![]() |
|
Zekerijah Djezic - Diskografija - Printable Version +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Diskografije narodne muzike (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=10) +---- Forum: Z (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=32) +---- Thread: Zekerijah Djezic - Diskografija (/showthread.php?tid=5789) Pages:
1
2
|
RE: Zekerijah Djezic - Diskografija - pedja - 15.02.2026 Zekerijah Djezic 1974 - 1 - Dodji, Pjesmo Moja LP PGP RTB, LPV - 1281 ![]() 01. Zekerijah Djezic - Koliko te ljubim 02. Zekerijah Djezic - Duge tihe noci 03. Zekerijah Djezic - Razbolje se simsir list 04. Zekerijah Djezic - Sjecas li se stara moja 05. Zekerijah Djezic - Ocima se Fata zaklinjase 06. Zekerijah Djezic - Nigdje nema ljepsih teferica 07. Zekerijah Djezic - Dodji, pjesmo moja 08. Zekerijah Djezic - Bosno moja lijepih planina 09. Zekerijah Djezic - Vojnicka pesma 10. Zekerijah Djezic - Uz casu vina 11. Zekerijah Djezic - Sto si, draga, ostavila mene 12. Zekerijah Djezic - Aksam pade RE: Zekerijah Djezic - Diskografija - pedja - 15.02.2026 Zekerijah Djezic 1974 - 2 - Imala Je Sesnaest Ljeta PGP RTB – S 10 240 ![]() 01. Zekerijah Djezic - Imala je sesnaest ljeta 02. Zekerijah Djezic - Luda noc - Nedostaje RE: Zekerijah Djezic - Diskografija - pedja - 15.02.2026 Zekerijah Djezic 1978 - Mujo Od Doboja PGP RTB – S 10 581 ![]() 01. Zekerijah Djezic - Mujo od Doboja 02. Zekerijah Djezic - Vjecni sevdah RE: Zekerijah Djezic - Diskografija - pedja - 15.02.2026 Zekerijah Djezic 1980 - Dovidjenja Diskoton, SN - 7024 ![]() 01. Zekerijah Djezic - Dovidjenja 02. Zekerijah Djezic - Nismo vise za becare RE: Zekerijah Djezic - Diskografija - pedja - 15.02.2026 Zekerijah Djezic 1982 - Tiho, Tiho Sarajevo Disk – LP 1250 ![]() 01. Zekerijah Djezic - Tiho, tiho 02. Zekerijah Djezic - Sarajevo grad RE: Zekerijah Djezic - Diskografija - pedja - 15.02.2026 Zekerijah Djezic 1985 - Mala Moja Sa Bjelava Jugoton – LSY 62037 ![]() 01. Hamid Ragipovic Besko - Tek sad vidim sta si srcu bila 02. Zehra Deovic - Poklon Bosni 03. Muhamed Mujkanovic - Kono Ajko 04. Jasenka Ernoic - Popevka za nas Zagreb 05. Fahrudin Bajric - Asikovah tri godine dana 06. Dusko Kulis - Krcmarice lepa Jano 07. Cazim Colakovic - Eh sto nisam sve sto zelim 08. Gordana Stojicevic - Sta cu sama u noci jesenje 09. Emir Dedic - Majcine brige 10. Zekerijah Djezic - Mala moja sa Bjelava RE: Zekerijah Djezic - Diskografija - pedja - 15.02.2026 Zekerijah Djezic 1986 - Ne, Nemoj Nikad Reci Zbogom Jugoton, CAY - 1759 ![]() 01. Zekerijah Djezic - Ne, Nemoj Nikad Reci Zbogom 02. Zekerijah Djezic - Rasplest Cu Ti Ruse Kose 03. Zekerijah Djezic - Puknute Strune 04. Zekerijah Djezic - Ti Pripadas Drugom 05. Zekerijah Djezic - Mujo Od Doboja 06. Zekerijah Djezic - Srce Hoce Naopako 07. Zekerijah Djezic - Ne Placi Jedina 08. Zekerijah Djezic - Razbolje Se Simsir List 09. Zekerijah Djezic - Medju Nama Svrseno Je Sve 10. Zekerijah Djezic - Ne Mori Me Ziva Bila RE: Zekerijah Djezic - Diskografija - pedja - 15.02.2026 Zekerijah Djezic 1987 - Kraj Vrbasa Sjedi Momce 01. Zekerijah Djezic - Kraj Vrbasa Sjedi Momce RE: Zekerijah Djezic - Diskografija - pedja - 15.02.2026 Zekerijah Djezic 1988 - 1 - Gondze Ruzo Zekerijah Djezic - Gondze ruzo RE: Zekerijah Djezic - Diskografija - pedja - 15.02.2026 Zekerijah Djezic 1988 - 2 - Ljubomora (Vogosca '88) PGP RTB, kAS - 500950 ![]() 01. Vesna Zmijanac - Sto cutis nevero 02. Nada Topcagic - Uzalud se trudis 03. Muhamed Mujkanovic - Sarajevska Bascarsija 04. Merima Njegomir - Sta cu ja bez tebe 05. Zekerijah Djezic - Ljubomora 06. Milan Babic - Dan po dan 07. Snezana Djurisic - Kome da pricam svoju bol 08. Nedeljko Bilkic - Imao sam jednu ljubav 09. Dino Berkovic - Godine su teske prosle RE: Zekerijah Djezic - Diskografija - pedja - 15.02.2026 Zekerijah Djezic 2009 - Za Rahmet Dusi Zekerijaha Djezica ![]() Zekerijah Djezic - Amanet sehida Zekerijah Djezic - Bosno moja lijepih planina 3 Zekerijah Djezic - Cudila se aman ja Zekerijah Djezic - Istiha me glava boli Zekerijah Djezic - Ja uranih jutros rano Zekerijah Djezic - Jel ti zao sto se rastajemo Zekerijah Djezic - Kisa pada trava raste Zekerijah Djezic - Konja kuje Dizdarevic Meho Zekerijah Djezic - Razbolje se simsir list Zekerijah Djezic - Razbolje se sultan Sulejmane Zekerijah Djezic - Sto je lijepo vrelo Moscanice Zekerijah Djezic - Takva je ovo zemlja Zekerijah Djezic - Tuzlanka se Sarajkama hvali Zekerijah Djezic - U Stambolu na Bosforu RE: Zekerijah Djezic - Diskografija - pedja - 15.02.2026 Zekerijah Djezic - Ko Li Mi Te Muti Ljepotice jUGOTON ![]() Djezic Zekerijah - Ko li mi te muti ljepotice RE: Zekerijah Djezic - Diskografija - pedja - 15.02.2026 Zekerijah Djezic - Sevdalinke Zekerijah Djezic - Aj, kakve Ajka crne oci ima 2 Zekerijah Djezic - Aj, kolika je Jahorina planina Zekerijah Djezic - Djevojka sokolu zulum ucinila 2 Zekerijah Djezic - Donju Tuzlu opasala guja Zekerijah Djezic - Gledaj me draga Zekerijah Djezic - Ko ti kupi Fato belenzuke Zekerijah Djezic - Leti soko visoko Zekerijah Djezic - Mislio sam svaki dan Zekerijah Djezic - Moj beharu Zekerijah Djezic - Snijeg pade, drumi zapadose Zekerijah Djezic - Sta bi bilo s djuzel djulom Zekerijah Djezic - Titrala se djevojcica Zekerijah Djezic - Tuzno vjetri gorom viju Zekerijah Djezic - Zapjevala bulbul ptica RE: Zekerijah Djezic - Diskografija - pedja - 15.02.2026 Zekerijah Djezic - Nerasporedjeno Zekerijah Djezic - Ah moj doro (1 verzija) Zekerijah Djezic - Ah moj doro (2 verzija) Zekerijah Djezic - Ah, moj doro, dobri doro Zekerijah Djezic - Aj odkako sam sevdah svezo Zekerijah Djezic - Aj, kakve Ajka crne oci ima Zekerijah Djezic - Aj, kolika je Jahorina planina Zekerijah Djezic - Aj, otkako sam sevdah svez'o Zekerijah Djezic - Amanet Sehida Zekerijah Djezic - Bosno moja lijepih planina 2 Zekerijah Djezic - Bosno moja lijepih planina 3 Zekerijah Djezic - Bosno moja lijepih planina 4 Zekerijah Djezic - Djevojka sokolu zulum ucinila 1 Zekerijah Djezic - Djevojka sokolu zulum ucinila 2 Zekerijah Djezic - Donju Tuzlu opasala guja Zekerijah Djezic - Druze stari Zekerijah Djezic - Gledaj me draga Zekerijah Djezic - Gondze ruzo Zekerijah Djezic - Istiha me glava boli Zekerijah Djezic - Jel' ti zao sto se rastajemo Zekerijah Djezic - Kad ja podjoh na Bembasu Zekerijah Djezic - Kad sokakom nasim prodjes (preskace na pocetku) Zekerijah Djezic - Kisa pada, trava raste Zekerijah Djezic - Ko li mi te Bosno muti Zekerijah Djezic - Ko ti kupi Fato belenzuke Zekerijah Djezic - Ko ti kupi Fato Zekerijah Djezic - Konja kuje Dizdarevic Meho Zekerijah Djezic - Konja vodim pjeske hodim Zekerijah Djezic - Konja vodim, pjeske hodim Zekerijah Djezic - Kradem ti se u veceri Zekerijah Djezic - Leptirici mali Zekerijah Djezic - Leti Soko Visoko Zekerijah Djezic - Ljubavi golube moj Zekerijah Djezic - Ljubomora (Vogosca '88) Zekerijah Djezic - Mala moja sa Bjelava Zekerijah Djezic - Mislio sam svaki dan 1 Zekerijah Djezic - Mislio sam svaki dan 2 Zekerijah Djezic - Mislio sam svaki dan Zekerijah Djezic - Mlad se Jusuf ozenio Zekerijah Djezic - Moj beharu Zekerijah Djezic - Mujo od Doboja Zekerijah Djezic - Ne asikuj Mujo 1 Zekerijah Djezic - Ne dirajte stare rane Zekerijah Djezic - Nebo je tako vedro (Arhiva) Zekerijah Djezic - Neka placu crne oci te 2 Zekerijah Djezic - Nemoj nikad reci zbogom Zekerijah Djezic - Nigdje nema ljepsih teferica Zekerijah Djezic - Nikada,vise nikada ja i ti zajedno Zekerijah Djezic - Od danas te draga vise ljubit' necu Zekerijah Djezic - Od sarajki ljepsih zena nema Zekerijah Djezic - Okrenuh se svud je tama Zekerijah Djezic - Pod Tuzlom se zeleni meraja Zekerijah Djezic - Pokraj save badem drvo raste Zekerijah Djezic - Propilo se zapilo se mlado sarajce (Arhiva) Zekerijah Djezic - Puknute strune 2 Zekerijah Djezic - Rano moja, moj sevdahu Zekerijah Djezic - Rastanak Zekerijah Djezic - Razbolje se care Sulejmane Zekerijah Djezic - Razbolje se simsir list 2 Zekerijah Djezic - Razbolje se sultan Sulejmane Zekerijah Djezic - Sarajevo grad Zekerijah Djezic - Snijeg pade na behar, na voce Zekerijah Djezic - Snijeg pade. drumi zapadose Zekerijah Djezic - Snijeg Pade Zekerijah Djezic - Soko leti iznad Sarajeva Zekerijah Djezic - Srdo moja Zekerijah Djezic - Sta bi bilo s djuzel djulom Zekerijah Djezic - Sto je lijepo vrelo Moscanice Zekerijah Djezic - Tamburalo momce uz tamburu Zekerijah Djezic - Titrala se djevojcica Zekerijah Djezic - U Stambolu na Bosforu Zekerijah Djezic - Uspomena Zekerijah Djezic - Uzalud je svaki oprostaj Zekerijah Djezic - Vjecna Bosna Zekerijah Djezic 1982 - Tiho, tiho |