![]() |
|
Vera Ivkovic - Diskografija - Printable Version +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Diskografije narodne muzike (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=10) +---- Forum: V (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=31) +---- Thread: Vera Ivkovic - Diskografija (/showthread.php?tid=5428) |
RE: Vera Ivkovic - Diskografija - pedja - 08.01.2026 Vera Ivkovic 1990 - 3 - Mladost Peva MEKOS Studio Galaxy, AK - 100-993 ![]() 01. Valjevska podvala 02. Povela je Jelka 03. Sta to bruji 04. Pogledaj de mala moja 05. Ej, cija frula, ovim sorom svira 06. Karanfil se na put sprema 07. Jecam znjela Kosovka devojka 08. Kad sam sinoc zalivala cvece 09. Ajde, Jano, kolo da igramo 10. Cuvam ovce sve po dolovima 11. Zapevala sojka ptica 12. Suska se, suska RE: Vera Ivkovic - Diskografija - pedja - 08.01.2026 Vera Ivkovic 1992 - Led I Med PGP RTB, Kas - 504457 ![]() 01. Vera Ivkovic - Led i med 02. Vera Ivkovic - Zudis i ludis 03. Vera Ivkovic - Da su moje oci znale 04. Vera Ivkovic - Ti si kriv 05. Danilo Zivkovic - Prosta ti bila moja Jugoslavija 06. Vera Ivkovic - Daj mi Boze snage 07. Vera Ivkovic - A ja hocu nesto drugo 08. Vera Ivkovic - Idi, idi kuda hoces 09. Vera Ivkovic - Zvezdani svatovi RE: Vera Ivkovic - Diskografija - pedja - 08.01.2026 Vera Ivkovic 1995 - Drzim Te Za Rec PGP RTS, Kas - 506468 ![]() Vera Ivkovic - 01 - Drzim te za rec 1995 Kas. Vera Ivkovic - 02 - Ludo srce moje 1995 Kas Vera Ivkovic - 03 - Prolazi vece 1995 Kas Vera Ivkovic - 04 - Javi mi se nekad 1995 Kas Vera Ivkovic - 05 - Dodji dragi do vode 1995 Kas Vera Ivkovic - 06 - Seta Rade kraj ograde 1995 Kas Vera Ivkovic - 07 - Daj mi boze takvu moc 1995 Kas Vera Ivkovic - 08 - Idi pitaj kapetana 1995 Kas Vera Ivkovic - 09 - Dubok potok 1995 Kas Vera Ivkovic - 10 - Kad se setim u tudjini 1995 Kas RE: Vera Ivkovic - Diskografija - pedja - 08.01.2026 Vera Ivkovic 1998 - I Bez Tebe Sunce Sija PGP RTS – CD 402777 ![]() 01. Vera Ivkovic - I bez tebe sunce sija 02. Vera Ivkovic - Svidjas mi se momce 03. Vera Ivkovic - Oj oblace nomoj na orace 04. Vera Ivkovic - Muz Mi Pije Al' Se Krije 05. Vera Ivkovic - Joj svi su takvi 06. Vera Ivkovic - Ide lola iz Indjije 07. Vera Ivkovic - Ej dala sam ti oci vrane 08. Vera Ivkovic - Zarudela sljiva ranka 09. Vera Ivkovic - Milica je cilim tkala 10. Vera Ivkovic - Kako je ptici bez luga 11. Vera Ivkovic - Ajde jano kolo da igramo 12. Vera Ivkovic - Moj dragane sto me zaboravljas 13. Vera Ivkovic - Zaljubljena dusa 14. Vera Ivkovic - Samo ti si u mom srcu 15. Vera Ivkovic - Sta ce mi salvare 16. Vera Ivkovic - Suska se suska 17. Vera Ivkovic - Vesela sam lepa zena RE: Vera Ivkovic - Diskografija - pedja - 08.01.2026 Vera Ivkovic 2004 - Kad Jeknu Dragacevske Trube 2 HI FI Centar, CDD - 20196 ![]() 01. Mica Petrovic - Djurdjevdan 02. Ekrem Sajdic - Lipe cvatu (Kikino kolo) 03. Ekrem Sajdic - Jutros mi je ruza procvetala 04. Mica Petrovic - Oluja 05. Mica Petrovic (Vera Ivkovic) - Ajde Jano kolo da igramo 06. Ekrem Sajdic - Pitaju me, pitaju 07. Mica Petrovic - Nizamski rastanak 08. Boban Markovic - Djekove gajde 09. Jovica Ajdarevic - Pobednicki cocek 10. Mica Petrovic (Vera Ivkovic) - Na Uskrs sam se rodila 11. Mica Petrovic (Vera Ivkovic) - Zapevala sojka ptica 12. Ekrem Sajdic - Ninetov cocek 13. Jovica Ajdarevic - Pavlovacki cocek 14. Boban Markovic - Bobanov cocek 15. Ekrem Sajdic - Srbin cocek 16. Mica Petrovic - Svilen konac 17. Ekrem Sajdic - Ekremov cocek 2 18. Jovica Ajdarevic - Veseli cocek 19. Mica Petrovic - Lambada 20. Mica Petrovic - Dobar los zao RE: Vera Ivkovic - Diskografija - pedja - 08.01.2026 Vera Ivkovic 2006 - Zapisano U Vremenu Vera Ivkovic - Zarudela sljiva ranka RE: Vera Ivkovic - Diskografija - pedja - 08.01.2026 Vera Ivkovic - Izvorne Pesme ![]() Vera Ivkovic - Bere cura plavi jorgovan Vera Ivkovic - Bolna lezi dilber Tuta Vera Ivkovic - Cojle, Manojle Vera Ivkovic - Cuvam ovce, pa sam pogubila Vera Ivkovic - Ej, kad sam sinoc posla iz ducana Vera Ivkovic - Ej, sta cu nane Vera Ivkovic - Karanfil se na put sprema Vera Ivkovic - Livadica okolo jasenje Vera Ivkovic - Moj dilbere, kud se seces Vera Ivkovic - Moj dragane sto me zaboravljas Vera Ivkovic - Na livadi cuva Mara Vera Ivkovic - Oj livado, rosna travo Vera Ivkovic - Oj oblace, nemoj na orace Vera Ivkovic - Posla rumena Vera Ivkovic - Prela Mara zlato na vreteno Vera Ivkovic - Sjela Hajra kraj bunara Vera Ivkovic - Sojcice, devojcice Vera Ivkovic - Vino piju nane Vera Ivkovic - Vrti, vrti kolo Vera Ivkovic - Zarudela sljiva ranka RE: Vera Ivkovic - Diskografija - pedja - 08.01.2026 Vera Ivkovic - Vera Ivkovic I Trubaci ![]() Vera Ivkovic - Ajde Jano kolo da igramo Vera Ivkovic - Cuvam ovce sve po dolovima Vera Ivkovic - Ej cija frula ovim sorom svira Vera Ivkovic - Jecam znjela kosovka devojka Vera Ivkovic - Kad sam sinoc zalivala cvece Vera Ivkovic - Karanfil se na put sprema Vera Ivkovic - Pogledaj de mala moja Vera Ivkovic - Povela je Jelka Vera Ivkovic - Sto to bruji Vera Ivkovic - Suska se, suska Vera Ivkovic - Valjevska podvala Vera Ivkovic - Zapevala sojka ptica RE: Vera Ivkovic - Diskografija - pedja - 08.01.2026 Vera Ivkovic - Nerasporedjene Vera Ivkovic - Bere cura plav jorgovan Vera Ivkovic - Devet jugovica Vera Ivkovic - Livadica okolo jasenje Vera Ivkovic - Na livadi cuva mara Vera Ivkovic - O vetrovi juzni Vera Ivkovic - Zora zori dan se beli - duet Zika |