![]() |
|
Antologija Izvorne Muzike - Printable Version +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Kolekcije narodne muzike (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=33) +---- Forum: A (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=34) +---- Thread: Antologija Izvorne Muzike (/showthread.php?tid=244) |
RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 101 ![]() 01. Ansambl Beli mugri - Miluva mome beloto grlo 02. Branka Mladenovic - Mitrovice, sto si potamnela 03. Branka Scepanovic - Razbolje se zorna zorka 04. Dana Jevremova - Sto bese ubava Gajtana 05. Dusica Bilkic - Moj jablane 06. Grupa pevaca i VNO RTB - Sto Morava mutno tece 07. Mira Vasiljevic - Oj devojko, smederevko (NO Carevac) 08. Mirvet Belovska - A sto si mi, libe, gajlelija 09. Nikola Pavlovic - Sitan kamen do kamena 10. Bozidar Ivanisevic - Ja prosetah zelenijem lugom RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 102 ![]() 01. Branka Scepanovic - Cerka je majku molila 02. Emina Zecaj - Moj jablane, sav se salomio 03. Emina Zecaj - Zarkog sunca i topline 04. Husein Kurtagic - Raslo mi je badem drvo 05. Jovan Stanisic - Aj, sadih almu (NO Carevac) 06. Ksenija Cicvaric - Oj djevojko, prelijepa Hajrijo 07. Ansambl Beli mugri - Moma sedi na cardaci 08. Ljubinka Bigic - Promice momce kroz selo (NO RTB) 09. Hamo Sofic - Uzeh djugum i mastrafu 10. Radmila Dimic - Cuvam ovce kraj zelene jove (NO RTB) RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 103 ![]() 01. Ansambl Beli mugri - Marike, dilber ubava 02. Beba Selimovic - Nit' ja spavam, nit' ja drijemam (NO Carevac) 03. Branka Lazarevic - Bulbul mi poje (NO Z. Milanovica) 04. Branka Scepanovic - Bejturane jado (NO B. Belobrka) 05. Danica Obrenic - Gugutka guka mi u gori (NO Carevac 1959) 06. Dragoljub Lazarevic - Od danas te, draga, vise ljubit necu (NO B. Belobrka) 07. Duet Radulovic i Jovanovic - Cuvam ovce u malo livadce (NO Carevac 1962) 08. Husein Kurtagic - Sinoc kad sam pos'o u lov na jelene 09. Marija Lukovska Cibaric - Done, k'ero Done, koj cuka na porti 10. Sonja Perisic - Mlada Jelka ljubi Janka RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 104 ![]() 01. Aleksandar Danilovic - Hvalila se lepe Mare majka 02. Ansambl Sumadija - Jana seta po gradine 03. Ansambl Sumadija - Jedno momce crna oka 04. Emina Zecaj - Pricala mi kona tvoja 05. Predrag Cune Gojkovic - Psenicice, sitno sjeme 06. Miodrag Popovic - Devojko moja 07. Miodrag Popovic - Goro, goro, vita goro (NO Carevac) 08. Zivojin zivkovic - Devojko moja, napoj de mi konja (NO RTB) 09. NO Carevac - Biserka 10. NO Carevac - Kolo Krivka RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 105 ![]() 01. Branka Lazarevic - Promice momce kroz selo 02. Danka Stojiljkovic - S' one strane Lipovice 03. Dragoljub Lazarevic - Sto nam nema sa Drine vedrine (NO zarka Milanovica) 04. Jovan Milosevic - Oj, Nisavo, vodo mutna (Seks.Dusana Radetica) 05. Lola Novakovic - Djevojka sokolu zulum ucinila (NO Carevac 1962) 06. Marija Grozdanovic - Moj jablane (NO Carevac) 07. Miodrag Bogdanovic - Secas li se, mila, draga (NO Carevac) 08. Radmila Dimic - Sve ide dvoje i dvoje (NO Carevac) 09. Vasilija Radojcic - Koji mi ono, nano, prodjose 10. Zehbo Pekusic - Svud je kisa, svud je blato RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 106 ![]() 01. Aleksandar Sarievski - Tamu dole, nad Krusovo 02. Branka Mladenovic - U selo kavga golema (NO Carevac) 03. Cveta i Petar Pavlovski - Po sokaci setam 04. Saveta Sudar - Zapevala bulbul ptica (NO Carevac) 05. Hipolita Ivanovic - Oj moja ruzo rumena 06. Ivana Pandurovic - Mehmeda je stara majka karala 07. Lola Novakovic - Ej, san zaspala, dilber Kata u basti (NO Carevac) 08. Mersada Hadžiabdic - Golubice, sivoga ti perja (NO Carevac) 09. Mira Vasiljevic - Kolika je duga zima bila (NO Carevac) 10. Nikola Badev i Anka Gieva - Ne odi, mome, kraj bregot RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 107 ![]() 01. Aleksandar Sarievski - Sto e ogin stanalo stipskoto pole 02. Dusan Nikolic - Aj u seheru, kraj bistra Vrbasa (NO Carevac) 03. Jovan Stanisic - Sarajevo, divno mjesto (NO Carevac) 04. Mersada Hadziabdic - Kaharli sam, vecerala nisam (NO Carevac) 05. Milovan Vukovic - Marinino kolo (NO Carevac) 06. Nikola Badev - Kinisala Mara 07. NO Carevac - Stara Gradistanka 08. Pepi Baftirovski - Napravilo mome ladna meana 09. Slavica Pavlovic - Tamna noci, tamna li si (NO Carevac) 10. Zehbo Pekusic - Jecam zela kosovka djevojka (NO Carevac) RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 108 ![]() 01. Duska Isjanovska - Podigni si, belo Lence, tulbenceto 02. Fatima Basaric - Gondje ruzo u zalenom hladu (NO Carevac) 03. Zivan Pavlovic - Zarudela sljiva ranka 04. Ivana Pandurovic - Setala Jana kraj vinograda 05. Nikola Badev i Anka Gieva - Bolen mi lezi Mile pop Jordanov 06. NO Carevac - Sandino kolo 07. Ruzica Uskokovic - Zvezda tera meseca (NO Carevac) 08. Zaim Imamovic - Vozila se po Vrbasu ladja 09. Zehbo Pekusic - Sjaj mjesece sjajnule (NO Carevac) 10. Zora Drempetic - Bolna lezi dilber Tuta (NO Carevac) RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 109 ![]() 01. Dragica Mavrovska - Oj devojce, belo i crveno 02. Dusan Jankovic - Crna zemljo i zelena travo (NO Carevac) 03. Nadezda Cmiljic - Karanfil se na put sprema 04. Stojna Kitanova - Culo se, Stojan zaginal 05. Mirvet Belovska - Sto si tolku, Leno, gajlelija 06. Borce Krstevski - Poduna veter od gora zelena 07. Violeta Tomovska - Begala Mara, begala 08. Zehra Deovic - Sto te nema, dragi, da mi dodjes 09. Ljubivoje Vidosavljevic - Iz Vranjansko pojdoh, nane (NO Carevac) 10. Milovan Vukovic - Staro kolo (NO Carevac) RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 110 ![]() 01. Dobri Stavrevski - Mori mome, malkoj mome 02. Duet Kondic - Gavrilovic - Kako sto e taa casa 03. Duet Slavka i Tome Crcevi - Oj Veliko mome, dzan Veliko 04. G'org'i Zelceski - Ajde, od koga sum mladi bek'ar nastanal 05. Irinka Bujuklieva - Stojne, crnook' neveno 06. Marijana Miseva - Kraj seloto, mila mamo 07. Nedzad Salkovic - Pokraj Save bagrem drvo raste (NO Carevac) 08. NO Carevac - Lazanicevo kolo 09. Radmila Jagodic - Aj, kolika je seher Banja Luka (NO Carevac) 10. Svetomir Damjanovic - Omile mi u selu devojce (NO Carevac) RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 111 ![]() 01. Duet Slavka i Tome Crcevi - Na pat ja sretnav ubava Stojna 02. Ivana Pandurovic - Je l' ti zao sto se rastajemo (NO Carevac) 03. Kostadinka Palazova - Filka moma mole Boga 04. Milovan Vukovic - Kolo salonsko (NO Carevac) 05. Nedeljko Bilkic - Niz polje idu babo sejmeni (NO RTB Jasarevic) 06. Nikola Badev i Vaska Ilieva - Ah mori Maro, devojce 07. Pepi Baftirovski - Dimitrice, rusokoso devojce 08. Petar Tanasijevic - Rado, kceri Rado 09. Predrag Cune Gojkovic - Bosno moja, divna, mila 10. Sestrite Mavrovski - Elaj mi, Donke RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 112 ![]() 01. Borce Krstevski - Tri godini stana 02. Branka Scepanovic - Oj, jezero 03. Danka Stojiljkovic - Kroz carsiju prodje moje Lence (NO z.Milanovica) 04. Duet Slavica Spasovska Kire Stanoevski - Odam gore, odam dole 05. Duet Slavka i Tome Crcevi - More, dosta odi, G'org'i 06. Dusanka Labor - Cim rujna zora zarudi 07. Dusica Bilkic - Bulbul mi poje 08. Nedeljko Bilkic - Kad ja podjem, draga, iz Saraj`va grada 09. Nikola Badev i Anka Gieva - Tri godini, libe, se sakavme 10. Zaharinka Milosavljevic - Ranila Ratka RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 113 ![]() 01. Branka Scepanovic - Sinjaj'vinom ovce pasu 02. Cveta i Petar Pavlovski - Da li dumas, libe 03. Dobrivoje Vilotic - Pod Loznicom (NO Carevac) 04. Duet Obradovic i Barajic - Hoce sunce da vojuje 05. Duet Slavka i Tome Crcevi - Proseta se moma 06. Mile Todorovski - Ozdola ide Adem aga 07. Nedeljko Bilkic - Sve redom jasenje 08. Nina Spirova - Eleno, mome mori ubava 09. Petar Tanasijevic - Oj, goro, goro, ti visoko rastes 10. Vaska Ilieva - Goce mi otide vo Soluna grada RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 114 ![]() 01. Ansambl Sumadija - Stojna moma brazdu kopa 02. NO V.P. Carevca - Jasenak kolo 03. Dragoljub Lazarevic - Sedamdeset i dva dana 04. Mile Bogdanovic i Dusan Nikolic - Svadbe stizu, jesen je 05. Nedeljko Bilkic - Aj, ja zagrizoh sareniku jabuku 06. Nedžad Salkovic - Moj zumbule 07. Petranka Kostadinova - Razgrani granka maslinka 08. Vasilija Radojcic - Sadila moma kraj mora lojze 09. Zaharinka Milosavljevic - Na stolce sedam, pismo pisuvam 10. NO Zarka Milanovica - Splet narodnih pesama i kola iz Bosne RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 115 ![]() 01. Branka Lazarevic - Povela je Jelka dva konja na vodu 02. Sestrite Mavrovski - Zaspal Jovan v zelena livada 03. NO V.P. Carevca - Uciteljsko kolo 04. Ismet Krcic - Rasla tanka konopljica 05. Branka Scepanovic - Zbogom ostaj, Gacko polje ravno 06. Mile Petrovic - Zaprosio Alija (NO Carevac) 07. zivka Milosevic i Lela Aleksic - Idem putem, pesma s' ori 08. Nikola Badev - Ne se beli, Mare mori 09. Persa Nikolova i Elena Dimitrieva - Gugu, gugu Tino more, najmalo mome 10. Vanja Lazarova - Aj, iznikna mi badem drvo RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 116 ![]() 01. Mile Petrovic - Budila majka Mehmeda (NO Carevac) 02. Nada Mamula - Mehmeda je stara majka karala 03. Nadezda Cmiljic - Sarajevo, divno mjesto (NO Carevac) 04. Nedeljko Bilkic - Mujo kuje konja po mjesecu 05. Pepi Baftirovski - Bolna e legnala belata madžirka 06. Petranka Kostadinova - Kade k'e ides, Elenko dado 07. Radmila Jagodic - Kolika je duga zima bila 08. Stevka Babovic Calovska - Terala Stana jelena 09. Vasilija Radojcic - Sofke, mori Sofke 10. Zivka Milosevic i Lela Aleksic - Niko lepse u selu ne zivi RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 117 ![]() 01. Andjelija Milic - Niz polje idu, babo, sejmeni (NO RTB) 02. Branka Lazarevic - Sto si Leno na golemo (NO RTB) 03. NO Carevac - Stara uzicanka 04. Dimce Mavrovski - Podranila Cena 05. Dragoljub Lazarevic - Zracak viri kroz grancice 06. Fatima Basaric - Boluje Hanka prijedorka 07. Mile Petrovic - Sarajevo, behara ti tvoga 08. Petranka Kostadinova - A dadeja Jana mnogu na daleku 09. Vasilija Radojcic - Duni mi, duni, ladjane 10. NO Zarka Milanovica - Djevojka sokolu zulum ucinila RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 118 ![]() 01. Andjelija Milic - Zracak viri kroz grancicu 02. Branka Scepanovic - Za gradom voda studena 03. NO Carevac - Djacko kolo 04. Dragan Krkic - Pod bregom se jela razgranala 05. Ljubivoje Vidosavljevic - Bejturane jado, beru l` te djevojke 06. Mile Bogdanovic - Zracak viri 07. Nedeljko Bilkic - Gondje ruzo (NO RTB) 08. Petranka Kostadinova - Mome sedi na cardakot 09. Zaharinka Milosavljevic - Niz dvori se seta moma Katerina 10. Zivka Milosevic i Lela Aleksic - Povela je Jelka RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 119 ![]() 01. Ansambl Sumadija - Aj berem grozdje, biram tamjaniku 02. NO Carevac - Bagrdanka kolo 03. Dragoljub Lazarevic - Sve se kunem i preklinjem 04. Dragomir Majkic - Drino vodo, sto se kunes krivo 05. Duet Slavka i Tome Crcevi - Bolen mi lezi mlad Stojan 06. Miodrag Popovic - Oj, Boga ti, siva 'tico sokole (NO Carevac) 07. Momcilo Trajkovic - Stani, stani Ibar vodo 08. Nikola Badev - Acano, mlada nevesto 09. Sestrite Mavrovski - Slunce mi e zastanalo 10. Vasilija Radojcic - Rosna livada, trava zelena RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 120 ![]() 01. Branka Scepanovic - Jarko sunce na istoku hoce da grane 02. NO Carevac - Oj devojko rokoko 03. Marica Zilkovska - Nevesta platno tkaese 04. Mile Bogdanovic - Evo ti pismo pisem 05. Nedeljko Bilkic - Izidji der, Fato (NO RTB) 06. Nikola Badev i Vaska Ilieva - Ilcovice, mlada nevesto 07. Pepi Baftirovski - Zbogum majko, jas otidov 08. Selimova - Zelceski - Zacukale tapanite 09. Vanco Arsov - Karanfilke, Filke mome 10. NO Zarka Milanovica - Nova brzanka |