![]() |
|
Miloje Bubanja - Diskografija - Printable Version +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Diskografije narodne muzike (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=10) +---- Forum: M (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=23) +---- Thread: Miloje Bubanja - Diskografija (/showthread.php?tid=1922) |
Miloje Bubanja - Diskografija - Zozan - 01.02.2025 Miloje Bubanja 1988 - Je l,istina da me volis ![]() Miloje Bubanja - Cobanica sa Lovcena Miloje Bubanja - Je l' istina da me volis Miloje Bubanja - Kad u meni jeknu brda Miloje Bubanja - Oce, oce Miloje Bubanja - Oj, Bojana, pitaj Milijanu Miloje Bubanja - Progovori Miloje Bubanja - Sto boli Miloje Bubanja - Ti si moja nesanica Miloje Bubanja Diskografija - Zozan - 01.02.2025 Miloje Bubanja 1989 ![]() ![]() Miloje Bubanja - Cuvaj suze Miloje Bubanja - Kafana za ostavljene Miloje Bubanja - Kruzi prica Miloje Bubanja - Ljubio sam tudju zenu Miloje Bubanja - Mirujte ruke Miloje Bubanja - Rastasmo se Miloje Bubanja - Samo sloga Miloje Bubanja - Srecan put vojnice Miloje Bubanja Diskografija - Zozan - 01.02.2025 Miloje Bubanja 1990 - Crnogorko, Crnogorko ![]() 01. Miloje Bubanja - Crnogorko Crnogorko 03. Miloje Bubanja - Oj Djevojko Milijana 04. Miloje Bubanja - Vidji, Vidji, Majko 06. Miloje Bubanja - Oj Svijetla Majska Zoro 08. Miloje Bubanja - Pod Lovcenom Zeleni Se Trava 09. Miloje Bubanja - Eto Mene 10. Miloje Bubanja - Oj Bojana Pitaj Milijanu Miloje Bubanja Diskografija - Zozan - 01.02.2025 Miloje Bubanja 1993 - Zivot tece dalje ![]() ![]() Miloje Bubanja - Zivot tece dalje Miloje Bubanja & Branka Scepanovic - Ko ti kose pomrsio Jelo Miloje Bubanja - Djavole, djavole Miloje Bubanja - Djetic bez mane Miloje Bubanja - Hocu da ti pevam Miloje Bubanja - Hvala tebi Boze Miloje Bubanja - Jano moja rano Miloje Bubanja - Nas i Rusa trista miliona Miloje Bubanja - Oj ha skoci Crnogorce Miloje Bubanja Diskografija - Zozan - 01.02.2025 Miloje Bubanja 1996 - Pitaju me gde je Vesna ![]() Miloje Bubanja 1996 01. Pitaju Me Gde Je Vesna Miloje Bubanja 1996 02. Nikad Necu Prezaliti Miloje Bubanja 1996 03. Najlepsa Miloje Bubanja 1996 04. Srecan I Nesrecan Covek Miloje Bubanja 1996 05. Sto Te Nisam Ranije Sreo Miloje Bubanja 1996 06. Mladje Sladje ... Miloje Bubanja 1996 07. Niksicani Delije Miloje Bubanja 1996 08. Crnogorske Obale Miloje Bubanja 1996 09. Sve Je Kriva Podgorica Miloje Bubanja 1996 10. Crnogorko, Crnogorko Miloje Bubanja 1996 11. Nikad Nije Crna Gora Miloje Bubanja 1996 12. Majcina Stara Slika Miloje Bubanja 1996 13. Kazite Mi... Miloje Bubanja Diskografija - Zozan - 01.02.2025 Miloje Bubanja 2009 - Sanjao sam prosle dane ![]() ![]() 01. Miloje Bubanja - Crno Oko 02. Miloje Bubanja - Niksicani Delije 03. Miloje Bubanja - Braca Vasojevici 04. Miloje Bubanja - Romanija 05. Miloje Bubanja - Od Pljevalja Do Mora 06. Miloje Bubanja - Milijana Iz Berana 07. Miloje Bubanja - Oj Ljubavi Moja Prosla 09. Miloje Bubanja - Bjelopoljka 10. Miloje Bubanja - Polece Soko 11. Miloje Bubanja - Serdar Jole 12. Miloje Bubanja - Sanjao Sam Prosle Dane 13. Miloje Bubanja - Crnogorko, Crnogorko 14. Miloje Bubanja - Nikad Nije Crna Gora... 15. Miloje Bubanja - Ko Ti Kose Pomrsio, Jelo Miloje Bubanja Diskografija - Zozan - 01.02.2025 Miloje Bubanja 2017 - Kad me dusa zaboli ![]() 01. Miloje Bubanja - Kad Me Dusa Zaboli 02. Miloje Bubanja - Bijelopoljko 03. Miloje Bubanja - Ej Pljevaljska Dzado Kriva 04. Miloje Bubanja - Jece Jele, Jeci Gora 05. Miloje Bubanja - Najlepse Su Zene Iz Srbije 06. Miloje Bubanja - Crno Oko 07. Miloje Bubanja - Od Pljevalja Pa Do Mora 08. Miloje Bubanja - Braca Vasojevici 09. Miloje Bubanja - Oj, Bojana, Oj 10. Miloje Bubanja - Dodji Do Srbije 11. Miloje Bubanja - Oj Djevojko Vasojevko Miloje Bubanja Diskografija - Zozan - 01.02.2025 Miloje Bubanja - Nerasporedjeno Miloje Bubanja - Crna Gora Miloje Bubanja - Da si moja Miloje Bubanja - Eh, kakva je moja Zora Miloje Bubanja - Ja sam tvoja uspomena Miloje Bubanja - Krcmarica Rada Miloje Bubanja - Kriv sam Miloje Bubanja - Lijepa si Crnogorce Miloje Bubanja - Mara Miloje Bubanja - Mladje sladje Miloje Bubanja - Oj Berane, sjecas li se Milijane Miloje Bubanja - Pjevajte mi Miloje Bubanja - Sto se mala uobrazi (Uzivo) Miloje Bubanja - Tamo dje se gusle cuju Miloje Bubanja - Vila bana Miloje Bubanja i Branka Scepanovic - Ko ti kose pomrsio Jelo Miloje Bubanja i Saka Karan - Oj djevojko, moja crna |