srece Hamid Ragipovic - Besko - Tri su ptice lastavice RE: Hamid Ragipovic Besko - Diskografija - skinmi - 09.01.2025 Hamid Ragipovic Besko - Sevdah 2 Hamid Ragipovic - Besko - Sudbina te meni dala Hamid Ragipovic - Besko - Bosanac sam Hamid Ragipovic - Besko - Duga je noc Hamid Ragipovic - Besko - Grana od bora Hamid Ragipovic - Besko - Ja uranih jutros rano Hamid Ragipovic - Besko - Kad Podjoh Da Se Prosetam! Hamid Ragipovic - Besko - Kolika je Jahorina planina Hamid Ragipovic - Besko - Ljudi srcem vole Hamid Ragipovic - Besko - Moj zumbule Hamid Ragipovic - Besko - Mujo djogu po mejdanu voda Hamid Ragipovic - Besko - Ne Sjecaj Se Vise Mene Hamid Ragipovic - Besko - Oj Sokole Hamid Ragipovic - Besko - Oj, djevojko pod brdom Hamid Ragipovic - Besko - Sanak me mori Hamid Ragipovic - Besko - Soko mi leti visoko Hamid Ragipovic - Besko - Srdo moja,ne srdi se na me(p) Hamid Ragipovic - Besko - Sta je uzrok moj dragane Hamid Ragipovic - Besko - Stari Aga Hamid Ragipovic - Besko - Tri su ptice lastavice RE: Hamid Ragipovic Besko - Diskografija - skinmi - 09.01.2025 Hamid Ragipovic Besko - Sevdah 3 Hamid Ragipovic - Besko - Bozanstvena zeno Hamid Ragipovic - Besko - Budi mi se srce Hamid Ragipovic - Besko - Dzana Hamid Ragipovic - Besko - Fata Hamid Ragipovic - Besko - Gledam tvoje oci Hamid Ragipovic - Besko - Hajde, hajde najljepsa Hamid Ragipovic - Besko - Ja uranih prije sabaha Hamid Ragipovic - Besko - Jesen je, lisce zuti Hamid Ragipovic - Besko - Kad je oci vide Hamid Ragipovic - Besko - Larisa Hamid Ragipovic - Besko - Mislio sam svaki dan!!s Hamid Ragipovic - Besko - Moju djogu po mejdanu voda Hamid Ragipovic - Besko - Ne pitaj me stara majko sto mi lice vehne Hamid Ragipovic - Besko - Neka ljubav svadje brise Hamid Ragipovic - Besko - Nigdje na svijetu nema lijepse zemlje Hamid Ragipovic - Besko - Oj, golube, moj golube Hamid Ragipovic - Besko - Samo nek'se kahva pije Hamid Ragipovic - Besko - Dok Sam Momak Svuda Mi Je Konak Hamid Ragipovic - Besko - Kad podjoh da se prosetam Hamid Ragipovic - Besko - Moja draga, moja mila RE: Hamid Ragipovic Besko - Diskografija - skinmi - 09.01.2025 Hamid Ragipovic Besko - Sevdah 4 Hamid Ragipovic Besko - Alija se do jezera krade Hamid Ragipovic Besko - Djaurko mila Hamid Ragipovic Besko - Kad duhnuse sabahzorski vjetrovi Hamid Ragipovic Besko - Kisa bi pala Hamid Ragipovic Besko - Mocevicu mali Carigrade Hamid Ragipovic Besko - Moj zumbule Hamid Ragipovic Besko - Moja draga, moja mila Hamid Ragipovic Besko - Ne pitaj me stara majko Hamid Ragipovic Besko - Sto li mi se radobolja muti Hamid Ragipovic Besko - Svaka Zena Ima Cara Hamid Ragipovic Besko - Ti si lijepa Hamid Ragipovic Besko - Vino pije Selman aga Hamid Ragipovic Besko - I dva put se volet moze Hamid Ragipovic Besko - Oj djevojko jesil zaspala Hamid Ragipovic Besko - Tamo dolje niz mahalu Hamid Ragipovic Besko - Zapjevala sojka ptica Hamid Ragipovic Besko - Zarobljeno srce moje |