![]() |
|
Slavko Mitrovic Cale Kolekcija - Printable Version +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Duetska izdanja i narodna kola i igre (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=93) +---- Forum: Narodna kola i igre (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=95) +---- Thread: Slavko Mitrovic Cale Kolekcija (/showthread.php?tid=3028) |
Slavko Mitrovic Cale Kolekcija - Zozan - 08.05.2025 Slavko Mitrovic Cale 1980 - Nova kola ![]() ![]() ![]() ![]() a1. Slavko Mitrovic Cale - Jelenino kolo a2. Slavko Mitrovic Cale - Gordanino kolo b1. Slavko Mitrovic Cale - Plameno oro b2. Slavko Mitrovic Cale - Caletovo kolo Slavko Mitrovic Cale Kolekcija - Zozan - 08.05.2025 Slavko Mitrovic Cale 1984 ![]() Slavko Mitrovic Cale - Cika Ljupcetovo kolo Slavko Mitrovic Cale - Devojacka pletenica Slavko Mitrovic Cale - Gankino oro Slavko Mitrovic Cale - Milicino kolo Slavko Mitrovic Cale - Olujno oro Slavko Mitrovic Cale - Sirba de la lehliv Slavko Mitrovic Cale - Soborsko oro Slavko Mitrovic Cale - Sumadijska setnja Slavko Mitrovic Cale - Sumadijski orijent Slavko Mitrovic Cale - Vlaska igra Slavko Mitrovic Cale Kolekcija - Zozan - 08.05.2025 Slavko Mitrovic Cale 1991 - Igra virtuoza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a1 - Markovo kolo a2 - Igra virtuoza a3 - Cigra kolo a4 - Pleteno oro a5 - Sitan vez b1 - Vlaski korak b2 - Jasenicki zubor b3 - Ciganska pletenica b4 - Vlasko-rumunski splet b5 - Stara pesma (instrumental) Slavko Mitrovic Cale Kolekcija - Zozan - 08.05.2025 Slavko Mitrovic Cale 1996 - Pecino kolo ![]() ![]() 01. Pecino kolo 02. Koncertna igra 03. Milicino kolo 04. Sumadijska setnja 05. Pleteno kolo 06. Markovo kolo 07. Vlasko-rumunski splet 08. Cigra kolo 09. Vlaski korak 10. Ciganska pletenica 11. Geamparalele din barlad 12. Igra virtuoza 13. Jasenicki zubor 14. Sitan vez 15. Stara pesma 16. Snezne pahuljice 17. Slavonic dance 18. Mama, yo quiero un novio 19. Balada o Olgi 20. Santa Lucia - Carnival of Venice 21. Ornitology Slavko Mitrovic Cale Kolekcija - Zozan - 08.05.2025 Slavko Mitrovic Cale sa svojim gostima 1993 - Samo za Vas ![]() ![]() a1. Milan Babic - A mogli smo srecni biti a2. Milan Babic - Budi opet moja dobra bila a3. Jovan Popovic - Olga a4. Dusan Urosevic - Odlazim zauvek b1. Zoran Gajic Grozdinac - Joj vlajna garava b2. Dusan Urosevic - Probudi se sreco moja b3. Olga Mitrovic - Zasto si opet tuzan i sam b4. Dusan Urosevic - Zazelim opet Slavko Mitrovic Cale Kolekcija - Zozan - 08.05.2025 Slavko Mitrovic Cale 2009 - Cale & Virtuozi Balkana ![]() 01 Slavko Mitrovic Cale - Virtuoz 02 Slavko Mitrovic Cale - Palancanka 03 Slavko Mitrovic Cale - Dorul lui marcel 04 Slavko Mitrovic Cale - Mojoj Sumadiji 05 Slavko Mitrovic Cale - Merakli cocek 06 Slavko Mitrovic Cale - Hora dinspre ziva 07 Slavko Mitrovic Cale - Caletov sa sa 08 Slavko Mitrovic Cale - Arandelovacki vez 09 Slavko Mitrovic Cale - Sarba dela glurglu 10 Slavko Mitrovic Cale - Igra virtuoza 11 Slavko Mitrovic Cale - Imimicara, imimicara 12 Slavko Mitrovic Cale - Razigrana Vlajna 13 Slavko Mitrovic Cale - Hora catunarifor 14 Slavko Mitrovic Cale - Sviraj svirce 15 Slavko Mitrovic Cale - Koncertna igra 16 Slavko Mitrovic Cale - Joc muntenesc 17 Slavko Mitrovic Cale - Zavicajno kolo 18 Slavko Mitrovic Cale - De dor 19 Slavko Mitrovic Cale - Sop luk 20 Slavko Mitrovic Cale - Sarba 21 Slavko Mitrovic Cale - Santa lucia + carnival of Venice 22 Slavko Mitrovic Cale - Mama jo quiero un novio 23 Slavko Mitrovic Cale - Slavonic dance 24 Slavko Mitrovic Cale - Snezne pahuljivce 25 Slavko Mitrovic Cale - Balada o Olgi 26 Slavko Mitrovic Cale - Ornitology Slavko Mitrovic Cale Kolekcija - Zozan - 08.05.2025 Slavko Mitrovic Cale & Beogradski Omladinski Narodni Orkestar 2021 - Brzak oro ![]() 01. Brzak oro 02. Dve violine 03. Devojacka igra 04. Poletela golubica (feat. Etnofonija) 05. Sumadijsko jutro 06. Progoni me pogled tvoj (feat. Etnofonija) 07. Rumunka 08. Vezak vezla (feat. Etnofonija) 09. Razigravanje 10. Zalna moma 11. Trodelna svita Slavko Mitrovic Cale Kolekcija - Zozan - 08.05.2025 Slavko Mitrovic Cale - Mojoj sumadiji ![]() 01 - Slavko Mitrovic Cale - Palancanka 02 - Slavko Mitrovic Cale - Mojoj Sumadiji 03 - Slavko Mitrovic Cale - Caletovo kolo 04 - Slavko Mitrovic Cale - Devojacko kolo 05 - Slavko Mitrovic Cale - Jasenicki zubor 06 - Slavko Mitrovic Cale - Razigrana Vlajna 07 - Slavko Mitrovic Cale - Caletov sa-sa 08 - Slavko Mitrovic Cale - Zavicajno kolo 09 - Slavko Mitrovic Cale - Denino kolo 10 - Slavko Mitrovic Cale - Sumadijska setnja |