![]() |
|
Milomir Miljanic Miljan Kolekcija - Printable Version +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Kolekcije narodne muzike (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=33) +---- Forum: M (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=46) +---- Thread: Milomir Miljanic Miljan Kolekcija (/showthread.php?tid=1917) |
Milomir Miljanic Miljan Kolekcija - Zozan - 01.02.2025 2001 - Ocemo li moj djeticu zapjevati Karadzicu ASTRON AK 2110 ![]() 01 - Milomir Miljanic Miljan - Ocemo Li Moj Djeticu Zapjevati Karadzicu 02 - Milomir Miljanic Miljan - Ocemo Li Moj Djeticu Zapjevati Karadzicu Milomir Miljanic Miljan Kolekcija - Zozan - 01.02.2025 2005 - Djeneral Ratko Mladic ASTRON 003 ![]() 01 - Milomir Miljanic Miljan - Djeneral Ratko Mladic 02 - Milomir Miljanic Miljan - Na Braniku Pravoslavlja Milomir Miljanic Miljan Kolekcija - Zozan - 01.02.2025 2005 - Pitaju me ko sam AstroN CD ![]() 01 - Milomir Miljanic Miljan - Zavicaj 02 - Milomir Miljanic Miljan - Pitaju Me Ko Sam... 03 - Milomir Miljanic Miljan - Milijana 04 - Milomir Miljanic Miljan - Rodno Ognjiste 05 - Milomir Miljanic Miljan - Kosovo 06 - Milomir Miljanic Miljan - Place Drina 07 - Milomir Miljanic Miljan - Pesmo Moja 08 - Milomir Miljanic Miljan - Hej Kafano Milomir Miljanic Miljan Kolekcija - Zozan - 01.02.2025 2007 - Postadosmo dva naroda ![]() Milomir Miljanic Miljan - Bojana Milomir Miljanic Miljan - Evo me opet Milomir Miljanic Miljan - Gledaj orle Milomir Miljanic Miljan - Ide mala Milomir Miljanic Miljan - Knine grade Milomir Miljanic Miljan - Kosovo Milomir Miljanic Miljan - Postadosmo dva naroda Milomir Miljanic Miljan - Srpkinja Milomir Miljanic Miljan - To srpkinja samo radja Milomir Miljanic Miljan - Zajedno Milomir Miljanic Miljan Kolekcija - Zozan - 01.02.2025 2008 - Place Drina - Izbeglica ![]() 01. Izbeglica 02. Place Drina 03. Zajedno 04. Ravna Gora 05. Evo me opet 06. Hej Kafano 07. Ide Mala 08. Pesmo moja 09. Gledaj Orle (Bonus) 10. To srpkinja samo radja (Bonus) 11. Pitaju Me Ko Sam (Bonus) 12. Postadosmo Dva Naroda (Bonus) 13. Kosovo (Bonus) 14. Milijana (Bonus) Milomir Miljanic Miljan Kolekcija - Zozan - 01.02.2025 2009 - Da se ne zaboravi ![]() ![]() Milomir Miljanic Miljan 01. Da se ne zaboravi Milomir Miljanic Miljan 02. Sta ucini Crna Goro Milomir Miljanic Miljan 03. Srpski Jerusalim Milomir Miljanic Miljan 04. Republika Srpska Milomir Miljanic Miljan 05. Sestrice mila Milomir Miljanic Miljan 06. Nema nista bez Srbije Milomir Miljanic Miljan 07. S Romanije Milomir Miljanic Miljan 08. Hercegovka Milomir Miljanic Miljan 09. Sveti Vasilije Milomir Miljanic Miljan 10. Idi s milim Bogom Milomir Miljanic Miljan Kolekcija - Zozan - 01.02.2025 2009 - Idem tamo dje me vole ![]() ![]() Milomir Miljanic Miljan 01. Dje nestade onaj soko Milomir Miljanic Miljan 02. Idem tamo dje me vole Milomir Miljanic Miljan 03. Odsjekla je duge kose Milomir Miljanic Miljan 04. Dje u ljeto gazis snijeg Milomir Miljanic Miljan 05. Eh, da mi je pamet ova Milomir Miljanic Miljan 06. Ljuti krajisnik Milomir Miljanic Miljan 07. Sarajevo Milomir Miljanic Miljan 08. Samo srbin slavu slavi Milomir Miljanic Miljan 09. Andjelija Milomir Miljanic Miljan Kolekcija - Zozan - 01.02.2025 2011 - Buntovnik ![]() 01-Buntovnik 02-Sirocici 03-vraticu se nego sta cu 04-Ima nesto, ima,ima 05-Nije on za tebe 06-Punoletstvo 07-Oj Dinaro 08-Sv.Jovan Krstitelj Milomir Miljanic Miljan Kolekcija - Zozan - 01.02.2025 2011 - Hitovi RENOME CD 1514 ![]() 01 - Milomir Miljanic Miljan - Gledaj Orle 02 - Milomir Miljanic Miljan - Izbeglica 03 - Milomir Miljanic Miljan - To Srpkinja Samo Radja 04 - Milomir Miljanic Miljan - Place Drina 05 - Milomir Miljanic Miljan - Da Se Ne Zaboravi 06 - Milomir Miljanic Miljan - Republika Srpska 07 - Milomir Miljanic Miljan - Postadosmo Dva Naroda 08 - Milomir Miljanic Miljan - Zajedno 09 - Milomir Miljanic Miljan - Zavicaju 10 - Milomir Miljanic Miljan - Pitaju Me Ko Sam 11 - Milomir Miljanic Miljan - Kosovo 12 - Milomir Miljanic Miljan - Bojana 13 - Milomir Miljanic Miljan - Knine Grade 14 - Milomir Miljanic Miljan - Evo Me Opet 15 - Milomir Miljanic Miljan - Srpski Jerusalim 16 - Milomir Miljanic Miljan - Sestrice Mila 17 - Milomir Miljanic Miljan - Hercegovka 18 - Milomir Miljanic Miljan - S Romanije 19 - Milomir Miljanic Miljan - Nema Nista Bez Srbije 20 - Milomir Miljanic Miljan - Ravna Gora Milomir Miljanic Miljan Kolekcija - Zozan - 01.02.2025 2012 - Kolo svira ![]() 01.Milomir Miljanic - Kolo sviraj ne foliraj 02.Milomir Miljanic - Zaduzbina 03.Milomir Miljanic - Niksicani 04.Milomir Miljanic - Kletva Lazareva 05.Milomir Miljanic - Ucini mi bar toliko 06.Milomir Miljanic - Pjevaj vilo sa planine 07.Milomir Miljanic - Gledaj orle 08.Milomir Miljanic - Izbeglica 09.Milomir Miljanic - Idem tamo dje me vole 10.Milomir Miljanic - Odsjekla je duge kos Milomir Miljanic Miljan Kolekcija - Zozan - 01.02.2025 2012 - Ucini mi bar toliko Milomir Miljanic 2012 - Ucini mi bar toliko Milomir Miljanic Miljan Kolekcija - Zozan - 01.02.2025 2012 - Zaduzbina Milomir Miljanic 2012 - Zaduzbina Milomir Miljanic Miljan Kolekcija - Zozan - 01.02.2025 2014 - Evo mene, evo vas ![]() Milomir Miljanic - Careva cerka Milomir Miljanic - Evo mene evo vas Milomir Miljanic - Kletva Lazareva Milomir Miljanic - Kolo sviraj ne foliraj Milomir Miljanic - Krenimo od nule Milomir Miljanic - Mojkovcanka Milomir Miljanic - Navikao na pobjede Milomir Miljanic - Niksicani Milomir Miljanic - Od srece bih plak'o Milomir Miljanic - Rodna kuca Milomir Miljanic - Srbin 100% Milomir Miljanic - Ucini mi bar toliko Milomir Miljanic - Zaduzbina Milomir Miljanic Miljan Kolekcija - Zozan - 01.02.2025 2014-1 - Sine moj ![]() 01.Milomir Miljanic Miljan - Sine moj 02.Milomir Miljanic Miljan - Gledaj orle 03.Milomir Miljanic Miljan - Kosovo 04.Milomir Miljanic Miljan - Srpski Jerusalim Milomir Miljanic Miljan Kolekcija - Zozan - 01.02.2025 2015 - Krstenje ![]() ![]() ![]() 01.Milomir Miljanic Miljan - Krstenje 02.Milomir Miljanic Miljan - Milena 03.Milomir Miljanic Miljan - Robijao 04.Milomir Miljanic Miljan - Banja Luka 05.Milomir Miljanic Miljan i Dule Rajkovic - Sta te muci brate - duet 06.Milomir Miljanic Miljan - Vila s Romanije 07.Milomir Miljanic Miljan - Hercegovacke ljubavi 08.Milomir Miljanic Miljan - Vojkovici 09.Milomir Miljanic Miljan - Idem tamo dje me vole 10.Milomir Miljanic Miljan - Punoletstvo 11.Milomir Miljanic Miljan - Samo Srbin slavu slavi 12.Milomir Miljanic Miljan - Sirocici 13.Milomir Miljanic Miljan - Sine moj Milomir Miljanic Miljan Kolekcija - Zozan - 01.02.2025 2016-2017 - Maxi Singl (BN Music 2016) Eh da imam takve moci Nemoj da mi brojis case Milomir Miljanic Miljan Kolekcija - Zozan - 01.02.2025 2018 - Nemoj meni da govoris ![]() 01.Milomir Miljanic - Nemoj meni da govoris 02.Milomir Miljanic - Goci i Lazo - Pola para 03.Milomir Miljanic - Cirilica 04.Milomir Miljanic - Eh da imam takve moci 05.Milomir Miljanic - Nemoj da mi brojis case 06.Milomir Miljanic - Dodji ali prodji 07.Milomir Miljanic - Uzece ti obraz 08.Milomir Miljanic - Kletva Lazareva 09.Milomir Miljanic - Buntovnik 10.Milomir Miljanic - Kolo svirajne foliraj Milomir Miljanic Miljan Kolekcija - Zozan - 01.02.2025 2019 - Budi borac ![]() 01.Milomir Miljanic Miljan - Zavicajne slike 02.Milomir Miljanic Miljan - Budi borac 03.Milomir Miljanic Miljan - Dogodine u Prizrenu 04.Milomir Miljanic Miljan - Tudjina 05.Milomir Miljanic Miljan - Teslic 06.Milomir Miljanic Miljan - Podgorica 07.Milomir Miljanic Miljan - Je li svadba ili nije 08.Milomir Miljanic Miljan - Ubijas se natenane 09.Milomir Miljanic Miljan - Idem tamo dje me vole 10.Milomir Miljanic Miljan - Punoletstvo 11.Milomir Miljanic Miljan - Krstenje Milomir Miljanic Miljan Kolekcija - Zozan - 01.02.2025 Milomir Miljanic - Jana ![]() Milomir Miljanic - Jana 1 Milomir Miljanic - Jana 2 Milomir Miljanic - Jana 3 Milomir Miljanic Miljan Kolekcija - Zozan - 01.02.2025 Milomir Miljanic - Pjevaj vilo sa planine ![]() Milomir Miljanic i Slavko Jeknic - Znas Djevojko onog dana Milomir Miljanic i Slavko Jeknic - Bjelasicom pasla stada Milomir Miljanic i Slavko Jeknic - Curo Jelo Milomir Miljanic i Slavko Jeknic - Danijela s Romanije Milomir Miljanic i Slavko Jeknic - Garo moja sto ne dodje Milomir Miljanic i Slavko Jeknic - Ja prosetah ranije Milomir Miljanic i Slavko Jeknic - Ko ti kose pomrsio jelo Milomir Miljanic i Slavko Jeknic - Niksicanka Milomir Miljanic i Slavko Jeknic - Od Trebinja do Bileca Milomir Miljanic i Slavko Jeknic - Oj mladosti molim ti se Milomir Miljanic i Slavko Jeknic - Ovako su nasi stari Milomir Miljanic i Slavko Jeknic - Pjevaj vilo sa planine Milomir Miljanic i Slavko Jeknic - Pod javorom selo sto je Milomir Miljanic i Slavko Jeknic - Pod onom gorom zelenom Milomir Miljanic i Slavko Jeknic - Rascvijetala rujna zora Milomir Miljanic i Slavko Jeknic - Sa Zlatara Milomir Miljanic i Slavko Jeknic - Sto se mala uobrazi Milomir Miljanic i Slavko Jeknic - U planini na izvoru Milomir Miljanic i Slavko Jeknic - Vila bana sa planine zvala |