![]() |
|
Saban Saulic - Diskografija - Printable Version +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Diskografije narodne muzike (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=10) +---- Forum: S (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=28) +---- Thread: Saban Saulic - Diskografija (/showthread.php?tid=1182) |
RE: Saban Saulic - Diskografija - pedja - 09.02.2025 Saban Saulic 2001 - 3 - Zlatni Glasovi PGP RTS - 2 PGP RTS – CD 405150 ![]() 01. Ceca - Sta Je To U Tvojim Venama 02. Ceca - Lako Je Tebi 03. Saban Saulic - Dva Oka Njena 04. Saban Saulic - Kako Si Majko, Kako Si Oce 05. Vida Pavlovic - Ostala Je Pesma Moja 06. Vida Pavlovic - Gledala Sam Sa Prozora 07. Marinko Rokvic - Polomio Vetar Grane 08. Marinko Rokvic - Potrazicu Oci Nesto Zelenije 09. Lepa Lukic - Pesmo Moja Stara 10. Lepa Lukic - Ne Pitaj Me 11. Muharem Serbezovski - Cija Li Si 12. Muharem Serbezovski - Zasto Su Ti Kose Pobelele Druze 13. Vesna Zmijanac - Crne Oci 14. Vesna Zmijanac - Kraljica Tuge 15. Nedzad Salkovic - Ne Klepeci Nanulama 16. Nedzad Salkovic - Imam Samo Pjesmu 17. Ana Bekuta - Ja Nisam Rodjena Da Zivim Sama 18. Ana Bekuta - Stani, Stani Zoro RE: Saban Saulic - Diskografija - pedja - 09.02.2025 Saban Saulic 2001 - 3 - Zlatni Glasovi PGP RTS - 3 PGP RTS – CD 405235 ![]() 01. Ceca - Sta Je To U Tvojim Venama 02. Ceca - Lako Je Tebi 03. Saban Saulic - Dva Oka Njena 04. Saban Saulic - Kako Si Majko, Kako Si Oce 05. Vida Pavlovic - Ostala Je Pesma Moja 06. Vida Pavlovic - Gledala Sam Sa Prozora 07. Marinko Rokvic - Polomio Vetar Grane 08. Marinko Rokvic - Potrazicu Oci Nesto Zelenije 09. Lepa Lukic - Pesmo Moja Stara 10. Lepa Lukic - Ne Pitaj Me 11. Muharem Serbezovski - Cija Li Si 12. Muharem Serbezovski - Zasto Su Ti Kose Pobelele Druze 13. Vesna Zmijanac - Crne Oci 15. Nedzad Salkovic - Ne Klepeci Nanulama 16. Nedzad Salkovic - Ja Imam Samo Pjesmu 17. Ana Bekuta - Ja Nisam Rodjena Da Zivim Sama 18. Ana Bekuta - Stani, Stani Zoro RE: Saban Saulic - Diskografija - pedja - 09.02.2025 Saban Saulic 2003 - 2 - Folk Legende Goraton – CD 041 ![]() 01. Toma Zdravkovic - Zaboravljam Pesmu 02. Saban Saulic - Sneg Je Opet, Snezana 03. Lepa Lukic - Caj Za Dvoje 04. Nedeljko Bilkic - Krcma U Planini 05. Ljuba Alicic - Placite Samnom Jesenje Kise 06. Bora Spuzic Kvaka - Za Sina Da Nadjem Majku, Ne Mogu Nikada 07. Jasar Ahmedovski - Jednoj Zeni Za Secanje Dugo 08. Cune - Zapevajte Pesme Stare 09. Muharem Serbezovski - Za Vencanim Stolom 10. Toma Zdravkovic - E Moj Brate 11. Nedeljko Bilkic - U Lijepom Starom Gradu Visegradu 12. Cune - Janicar 13. Angel Dimov - Dva Prstena, Dva Svedoka 14. Ljuba Alicic - Zivot Mi Se Zamerio 15. Saban Saulic - Ne Placi Duso 16. Muharem Serbezovski - Zasto Su Ti Kose Pobelele Druze RE: Saban Saulic - Diskografija - pedja - 09.02.2025 Saban Saulic 2003 - 3 - Kafanske Balade CD 1 Hi-Fi Centar – CD 20199 ![]() 01. Ceca - Kukavica 02. Haris Dzinovic - Ostaricu, Necu Znati 03. Silvana Armenulic - Sta Ce Mi Zivot 04. Saban Saulic - Sneg Je Opet, Snezana 05. Toma Zdravkovic - Danka 06. Dragana Mirkovic - O, Da Li Znas 07. Haris Dzinovic - Rano Je Za Tugu 08. Legende - Cetrdesete 09. Saban Saulic - Dva Galeba Bela 10. Legende - Ne Veruj 11. Hasim Kucuk Hoki - Pijem Da Je Zaboravim 12. Toma Zdravkovic - Ostala Je Samo Uspomena (Ispod Palme) 13. Silvana Armenulic - Srce Gori, Jer Te Voli 14. Miki Jevremovic - Lihnida 15. Ceca - Beograd 16. Ljuba Alicic - Placite Sa Mnom Jesenje Kise 17. Hanka Paldum - Nema Kajanja 18. Sinan Sakic - Sve Je Postalo Pepeo I Dim 19. Lepa Brena - Golube RE: Saban Saulic - Diskografija - pedja - 09.02.2025 Saban Saulic 2003 - 3 - Kafanske Balade CD 2 Hi-Fi Centar – CD 20191 ![]() 01. Zeljko Samardzic - Sipajte Mi Jos Jedan Viski 02. Aca Lukas - Zuta Ruza 03. Haris Dzinovic - Je Sul Dunje Procvale 04. Dzej - Nedelja 05. Aca Lukas - Lipe Cvatu 06. Miki Jevremovic - Pijem 07. Ceca - Idi Dok Si Mlad 08. Zeljko Samardzic - Dobar Dan Tugo 09. Zeljko Sasic & Ceca - Ko Na Grani Jabuka 10. Toma Zdravkovic - Umoran Sam Od Zivota 11. Muharem Serbezovski - Zasto Su Ti Kose Pobelele Druze 12. Saban Saulic - Dodji Da Ostarimo Zajedno 13. Haris Dzinovic - Pusti Me 14. Toma Zdravkovic - Danka 15. Muharem Serbezovski - Cija Li Si 16. Ljuba Alicic - Mala 17. Ceca - Oprosti Mi Suze 18. Dragana Mirkovic - Milo Moje Sto Te Nema RE: Saban Saulic - Diskografija - pedja - 09.02.2025 Saban Saulic 2003 - 3 - Kafanske Balade CD 3 Hi-Fi Centar – CD 20192 ![]() 01. Dzje Ramadanovski - Gde cu sad moja ruzo 02. Boban Zdravkovic - Ne mogu ti prici 03. Nino - Nije meni 04. Kuki - sve je isto, samo pesme nisu 05. Dragana Mirkovic - Kazi mi sunce moje 06. Vesna Zmijanac - Tebi je lako 07. Esad Plavi - Ima dana i kafana 08. Viki - Pustila sam da me dira 09. Haris Dzinovic - Tugo moja 10. Kvaka - Za sina da nadjem majku, ne mogu nikada 11. Biljana Jeftic - Sta sam ti kriva zivote 12. Gordana Stoicevic - Kako srcu da nadjem lek 13. Ljuba Alicic - Ti ne licis ni na jednu 14. Enes Begovic - Nocima nema kraja 15. Saban Saulic - Nema smrti do sudnja dana 16. Jasmin Muharemovic - Mace moje lazljivo 17. Halid Beslic - Volela me jedna Esma 18. Vesna Djokovic - Rane moje RE: Saban Saulic - Diskografija - pedja - 09.02.2025 Saban Saulic 2004 - 2 - 4 Kralja - Saban, Mita,r, Jasar i Mile CD 1 Grand Production – CD653 ![]() 01. Mile Kitic - Plava Ciganka 02. Saban Saulic - Nema Nista Majko Od Tvoga Veselja 03. Mitar Miric - Pomirenje 04. Jasar Ahmedovski - Ne Bilo Mi Sto Mi Majka Misli 05. Mile Kitic - Do Srece Daleko, Do Boga Visoko 06. Saban Saulic - Moja Malena 07. Mitar Miric - Zbogom, Mrvice Moja 08. Jasar Ahmedovski - Tri Godine 09. Mile Kitic - Zasto Bas Ti 10. Saban Saulic - Ima Pravde, Ima Boga 11. Mitar Miric - Ne Svani Zoro 12. Jasar Ahmedovski - Pozdravi Je Druze Stari 13. Mile Kitic - Svi Su Tu 14. Saban Saulic - Kralj I Sluga 15. Mitar Miric - Nekad Sam I Ja Voleo 16. Jasar Ahmedovski - Plavo 17. Mile Kitic - Smejem Se A Place Mi Se 18. Saban Saulic - Daj Mi Boze 19. Mitar Miric - Samo Kazi 20. Jasar Ahmedovski - Burma RE: Saban Saulic - Diskografija - pedja - 09.02.2025 Saban Saulic 2004 - 2 - 4 Kralja - Saban, Mita,r, Jasar i Mile CD 2 Grand Production – CD653 ![]() 01. Jasar Ahmedovski - Koja Zena Prokle Mene 02. Mitar Miric - Spijuni Su Medju Nama 03. Saban Saulic - Ti Me Varas Najbolje 04. Mile Kitic - Zlato, Srebro, Dukati 05. Jasar Ahmedovski - Ta Je Zena Volela Me 06. Mitar Miric - Cigance 07. Saban Saulic - Cekanje Me Razbolelo 08. Mile Kitic - Budala 09. Jasar Ahmedovski - Sta Zadrma Kao Grom 10. Mitar Miric - Gledam Drinu 11. Saban Saulic - Slazi Da Volis Me 12. Mile Kitic - Zemljotres 13. Jasar Ahmedovski - Zakon Si Za Moju Dusu 14. Mitar Miric - Okreni Se Ljubavi 15. Saban Saulic - Sa Mnom Spavas, Njega Sanjas 16. Mile Kitic - Tako Ti I Treba 17. Jasar Ahmedovski - Zauvek Si Ostala U Meni 18. Mitar Miric - Ni Za Sto Godina 19. Saban Saulic - Eno, Eno 20. Mile Kitic - Tri Zivota RE: Saban Saulic - Diskografija - pedja - 09.02.2025 Saban Saulic 2005 - 2 - Sevdalinke I Narodne Izvorne Pesme Jugodisk, YCD - 0159 ![]() Saban Saulic 01. Sta cu kuci tako rano Saban Saulic 02. Ah meraka u veceri rane Saban Saulic 03. Kad moja mladost prodje Saban Saulic 04. Sestra brata kani da vecera Saban Saulic 05. Na prestolu sjedi sultan Saban Saulic 06. Na djerdefu vezak vezla Fata Saban Saulic 07. Oj moja ruzo rumena Saban Saulic 08. Idem kuci a vec zora Saban Saulic 09. Nigdje zore ni bijela dana Saban Saulic 10. Niz polje idu babo sejmeni Saban Saulic 11. Hej Munira gdje ti je Muharem Saban Saulic 12. Milke duso Saban Saulic 13. Oprosti mi nano Saban Saulic 14. Lepi dani mog detinjstva Saban Saulic 15. Gde ces biti lepa kejo Saban Saulic 16. Hocemo li u Sabac na vasar Saban Saulic 17. Tuzno vetri gorom viju Saban Saulic 18. Sirotan Saban Saulic 19. Prosetali Sabacki trgovci Saban Saulic 20. Prikracu se tebi pod prozore RE: Saban Saulic - Diskografija - pedja - 09.02.2025 Saban Saulic 2006 - 3 - Hit Do Hita Jugodisk ![]() 01. Saban Saulic - Zaljubljen Sam Majko 02. Zlata Petrovic - Dodji Da Mi Ruke Grejes 03. Halid Beslic - Pjesma Samo O Njoj 04. Ana Bekuta - Rano Moja 05. Ljuba Alicic - Nema Tuznije Sudbine 06. Vida Pavlovic - Druga Te Nocas Ljubi 07. Nela Bijanic - Mi Smo Srecan Par 08. Hasan Dudic - Ljubavi Moja, Dobro Dosla (Duet Ana Bekuta) 09. Ljuba Alicic - Hej Drugovi Moji 10. Zlata Petrovic - Daj Mi Boze Malo Srece 11. Sinan Sakic - Sreli Smo Se Mnogo Kasno 12. Halid Beslic - Ta Je Zena Varala Me 13. Vida Pavlovic - U Ime Ljubavi 14. Saban Saulic - Samo Mene Volela Si Lazno 15. Vida Pavlovic - O, Gde Li Je Srecno Vreme 16. Saban Saulic - Dodji Za Bolje Sutra 17. Ana Bekuta - Stani, Stani Zoro 18. Ferid Avdic - Kasno Je Nevjero Moja 19. Zlata Petrovic - Ljubi Me Jos Malo 20. Ljuba Alicic - Ko Je Kome Vise Dao 21. Sinan Sakic - Jedna Tuga Za Dva Druga RE: Saban Saulic - Diskografija - pedja - 09.02.2025 Saban Saulic 2007 - 1 - Gold Hitovi CD 1 ![]() Saban Saulic - Ako Me Trazis Saban Saulic - Andjeoska Vrata Saban Saulic - Dodji Da Ostarimo Zajedno Saban Saulic - Dva Galeba Bela Saban Saulic - Gordana Saban Saulic - Hajde Mala Da Pravimo Lom Saban Saulic - Kralj Boema Saban Saulic - Kraljice Srca Moga Saban Saulic - Marijana Saban Saulic - Njeno Velicanstvo, Zena Saban Saulic - Odlazis, Odlazis Saban Saulic - Sanela Saban Saulic - Sneg Je Opet, Snezana Saban Saulic - Tebi Ne Mogu Da Kazem Ne Saban Saulic - Ti Me Varas Najbolje Saban Saulic - Ti Si Oluja Saban Saulic - Uvenice Narcis Beli Saban Saulic - Verujem U Ljubav Saban Saulic - Voleo Sam Te RE: Saban Saulic - Diskografija - pedja - 09.02.2025 Saban Saulic 2007 - 2 - Gold Hitovi CD 2 ![]() Saban Saulic - Bio Sam Pijanac Saban Saulic - Dajte Mi Utjehu Saban Saulic - Danima Te Cekam Saban Saulic - Jedna Lasta Ne Cini Prolece Saban Saulic - Ljubav Nije Dug Saban Saulic - Moj Zivote, Drug Mi Nisi Bio Saban Saulic - Nemoj Pogled Da Sakrivas Saban Saulic - Nije On Covek Za Tebe Saban Saulic - Nikad Joj Oprostiti Necu Saban Saulic - Pozn'o Bih Te Medj' Hiljadu Zena Saban Saulic - S Namerom Dodjoh U Veliki Grad Saban Saulic - Sam Za Stolom Jedan Covek Sedi Saban Saulic - Samo Mene Volela Si Lazno Saban Saulic - Sjecam Se Te Zene Saban Saulic - Srno Moja Malena Saban Saulic - Svrati, Rece Covek Saban Saulic - Tamo Cvetaju Ruze Saban Saulic - U Nadanju Zivi Se I Mre Saban Saulic - Zbog Tebe Sam Postao Takav RE: Saban Saulic - Diskografija - pedja - 09.02.2025 Saban Saulic 2007 - 3 - Koncert Extra - Uzivo Lazarevic Produktion – CD L04256 ![]() Saban Saulic - Danima Te Cekam Saban Saulic - Eh Sto Nisam Lancic Mali Saban Saulic - Gordana Saban Saulic - Hajde Sreco Moja Saban Saulic - Imao Je Stari Aga Tri Sina Junaka Saban Saulic - Odlazis Odlazis Saban Saulic - Odlazis, Odlazis Saban Saulic - Privlacias Me Saban Saulic - Samo Mene Voljela Si Lazno Saban Saulic - Sanela Saban Saulic - Slatka Vecera Saban Saulic - Srno Moja Malena Saban Saulic - Ti Nisi Takva Saban Saulic - Uvenu Ce Nacis Beli Saban Saulic - Verujem U Ljubav Saban Saulic - Zajdi Zajdi Saban Saulic - Zeleo Sam Da Te Zaboravim RE: Saban Saulic - Diskografija - pedja - 09.02.2025 Saban Saulic 2007 - 4 - Bogati Siromah Hayat, CD - 065 ![]() Saban Saulic 01. Bogati siromah Saban Saulic 02. Snosti Saban Saulic 03. Ide Mile Saban Saulic 04. Daleko je sunce Saban Saulic 05. Cveta Saban Saulic 06. Zavicajna pesma Saban Saulic 07. Ajd' idemo Rado Saban Saulic 08. Koliko je sirom sveta RE: Saban Saulic - Diskografija - pedja - 09.02.2025 Saban Saulic 2007 - 5 - Ciklus - Hitovi - 3 CD-a - CD 1 PGP RTS ![]() 01. Saban Saulic - Dodji Da Ostarimo Zajedno 02. Saban Saulic - Uvenice Narcis Beli 03. Saban Saulic - Gore Pisma Svedoci Ljubavi 04. Saban Saulic - Nije On Covek Za Tebe 05. Saban Saulic - Sam Za Stolom Jedan Covek Sedi 06. Saban Saulic - Ne Pitaj Me Kako Mi Je Druze 07. Saban Saulic - Ne Cekaj Majko Sina 08. Saban Saulic - Sjecam Se Te Zene 09. Saban Saulic - Ovde Su Svirali Tiho 10. Saban Saulic - S Namerom Dodjoh U Veliki Grad 11. Saban Saulic - Ti Motiku A Ja Plug 12. Saban Saulic - Zbog Tebe Sam Postao Takav 13. Saban Saulic - Svadba Nece Biti 14. Saban Saulic - Ljubav Nasa Proslosti Pripada 15. Saban Saulic - Ja Placam Ljubavi Danak 16. Saban Saulic - Dok Mogu Ocima Da Gledam 17. Saban Saulic - Sad Je Svemu Kraj 18. Saban Saulic - Sto Me Mucis Prokleti Zivote 19. Saban Saulic - Tvoj Mio Glas RE: Saban Saulic - Diskografija - pedja - 09.02.2025 Saban Saulic 2007 - 5 - Ciklus - Hitovi - 3 CD-a - CD 2 PGP RTS ![]() 01. Saban Saulic - Bio Sam Pijanac 02. Saban Saulic - Nisi Dosla Kada Sam Te Zvao 03. Saban Saulic - Zasto Se Ljubav Za Ljubav Ne Vraca 04. Saban Saulic - Lijepi Dani Mog Djetinjstva 05. Saban Saulic - Moj Zivote, Drug Mi Nisi Bio 06. Saban Saulic - Nikad Joj Oprostiti Necu 07. Saban Saulic - Dva Galeba Bela 08. Saban Saulic - Dva Oka Njena 09. Saban Saulic - Ti Si Sada Srecna 10. Saban Saulic - Na Stolu Pismo Od Majke 11. Saban Saulic - Srno Moja Malena 12. Saban Saulic - Sanela 13. Saban Saulic - Zvao Sam Te Sunce Moje 14. Saban Saulic - Jedna Zena Srece Zeljna 15. Saban Saulic - Ljubav Nije Dug 16. Saban Saulic - Tuzno Vetri Gorom Viju 17. Saban Saulic - Tamo Cvetaju Ruze 18. Saban Saulic - Zivot Me Vodi Sudjenoj Zeni RE: Saban Saulic - Diskografija - pedja - 09.02.2025 Saban Saulic 2007 - 5 - Ciklus - Hitovi - 3 CD-a - CD 3 PGP RTS ![]() 01. Saban Saulic - Dajte Mi Utjehu 02. Saban Saulic - Zbog Neverstva Jedne Zene 03. Saban Saulic - Svrati, Rece Covek 04. Saban Saulic - Jedna Lasta Ne Cini Prolece 05. Saban Saulic - Pozn'o Bih Te Medj' Hiljadu Zena 06. Saban Saulic - Samo Mene Volela Si Lazno 07. Saban Saulic - Na Njenom Vencanju 08. Saban Saulic - Voleo Sam Tvoje Plave Oci 09. Saban Saulic - Nemoj Pogled Da Sakrivas 10. Saban Saulic - Danima Te Cekam 11. Saban Saulic - Kako Si Majko, Kako Si Oce 12. Saban Saulic - Nema Je, Drugovi, Nema 13. Saban Saulic - Ne Placi, Dobri Domacine 14. Saban Saulic - Dusa Me Boli Draga 15. Saban Saulic - Sudbina Je Moja U Rukama Njenim 16. Saban Saulic - Hajdemo Nekud Iz Ovog Grada 17. Saban Saulic - Ah Meraka U Veceri Rane 18. Saban Saulic - U Nadanju Zivi Se I Mre RE: Saban Saulic - Diskografija - pedja - 09.02.2025 Saban Saulic 2008 - 2 - Najveci Hitovi CD 5 Extra Music, Jugodisk, EXCD - 010 ![]() 01. Saban Saulic - Kad Bi Casa Znala 02. Saban Saulic - Dodji Za Bolje Sutra 03. Saban Saulic - Stari Druze Idemo Dalje 04. Saban Saulic - Nikom Te Ne Dam 05. Saban Saulic - Majcina Pesma 06. Saban Saulic - Ti Si Oluja 07. Saban Saulic - Laku Noc Ljubavi 08. Saban Saulic - Ti Si Za Mene Rodjena 09. Saban Saulic - Jos Uvek Sam Isti 10. Saban Saulic - To Je Zena Koju Zelim 11. Saban Saulic - Lovacko Ribolovacka Pesma 12. Saban Saulic - Procvetala Ljubicica 13. Saban Saulic - To Je Bila Ljubav 14. Saban Saulic - Ne Placi, Dobri Domacine 15. Saban Saulic - Voleo Sam Samo Tebe 16. Saban Saulic - Verujem U Ljubav 17. Saban Saulic - PLave Kose 18. Saban Saulic - Meni Je S Tobom Sreca Obecana RE: Saban Saulic - Diskografija - pedja - 09.02.2025 Saban Saulic 2008 - 3 - Hitovi Za Sva Vremena - Vol. 2 Gold Produktion, CD - 2134 ![]() 01. Mile Kitic - Op Kalo,Cuprikalo 02. Mladen Tomic - Marija 03. Sejo Pitic - Prva Ljubav, Slatko Pice (Dina) 04. Hanka Paldum - Ceznja 05. Hanka Paldum - Crne Kose 06. Mile Kitic - Mirjana 07. Rizo Hamidovic - Sad Mi Trebas 08. Rizo Hamidovic - Otvori Karte Ciganko 09. Saban Saulic - Marijana 10. Saban Saulic - Svadbarska Pesma 11. Saban Saulic - Tri Bokala Za Tri Druga 12. Mile Kitic - Aldijana 13. Muriz Kurudzija - Jedna Ljubav U Decembru 14. Serif Konjevic - Jasmina 15. Serif Konjevic - Zagrli Me, Zagrli Me RE: Saban Saulic - Diskografija - pedja - 09.02.2025 Saban Saulic 2008 - 5 - 37 Velikih Hitova CD 1 Extra Music – EXCD 010/011 ![]() 01. Bio Sam Pijanac 02. Miluju Me Tvoji Prsti Mali 03. Uvenuce Narcis Beli 04. Nema Smrti Do Sudjena Dana 05. Opasna Si Kao Kobra 06. Znam Ti Bolnu Tacku 07. Da Je Tu 08. Andjeoska Vrata 09. I Prosio Bi S Njom 10. Pesmo Moja Nepevana 11. Cija Li Je Ono Mala 12. Sve Sam S Tobom Izgubio 13. Velika Je Sreci Cena 14. To Je Bila Ljubav 15. Ja Sam Nasem Sinu I Otac I Majka 16. Dodji Nam Sine U Goste 17. Svetlana 18. Lepo Moje Oko Plavo 19. Dve Su Zene Ispred Mene |