![]() |
|
Antologija Izvorne Muzike - Printable Version +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Kolekcije narodne muzike (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=33) +---- Forum: A (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=34) +---- Thread: Antologija Izvorne Muzike (/showthread.php?tid=244) |
RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 41 ![]() 01. Aleksandar Trandafilovic - Rece cica da me zeni 02. Danica Obrenic - Moj dilbere 03. Dimitrije Mikan Obradovic - Igra skakavaca 04. Dusan Jankovic - Trazi majka svoga sina Janka 05. Dusan Nikolic - Pokraj Save, badem drvo raste 06. Grupa pevaca i VNO RTB - Oj, srpkinjo 07. Ivana Pandurovic - Dodji dragi dovece u selo 08. Milica Mihajlovic - Kolenike vreteno 09. Nikola Pavlovic - Vodi konja Vidosava 10. NO V.P. Carevca - Valjevsko kolo RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 42 ![]() 01. Beba Selimovic - Zvijezda tjera mjeseca 02. Biserka Misic - Hvalila se lepe Mare majka (NO RTS) 03. Boki Milosevic - Sacino kolo (NO Carevac) 04. Branislav Simonovic - U Omera, vise Sarajeva 05. Branka Mladenovic - Rodila je ranka jabuka 06. Danica Obrenic - Dzanum na sred sela sarena cesma 07. Danica Obrenic - Moj jablane 08. Dragan Tomasevic - Caj goro carna 09. Predrag Cune Gojkovic - Kradem ti se u veceri 10. Zivan Milic - Bolan mi lezi kara Mustafa RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 43 ![]() 01. Branka Scepanovic - Cobanine, lijepa djevojko 02. Danica Jovanovic - Tri devojke cvece posijale 03. Danica Obrenic - Ravni drume 04. Dragoljub Lazarevic - Igrali se vrani konji 05. Dusan Jankovic - Raslo drvo topolovo 06. Gordana Cvetkovic - Devet godini minalo (NO Carevac) 07. Ksenija Cicvaric - Djevojka sam, na sve mi se zaluje 08. Nada Mamula - Oj Mostaru, sirok li si 09. NO Carevac - Kolo Sest sati zatvora 10. Velinka Grgurevic - Krsna ti nam nasta godina (NO Carevac) RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 44 ![]() 01. Danica Obrenic - Razbolela se mamina grivna 02. Ivana Pandurovic - Rado, kceri Rado 03. Duet Kondic Gavrilovic - Sedajte svi redom 04. Zorka Butas - Rano je Ratka ranila 05. Dusan Jankovic - Sinu zora 06. Jovan Stanisic - Djevojka se Suncu zamjerila 07. Dragoljub Lazarevic - Ah, moj doro 08. Ljubivoje Vidosavljevic - Kolika je nocca 09. Duet Radulovic i Jovanovic - Jedva cekam da nedelja dodje 10. Mile Bogdanovic - Sto mi je merak RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 45 ![]() 01. NO Carevac - Devojacko kolo 02. Jovan Stanisic - S' one strane vode Sane 03. NO Carevac - Carna goro, puna ti si 'lada 04. Dragoljub Lazarevic - Devojka plovi Moravom 05. NO Carevac - Davorike dajke 06. Dragoljub Sindjelic - Sindjino kolo 07. NO Carevac - Mars "Na Drinu" 08. Jovan Stanisic - Leptirici mali 09. NO Carevac - Gajdasko kolo 10. Ljubivoje Vidosavljevic - Moju Vanku zabolela glava RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 46 ![]() 01. Dusan Jankovic - Siroko je polje zeleno 02. Ansambl Sumadija - Baba tikve posejala 03. Danica Obrenic - Tri put ti cuknav 04. Ksenija Cicvaric - Sto te nema dragi da mi dodjes 05. Mile Bogdanovic - Dizdar vice sa visoka grada 06. Vasilija Radojcic - Marijo cero, Marijo 07. Zorka Butas - Sedela sam za masinom, sila sam 08. Danica Obrenic - Zarasle su staze ove 09. Vasilija Radojcic - Svu noc je Bojka sedela 10. Vuka Sandevic - Ljubio se beli golub sa golubicom RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 47 ![]() 01. Velinka Grgurevic - Jecam zela tuzlanka djevojka 02. Aleksandar Danilovic - Caj goro, lane moje 03. Zora Drempetic - Po Taslidzi magla pala 04. Branka Scepanovic - Kom planina, puna brava 05. Duet Radulovic i Jovanovic - Cuvam ovce lane, lane (NO Carevac) 06. Slobodan Stankovic - Braco i gospodo... 07. Stanisa Stosic - Po drum idem, za put pitam 08. Tihomir Paunovic - Stara vlajna (NO RTB) 09. Ansambl Sumadija - Po pole idat argatki (Ans.D.Radetica) 10. Vojka Djordjevic - Devojka je zelen bor sadila RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 48 ![]() 01. Zora Drempetic - Sta ti je, Stano mori 02. Aleksandar Stojic - Sano duso 03. Danica Obrenic - Sto si Leno na golemo 04. Zivka Milosevic i Lela Aleksic - Sve se kunem i preklinjem 05. Mile Bogdanovic - Ladovina usred vinograda 06. Nedeljko Bilkic - Oj djevojko pod brdom 07. Nenad Micevic - Vranjanka kolo (NO Carevac) 08. Vasilija Radojcic - Rosna livada 09. Zivka Milosevic i Lela Aleksic - Siroko je lisce orovo (NO Carevac) 10. Branislav Tosic i NO Carevac - Zaspala devojka RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 49 ![]() 01. Aleksandar Trandafilovic - Nadznjeva se momce i devojce 02. Ansambl Sumadija - Poranile devojke (A capella) 03. Gordana Runjajic - Oj jablane, siri grane 04. Dragoljub Lazarevic - Knjigu pise Mula pasa 05. Duet Kondic - Gavrilovic - Razbole se Lence 06. Nenad Micevic - Kolo (NO Carevac) 07. Jasna Kocijasevic - Anica ovce cuvala 08. Miodrag Bogdanovic i Dusan Nikolic - Svadbe stizu, jesen je (NO Carevac) 09. Vasilija Radojcic - Nane, milo nane 10. Danica Obrenic - A sto si se, Jano, rosom orosila RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 50 ![]() 01. Zora Drempetic - Adzina Fata, izadji na vrata 02. Miodrag Popovic - Soko mi leti visoko 03. Nenad Micevic - Arapsko kokonjeste (NO Carevac) 04. Ruzica Protic - Bolna lezi dilber Tuta (NO Carevac) 05. Hamdija Sahinpasic - Tri djevojke bostan posijale 06. Vasilija Radojcic - Nekad cvale bele ruze 07. Vasilija Radojcic - Sofke, mori Sofke 08. Zorka Butas - Razbolela se mamina grivna (NO Carevac) 09. Zehbo Pekusic - Sejdefu majka budila (NO Carevac) 10. Velinka Grgurevic - Umorih se ruze trgajuci RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 51 ![]() 01. Aleksandar Trandafilovic - Oj mladosti, ti prolazis (NO z.Milanovica) 02. Andjelija Milic - Vino piju age sarajlije 03. Biljana Vasiljevic - Mehandzi mori (VNO RTS) 04. Branislav Simonovic - Da su meni oci tvoje 05. Ivana Pandurovic - Zelen bore, vatrom izgoreo (NO Carevac) 06. Mirjana Simeunovic - Tri devojke zbor zborile (NO z.Milanovica) 07. Pavle Stefanovic - Tuzno vetri gorom viju 08. Toma Djordjevic - Posla cura cvece brati 09. Velja Kokoric i Branislav Ikonic - Mickovo kolo 10. Zorka Butas - Soko sedi na jeli (NO Carevac) RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 52 ![]() 01. Srba Ivanovic - Idi si, pitaj majka si 02. Branislava Vukicevic - Cvetala mi ruza na pendzeru 03. Zorka Butas - Kod ovake duge noci 04. Dusan Nikolic - Aj dockan podjoh gorom Romanijom (NO Carevac) 05. Pavle Stefanovic - Devojko moja 06. Aleksandar Trandafilovic - Oj, moja ruzo rumena 07. Miodrag Bogdanovic - A sto mi se pamet pomeravlja 08. Radmila Dimic - Rado, ceri Rado 09. Dragoslava Gencic - Prela Mara (NO z.Milanovica) 10. Vasilija Radojcic - Blagujno dejce RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 53 ![]() 01. Djordje Todorovic - Apa trapa kolo (NO Carevac) 02. Dragan Mitrasinovic - Poljem se vija 03. Dusan Cvetkovic - Ala si krasna, dusice moja (NO Carevac) 04. Nenad Micevic - Bojevo kolo (NO Carevac) 05. Nikola Kolakovic - Stan, stani devojcice 06. Nikola Pavlovic - Igra kolo, tamo dole 07. Pavle Stefanovic - Dosla Drina (NO Carevac) 08. Radmila Dimic - Tri pticice 09. Vojislav Petrusic - Oj Uzice (NO Carevac) 10. Zorka Butas - Mali pijac (NO Carevac) RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 54 ![]() 01. Dusan Nikolic - Aj, djul djevojka pod djulom zaspala (NO z. Milanovica) 02. Beba Selimovic - Ko se ono brijegom sece (NO Carevac) 03. Dragomir Majkic - Izvi se Mujo na grane 04. Vukasin Vule Jevtic - Dockan podjoh gorom Romanijom (NO Carevac) 05. Fatima Basaric - zasto svices tako rano (NO Carevac) 06. Gordana Runjajic - Sto te nema dragi da mi dodjes 07. Ljubivoje Vidosavljevic - Poljem se vija (NO Carevac) 08. Pavle Stefanovic - Ja prosetah kraj Morave 09. Petar i Dragan Tanasijevic - Devojka je ruzu brala 10. Ismet Krcic - Javor se zeleni RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 55 ![]() 01. Dragomir Majkic - Dobro jutro, Anka 02. Duet Radulovic i Jovanovic - Oj devojko, oj (NO Carevac) 03. Dusica Bilkic - Andjelija vodu lila 04. Ljubivoje Vidosavljevic - Ne goni konja more momice (NO Carevac) 05. Miodrag Bogdanovic - Gorom jezde kiceni svatovi (NO Carevac) 06. Pavle Stefanovic - Nabrala je devojka 07. Petar i Dragan Tanasijevic - Oj devojko, duso moja (NO RTB) 08. Velinka Grgurevic - Bejturane, Bog t` ubio grane 09. Zehbo Pekusic i Sekstet Dusana Radetica - Cuj dragane, odoh za drugoga 10. Zivka Milosevic i Lela Aleksic - Sinoc mi se mladi Jova ozeni RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 56 ![]() 01. Radmila Dimic - Vetar duse, alkatmer mirise 02. Zivka Milosevic i Lela Aleksic - Promice momce kroz selo (NO RTB) 03. Vukasin Vule Jevtic - Sadih almu na sred atmejdana 04. Svetlana Stevic - San me lomi, san me goni (NO z. Milanovica) 05. Vera Pancic - zvoni zvonce (NO Carevac) 06. Vuka Mihajlovic - Draga moja, jesi l' mi zaspala (NO z. Milanovica) 07. Beba Selimovic - Tiho teci vodo Moscanice 08. Zivka Djuric Ivanovic - Od kada mi frula ne svira 09. Saveta Sudar - Ravno polje, zao mi je na te (NO Carevac) 10. Rasa Pavlovic - Pokraj puta perunika rasla RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 57 ![]() 01. Dragoljub Lazarevic - Puce puska 02. Dusica Bilkic - Cuvam ovce sve po dolovima 03. Jovan Milosevic - Od kako se, Done, zavolesmo 04. Ksenija Cicvaric - Stara varos (NO Carevac) 05. Nikola Pavlovic - Konja jase mlado paracince 06. Radmila Jagodic - S' one strane Plive (NO RTB) 07. Radojka Zivkovic - Zaplet kolo 08. Saveta Sudar - Ne cudim se mraku ni oblaku 09. Velinka Grgurevic - Oj Mostaru, sirok li si (NO Carevac) 10. Zivka Milosevic i Lela Aleksic - Oj, moja ruzo rumena RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 58 ![]() 01. Dragi ckonjevic - Tri livade (NO Carevac) 02. Dusan Nikolic - Pokraj Save, badem drvo raslo (NO RTB) 03. Jovan Milosevic - Zracak viri kroz grancice 04. Mila Lekic - Duni mi, duni ladjane (NO Carevac) 05. Radmila Dimic - Dobro jutro, Anka (NO Carevac) 06. Srba Ivanovic - Ne goni konja mori momice (NO RTB) 07. Svetlana Stevic - Jelcice devojcice, cija bese ti 08. Velinka Grgurevic - Djevojka pita slavica 09. Vuka Mihailovic - Budila majka Jovana 10. Zivka Milosevic i Lela Aleksic - Dodji dragi dovece na prelo RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 59 ![]() 01. Aleksandar Sarievski - Kade su culo, videlo sestra brata da predade 02. Darinka Sekulic - Djevojka vice s' visoka brda 03. Dragomir Majkic - Ja posadih, Jelo 04. Duet Radulovic i Jovanovic - Sta se cuje iza grada 05. Eufrosina Popovic - Frunze verzi kalipan (zeleno lisce kalipan) (NO Carevac) 06. Ismet Krcic - Oj djevojko, milo mi te bilo 07. Jovan Milosevic - Zaspala devojka (NO RTB) 08. Marina Puharic - Legnala Dana, zaspala 09. Safet Isovic - Evo ovu rumen ruzu (NO Carevac) 10. Zivka Milosevic i Lela Aleksic - Krca, krca nova kola RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 60 ![]() 01. Blaga Videc - So maki sum se rodila (TO RTSarajevo) 02. Dragomir Majkic - Blago meni i tebi devojko 03. Duet Radulovic i Jovanovic - Voleli se dvoje mladih (NO Carevac) 04. Dusan Cvetkovic - Gena majku ljuto kune (NO Carevac) 05. Dusan Jankovic - Sedajte svi redom momci (NO Carevac) 06. Jonce Hristovski - Otisla Sanda na gosti 07. Nestor Gabric - Pod onom gorom zelenom 08. Radmila Dimic - Moja mati cilim tka 09. Svetlana Stevic - Kiceno nebo zvezdama 10. Zivka Djuric Ivanovic - Noc, tamna noc |