![]() |
|
Antologija Izvorne Muzike - Printable Version +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Kolekcije narodne muzike (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=33) +---- Forum: A (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=34) +---- Thread: Antologija Izvorne Muzike (/showthread.php?tid=244) |
RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 61 ![]() 01. Aleksandar Sarievski - Storil niet Marko 02. Desimir Stojadinovic - Povela je Jelka dva konja na vodu (NO RTB) 03. Dusan Cvetkovic - Romnije mori (NO zarka Milanovica) 04. Dusan Nikolic - Sjaj mjesece do zore (NO Carevac) 05. Marija Grozdanovic - Po mesecini, kraj simsira (NO Carevac) 06. Momcilo Trajkovic i Duet Radulovic-Jovanovic - Golubice bela (NO Carevac) 07. Ruse Trajkovska - Napravilo mome ladna mejana v gradina 08. Vukasin Vule Jevtic - Nadžnjeva se momce i devojce 09. Zenska vokalna grupa Biljana - Oj Nedo, bela Nedo 10. Zivan Milic - Sta ti je, Stano mori (NO Carevac) RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 62 ![]() 01. Blaga Videc - Vcera pojdov, mila nano (TO RTSarajevo) 02. Dragomir Majkic - Oj djevojko, Jelo 03. Jasna Kocijasevic - Oj Jelena, kceri moja jedna 04. Ljubivoje Vidosavljevic - Oj, goro (NO Carevac) 05. Milan Vukmirovic - Kol'ko ima, Jano (NO Carevac) 06. Miodrag Popovic - Razbole se belo Done (NO Carevac) 07. Rasa Pavlovic - Stani vodo, stani goro, stani trepetljiko 08. Saveta Sudar - Moj dilbere 09. Zehbo Pekusic - Sarka, ptica mala (NO Carevac} 10. Zivka Milosevic i Lela Aleksic - Oj livado, rosna travo RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 63 ![]() 01. Stanisa Stosic - Bre dizaj se, bela Leno 02. Dragoljub Lazarevic - Beograde, grade (NO Carevac) 03. Eufrosina Popovic - Mladost je prolazna (NO Carevac) 04. Nata Pavlovic - Bulbul mi poje 05. NO Carevac - Svu noc sedim na kapiju 06. Predrag Cune Gojkovic - Oj Uzice, mali Carigrade 07. Slavica Pavlovic - Zapevala sojka ptica, sabah zora je (NO Carevac) 08. Srba Ivanovic - Zasto Sike, zasto (NO RTB) 09. Zenska vokalna grupa LIRA - Bog da go ubie, mamo, komsiceto 10. Toma Djordjevic - Jesen stize rana RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 64 ![]() 01. Duet Blagojevic i Lazarevic - Oj devojko duso i rumena ruzo (NO Carevac) 02. Milan Vukmirovic - Oj livado, rosna travo (NO Carevac) 03. Miodrag Bogdanovic i Dusan Nikolic - Cobanice kraj luke zelene (NO Carevac) 04. Nata Pavlovic - Slavuj pile 05. NO Carevac - Tuzno vetri gorom viju 06. Pavle Stefanovic - Tekla voda Tekelija 07. Predrag zivkovic Tozovac - Pod onom gorom zelenom 08. Srba Ivanovic - Iz Banju ide sejtan devojce 09. Toma Djordjevic - Caj goro, lane moje 10. Zorka Butas - Gorice, goro zelena (NO Carevac) RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 65 ![]() 01. Beba Selimovic - Kraj Vrbasa sjedi momce 02. Danka Stojiljkovic - Bere cura plav jorgovan 03. Ljubica Berak - Sta se sjaji kroz prozorje 04. Mihajlo Onescuk - Lulo moja 05. Nada Vodenicar - Mehmeda je stara majka karala 06. Nedeljko Bilkic - Mislio sam svaki dan 07. Nestor Gabric - Cvetala mi ruza na pendžeru 08. Predrag Cune Gojkovic - Oj Dunave, Dunave plavi 09. Radmila Jagodic - Bere cura plav jorgovan 10. Sonja Perisic - Moj jablane, siri grane RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 66 ![]() 01. Aleksandar Stojic - Gon' goveda, Maro moja (NO RTB) 02. Branislava Vukicevic - Sto si Leno na golemo 03. Branka Lazarevic - Gradinom cvece cvetalo 04. Dragomir Majkic - Secas li se, mila draga (NO Carevac) 05. Ljubivoje Vidosavljevic - Posla Vanka na voda (NO Carevac) 06. Mersada Hadžiabdic - Mislila sam, o zlu ne mislila (NO Carevac) 07. Momcilo Trajkovic - Maramica od belog fulara 08. Sofka Nikolic - Zulfe, mori zulfo 09. Sonja Perisic - Vetar ruzu poljuljkuje 10. Toma Djordjevic - Povela je Jelka RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 67 ![]() 01. Dragomir Majkic - Dobio sam jednu ruzu 02. Dusanka Labor - Oj jesenjske duge noci 03. Ivana Pandurovic - Ej, u Agana 04. Jovan Milosevic - Tuzno vetri gorom viju (NO zarka Milanovica) 05. Desimir Stojadinovic - Zaspala devojka 06. Mila Lekic - Zora zori 07. Zorka Butas - Ej, ljubicice (NO Carevac) 08. Saveta Sudar - Sinoc ja i moja kona (NO z. Milanovica) 09. Toma Djordjevic - Devojko moja, napoj de mi konja 10. Zehbo Pekusic - Pjevaj draga (Ans. D.Radetica) RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 68 ![]() 01. Beba Selimovic - Mehmeda je stara majka karala 02. Danka Stojiljkovic - Zracak viri kroz grancice 03. Ljubica Berak - U Cazinu bjela kula 04. Mile Petrovic - Mjesec kara Danicu zvjezdicu 05. Nada Vodenicar i Svetomir Damjanovic - Ruse kose curo imas 06. Nestor Gabric - Djaurko mila 07. Predrag Cune Gojkovic - Zasto svices tako rano 08. Ruza Balog - Sa Igmana pogledat je lijepo 09. Safet Isovic - Ja prosetah rahickim sokakom 10. Sonja Perisic - Vetar ruzu poljuljkuje RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 69 ![]() 01. Nikola Badev i Borce Krstevski - Kato le, licno devojce 02. Zorka Butas - Crven fesic (NO Carevac 1961) 03. Bozidar Janucic - Batuta 04. Dragica Mavrovska - Ceno le, koj cuka na porti 05. Dragoljub Lazarevic - Konj zelenko rosnu travu pase 06. Dragomir Majkic - Devojko moja, napoj de' mi konja 07. Gavrilo Gavrilovic - Pojdo' na gore, pojdo' na dole 08. Atina Apostolova - Oro se vie kraj manastira 09. Srba Ivanovic - Razbole se belo Done 10. Ivana Pandurovic - Zarudela sljiva ranka RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 70 ![]() 01. Sulejman Dzakic - Srma trepti, zlato progovara 02. Atina Apostolova - Zemi me, zemi 03. Duet Radulovic i Jovanovic - Coban tera ovcice 04. Jonce Hristovski - Ne zadevaj se, mori Nedo 05. Mersada Hadziabdic - Alija se do jezera krade 06. Dragica Mavrovska - Zdravce vence 07. Nada Mamula - Duni mi, duni ladjane 08. Petranka Kostadinova - Razgrani granka maslinka 09. Reuf Musovic - Dej gidi ludi, mladi godini 10. Mersada Hadziabdic - Blago suncu i mjesecu RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 71 ![]() 01. Aleksandar Stojic - Kad ja podjoh na Bentbasu (NO Carevac) 02. Ansambl Sumadija - Digni si, mome, ocite 03. Beba Selimovic - Poletjela dva goluba 04. Bozidar Janucic - Bozino kolo 05. Aleksandar Dejanovic - Sentomasu Lazo 06. Branislav Mandic - Sjaj mesece do zore (Sekstet Dusana Radetica) 07. Aleksandar Stojic - Tuzno vetri gorom viju (NO Carevac) 08. Branka Mladenovic - Ej, u Prizrenu zelena jabuka 09. Mile Petrovic - Bolna lezi dilber Duda 10. Aleksandar Danilovic - Kol'ko ima, Jano RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 72 ![]() 01. Aleksandar Sarievski - Ajde Ang'e da povecerame 02. Borce Krstevski - Blaze tebe, mori Mitro 03. Cveta Biljanoska - Dafina platno belese 04. Elena Dimitrova i Persa Nikolova - Leno le, Leno 05. Kostadinka Janceva Krstic - Kinisala Kira, džanam 06. Aco Andonov - Ajde, bolno lezi mojto libe 07. Nada Makelarska - Se posvrsi cucul Pejo 08. Nada Makelarska i Mirvet Belovska - Mesila baba zelnikot 09. Vaska Ilieva i Aleksandar Sarievski - Tamu le majko, blizu Bitola 10. Sekstet Lira - K'erko mori, Suto, koj cuka na porti RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 73 ![]() 01. Jelena Dejanovic - Ej cula jesam (NO RTB) 02. Sekstet Lira - Vo dvorce sedi Bojana 03. Aleksandar Trandafilovic - Koja gora, razgovora nema 04. Bozidar Janucic - Pecino kolo 05. Ivana Pandurovic - Zelen bore, vatrom izgoreo 06. Vukasin Vule Jevtic - Leptirici mali 07. Saveta Sudar - Uzmi Stanu, mili sine (NO Carevac) 08. Srba Ivanovic - Idi si, pitaj majka si 09. Svetlana Stevic - Zelen jela rasla (NO Zarka Milanovica) 10. Aleksandar Danilovic - Tri devojke zbor zborile (Stoj Drino) RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 74 ![]() 01. Ljiljana Petrovic i Ork. Romalen - Asun daje mori 02. Branka Mladenovic - Puna mi basca 03. Aleksandar Sarievski - Donka boli belo grlo 04. Aleksandar Trandafilovic - Ja posadih, Jelo 05. Dusan Nikolic - Aj, u seheru kraj bistra Vrbasa (Sekstet D.Radetica) 06. Svetlana Stevic - sareno gajde (NO Zarka Milanovica) 07. Aco Andonov - Jovano, Jovanke 08. Saveta Sudar - Bosa Mara Bosnu pregazila 09. Sekstet Lira - Nesto k'e te pitam, babo 10. Aleksandar Danilovic - Tuzno vetri gorom viju RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 75 ![]() 01. Nestor Gabric - Sta to mice kroz sibljice 02. Dragica Mavrovska - Ubava mome Janinko 03. Ivan Lazarevski - Ne se krevaj na golemo (Sekstet D. Radetica) 04. Nikola Badev - Dafino, vino crveno 05. Sekstet Lira - Oro se vie makedonsko 06. Sofka Nikolic - Ali pasa na Hercegovini 07. Sonja Perisic - Karanfile, cvece moje 08. Trajce Veselinov - Mines, mines, po ovoj sokak pomines 09. Vuka Mihajlovic - Kad ja podjoh na Bembasu 10. Zora Drempetic - Dude, belo Dude RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 76 ![]() 01. Aleksandar Trandafilovic - Pod onom, gorom zelenom 02. Borce Krstevski - Devojko mori, ne pusti majstor do tebe 03. Duet Blagojevic - Lazarevic - Devojka je posla u goru za vodu 04. Ismet Krcic - Oj djevojko Milijana 05. Jonce Hristovski - Aj, zasvirete mi calgii 06. Miodrag Popovic - Kad sum bil, mori Djurdjo 07. Nedeljko Bilkic - Platno bijeli sarajka djevojka 08. Nikola Badev i Blagoj Petrov Karadjule - Na srce mi lezi 09. Trajce Veselinov i Marija Lukovska Cibaric - Kade si trgnala, Kito 10. Zivko Jovanovski - Fati se Boje na oro RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 77 ![]() 01. Vuka Mihajlovic - Oj, sumice zelena 02. Aco Andonov - G'ul trendafil u basce vilo, razvilo 03. Branka scepanovic - Grad gradila bjela vila 04. Duska Isjanovska - Kinisa Sanda na voda, džanam 05. Mirko Janic - Kalopero Pero 06. Kostadinka Palazova - Ej Baj Nikolo, more kalajdžijo 07. Miodrag Popovic - Gora goru ne moz' grlit', ne da dolina 08. Mirvet Belovska - Zacukale dajrinjata 09. Zora Drempetic - Gajtano mome mori 10. Trajce Veselinov - Sek'erdžice, jabandžice RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 78 ![]() 01. Mile Petrovic - Hvalio se zuti limun 02. Aleksandar Stojic - Iz vranjansko podjo' 03. Aleksandar Trandafilovic - Jesen stize, jabuke i kruske zriju 04. Vuka Mihajlovic - Mene nana poslala 05. Ans TANEC i Dragica Nikolova - Me sakaja dvajca, trojca grag'ani 06. Gordana Cvetkovic - More, vrcaj konja, cerim Abdul ago 07. Marina Puharic - Zosto mi se srdis, libe 08. Mila Lekic - Anica ovce cuvala 09. Danka Stojiljkovic - Jovane sine 10. Trajce Veselinov i Marija Lukovska Cibaric - Kato ke jumres, koj k'e ti nosi... RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 79 ![]() 01. Aleksandar Sarievski - Ajde, s'o k'a vecer vecerame 02. Aleksandar Stojic - Donesi vina, krcmarice 03. Aleksandar Trandafilovic - Oj devojko, pesmo moja 04. Dragica Mavrovska - Kokono, mome mori, ubava 05. Gordana Cvetkovic - Bolna lezi dilber Tuta 06. Mila Lekic - Varaj momka, duso (NO zarka Milanovica) 07. Miodrag Popovic - Adžina Fata (NO Carevac) 08. Sekstet Lira - Oj Jane, lele mili sinu 09. Velinka Grgurevic - S' one strane vode Sane (NO Carevac) 10. Vuka Mihajlovic - Idem putem, pesma s' ori RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 80 ![]() 01. Zehbo Pekusic - Kahvu mi draga ispeci (NO Carevac) 02. Dragoljub Lazarevic - Poranio Jovancicu 03. Vuka Sandevic - Sareno pile 04. Gordana Cvetkovic - Slavuj pile, ne poj rano 05. Miodrag Popovic - Oj sumice zelena (NO z. Milanovica) 06. Sofka Nikolic - Cojle, Manojle 07. Trajce Veselinov - Skarale mi se, stepale 08. Aleksandar Trandafilovic - Oj goro, ti visoko rastes 09. Vuka Mihajlovic - Devet godina minase 10. Vuka Mihajlovic - Sta ti je, Stano mori |