![]() |
|
Aleksandar Dejanovic - Diskografija - Printable Version +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Diskografije narodne muzike (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=10) +---- Forum: A (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=11) +---- Thread: Aleksandar Dejanovic - Diskografija (/showthread.php?tid=124) |
Aleksandar Dejanovic - Diskografija - pedja - 07.12.2024 Aleksandar Dejanovic 1960 - Pesme Iz Srbije Jugoton ‎EPY 3054 ![]() 01.Aleksandar Dejanovic - Zlatno Sunce Sjaj 02.Jelena Dejanovic - S One Strane Potoka 03.Duet Jelena i Aleksandar Dejanovic - Oj Devojko Sumadinko 04.Miodrag Krnjevac - Sumadijsko Momacko Kolo RE: Aleksandar Dejanovic - Diskografija - pedja - 07.12.2024 Aleksandar Dejanovic 1963 - Becarac Tamburaski orkestar Makse Popova, RTB EP 12260 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1. Becarac 2. Gde to kazu ima lepih seka 3. Sunce zeze, zapara je ljuta 4. Jesen stize, dunjo moja RE: Aleksandar Dejanovic - Diskografija - pedja - 07.12.2024 Aleksandar Dejanovic 1965 - Podjoh Majko Kroz Srbiju Kvartet Mice Vojnovica, Diskos EDK 5012 ![]() ![]() 01. Podjoh Majko Kroz Srbiju 01. Na Livadi Zeleni Se Trava 03. Ivanjice Puna Si Lepote 04. Jos I Sad Se Jastrebac Zeleni RE: Aleksandar Dejanovic - Diskografija - pedja - 07.12.2024 Aleksandar Dejanovic 1966 - Splet Starih Vojvodjanskih Pesama 08.04.1965, PGP RTB EP 12262 ![]() ![]() ![]() ![]() 01. Splet Starih Vojvodjanskih Pesama 02. Ja Sam Lola Prve Klase 03. Otac Me Kore Majka Me Kune RE: Aleksandar Dejanovic - Diskografija - pedja - 07.12.2024 Aleksandar Dejanovic 1967 - Brankova zelja PGP RTB EP 12261, 320 Kbits ![]() ![]() ![]() ![]() 01. Brankova zelja 02. Lepo ti je u nasemu Sremu 03. Sremski becarac RE: Aleksandar Dejanovic - Diskografija - pedja - 07.12.2024 Aleksandar Dejanovic 1967-2 - Pevaj Jelo Veselo Jugoton ‎F-0172 ![]() 01.Pevaj Jelo Veselo (2:00) RE: Aleksandar Dejanovic - Diskografija - pedja - 07.12.2024 Aleksandar Dejanovic 1969 - Secanje na stogodisnjicu Brankove smrti 1969, Diskos EDK 5238 ![]() ![]() 01. Secanje na stogodisnjicu Brankove smrti 02. Mesecina divno sja 03. Aj, cim sam ust'o RE: Aleksandar Dejanovic - Diskografija - pedja - 07.12.2024 Aleksandar Dejanovic 1970 - Pjesmom i igrom kroz Vojvodinu 1970, Jugoton LPY V 802 ![]() ![]() a1. Aleksandar Dejanovic - Kad sam bio u Novome Sadu a2. TO RNS - Banatski zaplet a3. Nada Vodenicar - Moj dilbere, rodjo moja a4. Aleksandar Dejanovic - U tom Somboru a5. Nada Vodenicar - Aj, sto cu nane boluje mi dika a6. TO RNS - Logovac b1. Aleksandar Dejanovic - Zabaljka b2. Nada Vodenicar - Gine, vene srce u menika b3. TO RNS - Krecavi ketus b4. Nada Vodenicar - Djuvegije, gde ste, da ste b5. Aleksandar Dejanovic - Pod Kikindom zeleni se trava b6. Nada Vodenicar - Jabuka se vetru moli b7. TO RNS - Sitno banatsko kolo RE: Aleksandar Dejanovic - Diskografija - pedja - 07.12.2024 Aleksandar Dejanovic 1970-2 - Kad sam bio u Novome Sadu (Nada Vodenicar) Jugoton LPY-V-802 01.Aleksandar Dejanovic i Nada Vodenicar - Kad sam bio u Novome Sadu 02.Aleksandar Dejanovic i Nada Vodenicar - Banatski Zaplet 03.Aleksandar Dejanovic i Nada Vodenicar - Moj dilbere rodjo moja 04.Aleksandar Dejanovic i Nada Vodenicar - U tom Somboru 05.Aleksandar Dejanovic i Nada Vodenicar - Aj sto cu boluje mi dika 06.Aleksandar Dejanovic i Nada Vodenicar - Logovac 07.Aleksandar Dejanovic i Nada Vodenicar - Sremski becarac 08.Aleksandar Dejanovic i Nada Vodenicar - Zabaljka 09.Aleksandar Dejanovic i Nada Vodenicar - Gdje ste da ste 10.Aleksandar Dejanovic i Nada Vodenicar - Krecavi ketus 11.Aleksandar Dejanovic i Nada Vodenicar - Vene srce u Menika 12.Aleksandar Dejanovic i Nada Vodenicar - Pod Kikindom zeleni se trava 13.Aleksandar Dejanovic i Nada Vodenicar - Jabuka se vetru moli 14.Aleksandar Dejanovic i Nada Vodenicar - Sitno Banatsko kolo RE: Aleksandar Dejanovic - Diskografija - pedja - 07.12.2024 Jelena i Aleksandar Dejanovic 1972 - 25 godina pevanja 23.12.1972, PGP RTB LPV 1233 ![]() ![]() Jelena Dejanovic a1. Zvoni zvonce a2. Bogata sam imam svega a3. Sremski becarac a4. Ej, sta cu nane boluje mi dika a5. Ala volem diku mog a6. Milica je vecerala a7. Lepo ti je u nasemu Sremu Aleksandar Dejanovic b1. Moj cardace b2. Brankova zelja b3. Donesi vina krcmarice b4. Kad sam bio u Novome Sadu b5. Aj cim sam usto i cizme navuko b6. Oj, Dunave, Dunave RE: Aleksandar Dejanovic - Diskografija - pedja - 07.12.2024 Aleksandar Dejanovic & Dusan Jaksic 1972 - U tom Somboru ![]() ![]() 01. Aleksandar Dejanovic - U tom Somboru 02. Dusan Jaksic - Fijakerist (Zvuci Panonije '72) RE: Aleksandar Dejanovic - Diskografija - pedja - 07.12.2024 Aleksandar Dejanovic 1973 - Pesme i igre naroda Jugoslavije RTB NK 10082 ![]() ![]() A1 - Danica Obrenic i grupa pevaca i VNO RTB - Zemi me, zemi (Vranje) A2 - Duet B.Videc - B.P.Karadzule i NO RTB - Of lele, snosti (Makedonija) A3 - Grupa pevaca i VNO RTB - Oj Vrsuto (Crna Gora) A4 - Aleksandar Dejanovic i TO Radio Novog Sada - Moj cardace (Vojvodina) A5 - NO Zarka Milanovica - Milosevka (Sumadija) A6 - Grupa pevaca i TO Radio Novog Sada - Slavonsko svatovsko kolo A7 - Radmila Jagodic i NO RTB - Vezak vezla Adem kada (Bosna i Hercegovina) B1 - Marija Grozdanovic i NO RTB - Zora zori (Srbija) B2 - VNO RTB - Makedonsko oro B3 - Duet Pagarusa - Tupeci i NO Pristine - Otvori srce (Kosovo i Metohija) B4 - Grupa Sumadija i NO RTB - Ja kroz selo (Srbija) B5 - Ksenija Cicvaric i NO RTB - Puce puska ledenica (Crna Gora) B6 - Vokalna grupa Vela Luka - Pod tvojim prozorom (Dalmacija) B7 - Duet Filiplic - Koren i August Stanko harmonika - Aj dekle, kaj si tak zalosno (Slovenija) RE: Aleksandar Dejanovic - Diskografija - pedja - 07.12.2024 Aleksandar Dejanovic - Ostalo 01. Aleksandar Dejanovic - Aj ala Sremci lumpuju Na Savi 02. Aleksandar Dejanovic - Aj cim sam us'o i cizme navuk'o 03. Aleksandar Dejanovic - Aj Fruska Goro al si nama lepa 04. Aleksandar Dejanovic - Becarac 1 05. Aleksandar Dejanovic - Becarac 2 06. Aleksandar Dejanovic - Brankova zelja 1 07. Aleksandar Dejanovic - Brankova zelja 2 08. Aleksandar Dejanovic - Brankova zelja 09. Aleksandar Dejanovic - Caj goro, lane moje 10. Aleksandar Dejanovic - Cetir konja debela 11. Aleksandar Dejanovic - Da sam lopov 12. Aleksandar Dejanovic - Donesi vina krcmarice 13. Aleksandar Dejanovic - Gde to kazu ima lepih seka 14. Aleksandar Dejanovic - Imao sam devojcicu 15. Aleksandar Dejanovic - Ja sam lola prve klase 16. Aleksandar Dejanovic - Jesen stize dunjo moja 17. Aleksandar Dejanovic - Jeste majko to je taj 18. Aleksandar Dejanovic - Kad sam bio u Novome Sadu 19. Aleksandar Dejanovic - Lepo ti je u nasemu Sremu 20. Aleksandar Dejanovic - Mesecina divno sja 21. Aleksandar Dejanovic - Moj cardace 1 22. Aleksandar Dejanovic - Moj cardace 2 23. Aleksandar Dejanovic - Oj Dunave, Dunave 24. Aleksandar Dejanovic - Po gradini mesecina 25. Aleksandar Dejanovic - Pod Kikindom zeleni se trava 26. Aleksandar Dejanovic - Rado more, bela Rado 27. Aleksandar Dejanovic - Splet starih vojvodjanskih pesama 28. Aleksandar Dejanovic - Sremski becarac 29. Aleksandar Dejanovic - Stoj Drino, vodo 'ladna 30. Aleksandar Dejanovic - Sunce zeze, zapara je ljuta 31. Aleksandar Dejanovic - Tapa tupa, na sred sela dobos lupa 32. Aleksandar Dejanovic - Teraj kera lutko moja bela 33. Aleksandar Dejanovic - Tri devojke zbor zborile 34. Aleksandar Dejanovic - U tom Somboru 35. Aleksandar Dejanovic - Zabaljka 1 36. Aleksandar Dejanovic - Zabaljka 2 |