![]() |
|
Zvezde Granda - Diskografija - Printable Version +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Diskografije narodne muzike (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=10) +---- Forum: Z (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=32) +---- Thread: Zvezde Granda - Diskografija (/showthread.php?tid=5616) Pages:
1
2
|
RE: Zvezde Granda - Diskografija - veliki - 01.02.2026 Zvezde Granda 2022 - Zvezde Granda 2022. Grand Production ![]() 01. Nermin Handzic - Prva ljubav 02. Aleksandar Josifovski - Otopi me 03. Sandra Mladenovic - Devojacke suze 04. Kenan Dervisevic - Crni dijamanti 05. Srdjan Stanic - Kraljica nocnih klubova 06. Zeljko Vukcevic - Mila moja 07. Andrijana Petrushovska - Manije 08. Nenad Osmanovic - Bes 09. Nikolina Djekanovic - Monotono 10. Hanad Dzehverovic - Kunem ti se svim 11. Aleksandar Josifovski - Puste noci 12. Sandra Mladenovic - Zensko srce 13. Kenan Dervisevic - Jedinac 14. Andrijana Petrushovska - Otvori oci 15. Nenad Osmanovic - Svaka cast 16. Aleksandar Josifovski - Idi RE: Zvezde Granda - Diskografija - veliki - 01.02.2026 Zvezde Granda 2024 - Zvezde Granda sezona 23/24 (Uzivo) Grand Production ![]() Zvezde Granda 2024 - Zvezde Granda sezona 23/24 (Uzivo) Vol. 1 01. Sejla Zonic - Vazduh koji disem (Uzivo) 02. Andrijana Petrushovska - Robinja (Uzivo) 03. Mirza Pandur - Niko me nema (Uzivo) 04. Beta Sudar - Nije ljubav to (Uzivo) 05. Antonija Cerkez - Ponovo (Uzivo) 06. Jelena Prole - Popij me kao lek (Uzivo) 07. Sidik Sabanovic - Romanija (Uzivo) 08. Djula Drini - Moje srce ostariti ne sme (Uzivo) 09. Sejla Zonic - Kralj ponoci (Uzivo) 10. Yanko Yankov - Sumorno jutro (Uzivo) 11. Dejan Dacevic - Nocas mi se s tobom spava (Uzivo) 12. Melisa Zijadic - Imam pesmu da vam pevam (Uzivo) 13. Dino Suljic - Kosa do ramena (Uzivo) 14. Rijad Rahmanovic - Izadji mala (Uzivo) 15. Petar Krekic - Otac (Uzivo) 16. Yanko Yankov - A ti jos me volis (Uzivo) 17. Sidik Sabanovic - Hej zoro ne svani (Uzivo) 18. Dejan Dacevic - Golubica (Uzivo) Zvezde Granda 2024 - Zvezde Granda sezona 23/24 (Uzivo) Vol. 2 01. Jelena Prole - Dzabe care (Uzivo) 02. Petar Krekic - Zena u crnom (Uzivo) 03. Sejla Zonic - Otkopcano jelece (Uzivo) 04. Stefan Tomic - Caje sukarije (Uzivo) 05. Antonija Cerkez - Kraljica (Uzivo) 06. Yanko Yankov - Princ na konju belom (Uzivo) 07. Rijad Rahmanovic - Ne daju mi da te volim (Uzivo) 08. Djula Drini - Samo (Uzivo) 09. Andrijana Petrushovska - Beograd (Uzivo) 10. Nikolina Perkovic - Gde je ljubav (Uzivo) 11. Julija Petrovic - Nista tvoje (Uzivo) 12. Inel Nukic - Bio sam pijanac (Uzivo) 13. Beta Sudar - Lelo (Uzivo) 14. Stefan Tomic - Da sutis (Uzivo) 15. Sejla Zonic - Uvek si mi govorila majko (Uzivo) 16. Melisa Zijadic - Pitaju me u mom kraju (Uzivo) 17. Petar Krekic - Placite sa mnom jesenje kise (Uzivo) 18. Miki Sekulovski - Jos ne svice rujna zora (Uzivo) Zvezde Granda 2024 - Zvezde Granda sezona 23/24 (Uzivo) Vol. 2 01. Andrijana Petrushovska - Nevaljala (Uzivo) 02. Sidik Sabanovic - Necu necu dijamante (Uzivo) 03. Antonija Cerkez - Drugarice (Uzivo) 04. Djula Drini - Umirem majko (Uzivo) 05. Jelena Prole - Opojni su zumbuli (Uzivo) 06. Mirza Pandur - Pisi propalo (Uzivo) 07. Sejla Zonic - A tebe nema (Uzivo) 08. Stefan Tomic - Gori vatra (Uzivo) 09. Aleksandra Ivanov - Lazu me (Uzivo) 10. Yanko Yankov - Jednu noc si drugom dala (Uzivo) 11. Inel Nukic - Zbog tebe sam vino pio (Uzivo) 12. Miki Sekulovski - Kao moja mati (Uzivo) 13. Dejan Dacevic - Meni je s tobom sreca obecana (Uzivo) 14. Julija Petrovic - Prosjak i kralj (Uzivo) 15. Dino Suljic - Sinoc nisi bila tu (Uzivo) 16. Petar Krekic - Ja sam putnik zalutali (Uzivo) 17. Sidik Sabanovic - Nekada smo ti i ja (Uzivo) 18. Rijad Rahmanovic - Nisam te ponizio (Uzivo) RE: Zvezde Granda - Diskografija - veliki - 01.02.2026 Zvezde Granda 2024 - Zvezde Granda Nova Godina (Uzivo) Grand Production ![]() 01. Abida Milkunic - Ni kriva ni duzna (Uzivo) 02. Boban Lazic - Kosa crna oko plavo (Uzivo) 03. Djula Drini - Aj vino vino (Uzivo) 04. Dejan Dacevic - Ozenjen sam (Uzivo) 05. Andrijana Petrushovska - Janos (Uzivo) 06. Danijel Stojicic - Moja curice (Uzivo) 07. Maja Djordjevic - Bruka (Uzivo) 08. Dino Suljic - Krasiva (Uzivo) 09. Antonija Cerkez - Kraljica (Uzivo) 10. Elsan Pilica - Ne daju mi da te volim (Uzivo) 11. Andrea Suljic - Ruzmarin (Uzivo) 12. Haris Skarep - Mecava (Uzivo) 13. Atomska Mina - Bato bre (Uzivo) 14. Enis Todic - Ti lutko moja (Uzivo) 15. Ivana Sundic - Juce sam (Uzivo) 16. Samed Dzelo - Prokleta je violina (Uzivo) 17. Jelena Prole - Necu da budem ko masina (Uzivo) 18. Nadja Mujezinovic - Romale romali (Uzivo) 19. Mirza Pandur - Kosa do ramena (Uzivo) 20. Marta Jovicic - Psiho (Uzivo) 21. Jovana Tomic - S tobom bar znam gde je dno (Uzivo) 22. Dijana Krneta - Polje jagoda (Uzivo) 23. Kristina Stankovic - Idu mi idu (Uzivo) 24. Melisa Zijadic - Spasi me samoce (Uzivo) 25. Rijad Rahmanovic - Sudjeno nam nije (Uzivo) 26. Milica Kostadinovic - Da umrem od tuge (Uzivo) 27. Petar Krekic - Idu dani majko moja (Uzivo) 28. Julija Petrovic - Opojni su zumbuli (Uzivo) 29. Sejla Zonic - Dusu si mi opio (Uzivo) 30. Yanko Yankov - Odlazis odlazis (Uzivo) RE: Zvezde Granda - Diskografija - veliki - 01.02.2026 Zvezde Granda 2025 - Zvezde Granda sezona 24/25 (Uzivo) Grand Production ![]() 01. Nikola Stanisic - Metak (Uzivo) 02. Zoran Ruzic Ferari - Robinja (Uzivo) 03. Anja Mihajlovic - Perice moja merice (Uzivo) 04. Deni Ramcevic - Otkud tebe da se setim (Uzivo) 05. Aladin Pehic - Zbog tebe sam vino pio (Uzivo) 06. Katarina Dakic - Bato bato (Uzivo) 07. Zoran Petrovic - Kosa do ramena (Uzivo) 08. Ahmed Sejfic - Zena u crnom (Uzivo) 09. Danijel Savic - Ti hodas sa njom (Uzivo) 10. Djordje Djokic - Bogovi zemljom hode (Uzivo) 11. Andjela Arman - Kraljica (Uzivo) 12. Elvis Mesinovic - Sta cu mala s tobom (Uzivo) 13. Katarina Grujo - Ja za ljubav necu moliti (Uzivo) 14. Iva Jokanovic - Imam pesmu da vam pevam (Uzivo) 15. Luka Lukic - Ja hocu sad (Uzivo) 16. Kristina Krsticevic - Otkaci (Uzivo) 17. Mate Milicevic - Ubijas me usnama (Uzivo) 18. Sara Bibic - Zaboravi (Uzivo) 19. Zeljko Djukanovic - Rode ce se opet vratiti (Uzivo) 20. Almedina Nina Karahodza - Rodjeni jedno za drugo (Uzivo) |