![]() |
|
Silvana Armenulic - Diskografija - Printable Version +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Diskografije narodne muzike (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=10) +---- Forum: S (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=28) +---- Thread: Silvana Armenulic - Diskografija (/showthread.php?tid=3826) |
RE: Silvana Armenulic - Diskografija - pedja - 05.08.2025 Silvana Armenulic 2006 - Zlatna Kolekcija Flex Media Entertainment ![]() 01. Silvana Armenulic - Sreco Moja 02. Silvana Armenulic - Sta Ce Mi Zivot 03. Silvana Armenulic - Sama Sam 04. Silvana Armenulic - Ciganine, Sviraj, Sviraj 05. Silvana Armenulic - Ostavite Tugu Moju 06. Silvana Armenulic - Nad Izvorom Vrba Se Nadnela 07. Silvana Armenulic - Majko, Oprosti 08. Silvana Armenulic - Daruj Mi Noc, Daruj Mi Tren 09. Silvana Armenulic - Kad Ja Podjem Niz Sokak 10. Silvana Armenulic - Zeljna Sam Rodnog Doma 11. Silvana Armenulic - Kad Jednom Odem 12. Silvana Armenulic - Zaplakace Stara Majka 13. Silvana Armenulic - Sumorna Jesen 14. Silvana Armenulic - Dala Bih Ti Mladost 15. Silvana Armenulic - Pamticu Uvek Tebe 16. Silvana Armenulic - A Sto Cemo Ljubav Kriti 17. Silvana Armenulic - Kiso, Kiso Tiho Padaj 18. Silvana Armenulic - Ja Molim Za Ljubav 19. Silvana Armenulic - Rane Moje 20. Silvana Armenulic - Sedam Godina Ljubavi RE: Silvana Armenulic - Diskografija - pedja - 05.08.2025 Silvana Armenulic 2008 - 1 - Folk Zvijezde Zauvijek Croatia Records – CD 5762171 ![]() 01. Silvana Armenulic - Sta Ce Mi Zivot 02. Silvana Armenulic - Grli Me, Ljubi Me 03. Silvana Armenulic - Sama Sam 04. Silvana Armenulic - Ludujem Za Tobom 05. Silvana Armenulic - Pesma Rastanka 06. Silvana Armenulic - Ja Nemam Prava Nikoga Da Volim 07. Silvana Armenulic - Naj, Najlepsi 08. Silvana Armenulic - Tebe Sam Volela 09. Silvana Armenulic - Ne Veruj U Price Te 10. Silvana Armenulic - Ciganine, Sviraj, Sviraj 11. Silvana Armenulic - Srce Gori Jer Te Voli 12. Silvana Armenulic - Rane Moje 13. Silvana Armenulic - Zivot Tece 14. Silvana Armenulic - Sreco Moja 15. Silvana Armenulic - Majko, Oprosti 16. Silvana Armenulic - Ostavite Tugu Moju 17. Silvana Armenulic - Sama U Svome Bolu 18. Silvana Armenulic - Idem Kuci A Vec Zora 19. Silvana Armenulic - Nad Izvorom Vrba Se Nadnela 20. Silvana Armenulic - S One Strane Plive RE: Silvana Armenulic - Diskografija - pedja - 05.08.2025 Silvana Armenulic 2008 - 2 - Najveci Hitovi Muzicki Magazin – CD 019 ![]() 01. Silvana Armenulic - Sta Ce Mi Zivot 02. Silvana Armenulic - Grli Me, Ljubi Me 03. Silvana Armenulic - Sama Sam 04. Silvana Armenulic - Ludujem Za Tobom 05. Silvana Armenulic - Pesma Rastanka 06. Silvana Armenulic - Ja Nemam Prava Nikoga Da Volim 07. Silvana Armenulic - Naj, Najlepsi 08. Silvana Armenulic - Tebe Sam Volela 09. Silvana Armenulic - Ne Veruj U Price Te 10. Silvana Armenulic - Ciganine, Sviraj, Sviraj 11. Silvana Armenulic - Srce Gori Jer Te Voli 12. Silvana Armenulic - Rane Moje 13. Silvana Armenulic - Zivot Tece 14. Silvana Armenulic - Sreco Moja 15. Silvana Armenulic - Majko, Oprosti 16. Silvana Armenulic - Ostavite Tugu Moju 17. Silvana Armenulic - Sama U Svome Bolu 18. Silvana Armenulic - Idem Kuci A Vec Zora 19. Silvana Armenulic - Nad Izvorom Vrba Se Nadnela 20. Silvana Armenulic - S One Strane Plive RE: Silvana Armenulic - Diskografija - pedja - 05.08.2025 Silvana Armenulic 2009 - Platinum Collection City Records – CD 000 662 ![]() 01. Silvana Armenulic - Sta Ce Mi Zivot (Nocas Mi Srce Pati) 02. Silvana Armenulic - Ciganine, Sviraj , Sviraj 03. Silvana Armenulic - Srce Gori Jer Te Voli 04. Silvana Armenulic - Nad Izvorom Vrba Se Nadnela 05. Silvana Armenulic - Ludujem Za Tobom 06. Silvana Armenulic - Sama Sam 07. Silvana Armenulic - Rane Moje 08. Silvana Armenulic - Grli Me, Ljubi Me 09. Silvana Armenulic - Ostavite Moju Tugu 10. Silvana Armenulic - S One Strane Plive 11. Silvana Armenulic - Ja Nemam Prava Nikoga Da Volim 12. Silvana Armenulic - Naj, Najlepsi 13. Silvana Armenulic - Majko, Oprosti 14. Silvana Armenulic - Ne Veruj U Price Te 15. Silvana Armenulic - Tebe Sam Volela 16. Silvana Armenulic - Sreco Moja 17. Silvana Armenulic - Zivot Tece 18. Silvana Armenulic - Idem Kuci A Vec Zora 19. Silvana Armenulic - Sama U Svom Bolu 20. Silvana Armenulic - Pesma Rastanka RE: Silvana Armenulic - Diskografija - pedja - 05.08.2025 Silvana Armenulic 2010 - Hitovi Muzicki Magazin – KRCD 013 ![]() 01. Silvana Armenulic - Zvijezda Tera Mjeseca 02. Silvana Armenulic - Kad Ja Podjem Niz Sokak 03. Silvana Armenulic - Ljubavi Vrati Se 04. Silvana Armenulic - Kiso, Kiso Tiho Padaj 05. Silvana Armenulic - Sinoc Ja I Moja Kona 06. Silvana Armenulic - Moj Dilbere 07. Silvana Armenulic - Zapevala Sojka Ptica 08. Silvana Armenulic - Sneg Pade, Drumi Zapadose 09. Silvana Armenulic - Kraj Potoka Bistre Vode 10. Silvana Armenulic - Lazni Snovi, Vecna Tuga 11. Silvana Armenulic - Sto Ti Je Mila Kceri Jelek Raskopcan 12. Silvana Armenulic - Ima Dana Kada Neznam Sta Radim 13. Silvana Armenulic - Rumena Ruza Mi Procvala 14. Silvana Armenulic - Vrbas Voda Nosila Jablana 15. Silvana Armenulic - Sejdefu Majka Budjase 16. Silvana Armenulic - Tesko Meni Jadnoj, U Sarajevu Samoj 17. Silvana Armenulic - Otis'o Si Bez Pozdrava 18. Silvana Armenulic - Da Sam Ptica RE: Silvana Armenulic - Diskografija - pedja - 05.08.2025 Silvana Armenulic 2013 - Zlatna Kolekcija ![]() 01. Silvana Armenulic - Ciganine, Sviraj Sviraj 02. Silvana Armenulic - Rane Moje 03. Silvana Armenulic - Sta Ce Mi Zivot (Nocas Mi Srce Pati) 04. Silvana Armenulic - Grli Me, Ljubi Me 05. Silvana Armenulic - Ja Molim Za Ljubav 06. Silvana Armenulic - Pamticu Uvek Tebe 07. Silvana Armenulic - Srce Gori Jer Te Voli 08. Silvana Armenulic - Sama Sam 09. Silvana Armenulic - Kiso, Kiso Tiho Padaj 10. Silvana Armenulic - Ima Dana Kada Ne Znam Sta Da Radi 11. Silvana Armenulic - Gde Si Da Si Moj Golube (Predrag Cune Gojkovic) 12. Silvana Armenulic - Zvijezda Tera Mjeseca 13. Silvana Armenulic - S One Strane Plive 14. Silvana Armenulic - Zeljna Sam Rodnog Doma 15. Silvana Armenulic - Ludujem Za Tobom 16. Silvana Armenulic - Duso Moja 17. Silvana Armenulic - Sreco Moja 18. Silvana Armenulic - Vrati Se, Vrati Se 19. Silvana Armenulic - A Sto Cemo Ljubav Kriti 20. Silvana Armenulic - Sedam Godina Ljubavi 21. Silvana Armenulic - Majko, Oprosti 22. Silvana Armenulic - Pesma Rastanka RE: Silvana Armenulic - Diskografija - pedja - 05.08.2025 Silvana Armenulic 2018 - The Best Of Croatia Records ![]() 01. Dala bih ti mladost 02. Kad jednom odem 03. Najlepsa sam devojcica bila 04. Za tebe pevam ovu pesmu '5. U veceri kad se dan smiruje 06. Mujo salje haber sa mjeseca 07. Sejdefu majka budjase 08. A sto ti je mila kceri jelek raskopcan 09. Ima dana kada ne znam sta da radim 10. Ljubavi, vrati se 11. Sumorna jesen 12. Sedam godina ljubavi 13. Kiso, kiso tiho padaj 14. Zenidba 15. Ljubav 16. Rane moje 17. Ja molim za ljubav 18. Jugo, noja Jugo 19. Kad se vratim 20. Grli me, ljubi me 21. Vrati se, vrati se 22. Sama sam 23. Zeljna sam rodnog doma 24. Ciganine, sviraj, sviraj 25. Gde si da si moj golube 26. Kad u jesen lisce zuti 27. Pamticu uvek tebe 28. Zaplakace stara majka 29. A sto cemo ljubav kriti 30. Duso moja 31. Ludujem za tobom 32. Godine su prosle, zivot zelje menja 33. Ne secaj se vise mene RE: Silvana Armenulic - Diskografija - pedja - 05.08.2025 Silvana Armenulic - Ostale Pesme ![]() 01. Ah Moj Aljo 02. Ajde Jano Kolo Da Igramo 03. Ciganka Sam Mala 04. Crven Fesic 05. Djevojka Je Pod Djulom Zaspala 06. Harmoniko Moja 07. Jesen Je Moje Najepse Doba 08. Moj Dragane 09. Samo Njega Sanjam 10. Simbil Cvece |