![]() |
|
Predrag Gojkovic Cune - Diskografija - Printable Version +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Diskografije narodne muzike (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=10) +---- Forum: P (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=26) +---- Thread: Predrag Gojkovic Cune - Diskografija (/showthread.php?tid=2958) |
RE: Predrag Gojkovic Cune - Diskografija - pedja - 26.04.2025 Predrag Gojkovic Cune 2002 - Nestao Je San Grand Production – CD 179 ![]() 01. Predrag Cune Gojkovic - Morava 02. Predrag Cune Gojkovic - Zelim Samo Jednu Pesmu 03. Predrag Cune Gojkovic - Nestao Je San 04. Predrag Cune Gojkovic - Mrak Je, Svetla Pogasena 05. Predrag Cune Gojkovic - Kafu Mi Draga Ispeci 06. Predrag Cune Gojkovic - Srcem Krenu Uspomene 07. Predrag Cune Gojkovic - Drugovi Moji Pitaju 08. Predrag Cune Gojkovic - Mladi Kapetane 09. Predrag Cune Gojkovic - Znaju Pesme I Zore Rane 10. Predrag Cune Gojkovic - Eno Dole Kraj Loznice RE: Predrag Gojkovic Cune - Diskografija - pedja - 26.04.2025 Predrag Gojkovic Cune 2005 - 1 - Zlatna Kolekcija Unime Special Edition ![]() 01. Predrag Cune Gojkovic - Kafu Mi Draga Ispeci 02. Predrag Cune Gojkovic - Kad Zasvira Harmonika 03. Predrag Cune Gojkovic - Vetar Duva Dunavom I Savom 04. Predrag Cune Gojkovic - Moj Konjicu 05. Predrag Cune Gojkovic - Beograde Moj 06. Predrag Cune Gojkovic - Hocu Mladost Da Prozivim 07. Predrag Cune Gojkovic - Kuco Moja Sa Sedam Prozora 08. Predrag Cune Gojkovic - Nevena 09. Predrag Cune Gojkovic - Hej Drugovi 10. Predrag Cune Gojkovic - Zivot leti 11. Predrag Cune Gojkovic - Kad Mi Pises Mila Mati 12. Predrag Cune Gojkovic - Te Oci Tvoje Zelene 13. Predrag Cune Gojkovic - Sreo Sam Te Prvi Put 14. Predrag Cune Gojkovic - Oprosti Mi Gitaro 15. Predrag Cune Gojkovic - Ceo Sam Svoj Zivot Tebi Poklonio 16. Predrag Cune Gojkovic - Krvava Ruza 17. Predrag Cune Gojkovic - Ne Mogu Ti Nista Osim Cveca Dati 18. Predrag Cune Gojkovic - Gde Si Da Si Moj Golube (Duet Silvana) 19. Predrag Cune Gojkovic - Kad U Jesen Lisce Zuti (Duet Silvana) RE: Predrag Gojkovic Cune - Diskografija - pedja - 26.04.2025 Predrag Gojkovic Cune 2005 - 2 - Imam Jednu Zelju Aj Cija Frula Aj Po Gradini Coban Tera Ovcice Dunave Moje More Emina Igrali Se Konji Vrani Imam Jednu Zelju Janicar Jedren Grade Kafu Mi Draga Ispeci Ljubav Mi Srce Mori Mara Ima Carne Oci Oj Moravo Oj Oj Uzice Mali Carigrade Pod Kikindom Sagradicu Sajku Sedamdeset I Dva Dana Sta To Mice Kroz Sibljice Tuzno Vetri Gorom Viju Zapevajte Pesme Stare RE: Predrag Gojkovic Cune - Diskografija - pedja - 26.04.2025 Predrag Gojkovic Cune 2008 - Zapisano u Vremenu CD 1 PGP RTS, CD - 6647801 ![]() 01. Kafu mi draga ispeci 02. Sto grad Smederevo 03. Povela je Jelka 04. Psenicice sitno sjeme 05. Tri djevojke zbor zborile 06. Jutros kad sam posao... 07. Oj, Prijedore 08. Sagradicu sajku 09. Pod Kikindom zeleni se trava 10. Sentomasu lazo 11. Odmetnu se Mara u hajduke 12. Tuzno vetri gorom viju 13. Telal vice od jutra do mraka 14. Dobro vece Anka 15. Di ces maja 16. Moj zumbule, sto si uvenuo 17. Prosetale devojcice 18. Oj, Angelino 19. Vita, vita jelo 20. Probija se kolovodja RE: Predrag Gojkovic Cune - Diskografija - pedja - 26.04.2025 Predrag Gojkovic Cune 2008 - Zapisano u Vremenu CD 2 PGP RTS, CD - 6647801 ![]() 01. Moj konjicu, laki, lagani 02. Blago meni i tebi devojko 03. Sto mi je merak 04. Evo srcu mome radosti 05. Gorom jezde kiceni svatovi 06. Jesil mi se naspavala 07. Snijeg pade, drumi zapadose 08. Jedren grade 09. Mara ima crne oci 10. Sve se kunem i preklinjem 11. Sta to Mice kroz sibljice 12. Ja posadih visnju na jaliju 13. Emina 14. Kazi, kazi libe Stano 15. Blagunjo dejce 16. Samo jednom srce ludi 17. Ljubav mi srce mori 18. Komsinica RE: Predrag Gojkovic Cune - Diskografija - pedja - 26.04.2025 Predrag Gojkovic Cune 2008 - Zapisano u Vremenu CD 3 PGP RTS, CD - 6647801 ![]() 01. Zasto svices.., Stani, stani ... 02. Moj cardace 03. Aj, po gradini 04. Imam jednu zelju 05. Aj, gde si draga 06. Ah, moj Doro 07. Oj, Uzice, mali Carigrade 08. Niz polje idu..., Sta ti je Stano... 09. Kad ja imam konja vrana 10. Igrali se vrani konji 11. Oj, Moravo, oj 12. Zapevajte pesme stare 13. Janicar 14. Dunave, moje more RE: Predrag Gojkovic Cune - Diskografija - pedja - 26.04.2025 Predrag Gojkovic Cune 2013 - Hitovi Gold Produktion, CD - 2325 ![]() 01. Predrag Cune Gojkovic - Kafu Mi Draga Ispeci 02. Predrag Cune Gojkovic - Kad Zasvira Harmonika 03. Predrag Cune Gojkovic - Vetar Duva Dunavom I Savom 04. Predrag Cune Gojkovic - Lakse, Lakse Moj Konjicu 05. Predrag Cune Gojkovic - Beograde Moj 06. Predrag Cune Gojkovic - Hocu Mladost Da Prozivim 07. Predrag Cune Gojkovic - Kuco Moja Sa Sedam Prozora 08. Predrag Cune Gojkovic - Nevena 09. Predrag Cune Gojkovic - Hej, Drugovi 10. Predrag Cune Gojkovic - Zivot Leti 11. Predrag Cune Gojkovic - Kad Mi Pises Mila Mati 12. Predrag Cune Gojkovic - Te Oci Tvoje Zelene 13. Predrag Cune Gojkovic - Sreo Sam Te Prvi Puta 14. Predrag Cune Gojkovic - Oprosti Mi Ti Gitaro 15. Predrag Cune Gojkovic - Ceo Sam Svoj Zivot Poklonio Tebi 16. Predrag Cune Gojkovic - Krvava Ruza 17. Predrag Cune Gojkovic - Ne Mogu Ti Nista Osim Cveca Dati 18. Predrag Cune Gojkovic - Gde Si Da Si Moj Golube 19. Predrag Cune Gojkovic - Kad U Jesen Lisce Zuti RE: Predrag Gojkovic Cune - Diskografija - pedja - 26.04.2025 Predrag Gojkovic Cune - Zlatni Glas Srbije I Jugoslavije Predrag Gojkovic Cune - Potpuri 1 Predrag Gojkovic Cune - Potpuri 2 Predrag Gojkovic Cune - Potpuri 3 Predrag Gojkovic Cune - Potpuri 4 RE: Predrag Gojkovic Cune - Diskografija - pedja - 26.04.2025 Predrag Gojkovic Cune - En Hribcek Bom Kupil (Flexi) ![]() 01. Predrag Gojkovic Cune - En Hribcek Bom kupil RE: Predrag Gojkovic Cune - Diskografija - pedja - 26.04.2025 Predrag Gojkovic Cune - Dueti Bledi mesec - Predrag Cune Gojkovic & O.Markovic i J.Balaz (uzivo) Ne luduj Lelo - Predrag Cune Gojkovic i J.Balaz (uzivo) Oj Moravo pesmo devojacka - Predrag Cune Gojkovic & Novica Negovanovic (uzivo) Predrag Cune Gojkovic & Anica Zubovic - Ko bolje zna Predrag Cune Gojkovic & Dragan Tokovic - Dunave, Dunave moje more Predrag Cune Gojkovic & Dragan Tokovic - Jesen stigla Predrag Cune Gojkovic & Merima Njegomir - Gde si da si moj golube Predrag Cune Gojkovic & Merima Njegomir - Ti ne znas sta je ljubav (uzivo) Predrag Cune Gojkovic & Olivera Markovic - Bledi mlesec zagrlio zvezdu Danicu Predrag Cune Gojkovic & Silvana Armenulic - Gde si, da si moj golube Predrag Cune Gojkovic & Silvana Armenulic - Kad u jesen lisce zuti Predrag Cune Gojkovic & Tozovac - Na rastanku poljubi me Predrag Cune Gojkovic & Tozovac - Splet pesama 1 Predrag Cune Gojkovic & Tozovac - Splet pesama 2 Predrag Cune Gojkovic & Tozovac - Splet pesama 3 Predrag Cune Gojkovic & Tozovac - Splet pesama 4 Predrag Cune Gojkovic & Tozovac - Zasto, zasto Predrag Cune Gojkovic & Vera Pancic - 300 poljubaca Predrag Cune Gojkovic & Zivka Djuric - Bre devojce a gde cuvas ovce Predrag Cune Gojkovic & Zivka Djuric - Maramica svilenica Predrag Cune Gojkovic & Zivka Djuric - Poranio momak mlad Predrag Cune Gojkovic & Zivka Djuric - Znas li dragi onu sljivu ranku Predrag Cune Gojkovic & Zorica Brunclik - Znas li draga onu sljivu ranku Splet narodnih pesama - Predrag Cune Gojkovic i Zorica Brunclik RE: Predrag Gojkovic Cune - Diskografija - pedja - 26.04.2025 Predrag Gojkovic Cune - Ostale Pesme Predrag Gojkovic Cune - Bila jednom ruza jedna Predrag Gojkovic Cune - Grancice mirisne bagrema belog Predrag Gojkovic Cune - I srusise se lepi snovi moji Predrag Gojkovic Cune - Ivanjice lepotice Predrag Gojkovic Cune - Izvi krila sokole Predrag Gojkovic Cune - Ja sam momak Meksika Predrag Gojkovic Cune - Kad ja imam konja vrana 2 Predrag Gojkovic Cune - Kunem ti se draga Bogom Predrag Gojkovic Cune - Mara ima carne oci 2 Predrag Gojkovic Cune - Na kraj sela cadjava mehana Predrag Gojkovic Cune - Ne vredi plakati Predrag Gojkovic Cune - Pokraj Drine Predrag Gojkovic Cune - Ruze su uvele Predrag Gojkovic Cune - Sta to mice kroz sibljice Predrag Gojkovic Cune - Stan Dunave stani plavi Predrag Gojkovic Cune - Tamara |