![]() |
|
Slavica Miksic Diskografija - Printable Version +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Diskografije narodne muzike (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=10) +---- Forum: S (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=28) +---- Thread: Slavica Miksic Diskografija (/showthread.php?tid=3101) |
Slavica Miksic Diskografija - Zozan - 15.05.2025 Slavica Miksic 1974 - Cinjeraca mult je dulce ![]() ![]() Slavica Miksic 1974 - 01.Cinjeraca mult je dulce Slavica Miksic 1974 - 02.Najkuca sa nu ma minc Slavica Miksic Diskografija - Zozan - 15.05.2025 Slavica Miksic 1976 - Gotovo je sve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gotovo je sve Cesto sam ti govorila Slavica Miksic Diskografija - Zozan - 15.05.2025 Slavica Miksic 1977 - Igraj igraj opa ![]() Slavica Miksic - Igraj igraj opa Slavica Miksic - Trazim te svuda Slavica Miksic Diskografija - Zozan - 15.05.2025 Slavica Miksic 1978 - Nemoj tamo kuda mene nema ![]() ![]() ![]() ![]() Slavica Miksic 01. Nisam zena koja zna da gubi Slavica Miksic 02. Nemoj tamo kuda mene nema Slavica Miksic Diskografija - Zozan - 15.05.2025 Slavica Miksic 1979 - Budi mi prijatelj, pomozi mi kad mi je najteze ![]() ![]() ![]() ![]() Slavica Miksic - Budi mi prijatelj, pomozi mi kad mi je najteze 20,06.1979 Singl Slavica Miksic - Kome nasa ljubav smeta 20,06.1979 Singl Slavica Miksic Diskografija - Zozan - 15.05.2025 Slavica Miksic 1980 - Sreca je sine igracka skupa ![]() ![]() ![]() ![]() Slavica Miksic 01. Ne zuri se da odes od mene Slavica Miksic 02. Sreca je sine igracka skupa Slavica Miksic Diskografija - Zozan - 15.05.2025 Slavica Miksic 1981 - 1 - Blago tebi blago meni ![]() ![]() Slavica Miksic 1981- Blago tebi blago meni Slavica Miksic 1981- Ja malena a kosa niz ledja Slavica Miksic Diskografija - Zozan - 15.05.2025 Slavica Miksic 1981 - 2 - Veceras zajedno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Slavica Miksic 01. Oci, oci, crne oci Slavica Miksic 02. Seceru, seceru Slavica Miksic 03. Neznam kako ti bez mene zivis Slavica Miksic 04. Ja u selu ti u gradu Slavica Miksic 05. Ja sam cura Vlajna Slavica Miksic 06. Jesen dodje Slavica Miksic 07. Cini mi se da te volim Slavica Miksic 08. Vecetas zajedno Slavica Miksic 09. Ti si mi mladost uzeo Slavica Miksic 10. Ljubav cveta pa precveta Slavica Miksic Diskografija - Zozan - 15.05.2025 Slavica Miksic 1983 - Daleko si, daleko ![]() ![]() ![]() ![]() Slavica Miksic - 01 - Daleko si, daleko Slavica Miksic - 02 - Sa rastankom sreca ne prestaje Slavica Miksic - 03 - Za tebe sam se odlucila Slavica Miksic - 04 - Volim ga, majko Slavica Miksic - 05 - Cekam te verno Slavica Miksic - 06 - Sreli smo se juce Slavica Miksic - 07 - Hajde, dragi, usne daj Slavica Miksic - 08 - Govore mi drugarice Slavica Miksic Diskografija - Zozan - 15.05.2025 Slavica Miksic 1986 - Demire Demire ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Slavica Miksic - 1986 - Demire, Demire Slavica Miksic - 1986 - Ja Jos Jednom Hocu Da Te Volim Slavica Miksic - 1986 - Jedno Leto, Jedna Ljubav Prava Slavica Miksic - 1986 - Milorade, Brigo Moja Slavica Miksic - 1986 - Pevala Sam Momcima Slavica Miksic - 1986 - Pitao Si, Pristala Sam Slavica Miksic - 1986 - Ruke Njega Traze Slavica Miksic - 1986 - Tebe Tvoja Vlajna Ceka Slavica Miksic - 1986 - Vragolan, Mangupcic Slavica Miksic Diskografija - Zozan - 15.05.2025 Slavica Miksic 1989 - Da pogresi svako zna ![]() ![]() ![]() Slavica Miksic - Da pogresi svako zna Slavica Miksic - Drugarice imas lepog brata Slavica Miksic - Jos te volim Slavica Miksic - Kako je tako je Slavica Miksic - Nema hocu necu Slavica Miksic - Nocas se rastajem s tobom Slavica Miksic - Samo tebi verna Slavica Miksic - U mom zivotu coveka su dva Slavica Miksic - Zivim sama Slavica Miksic Diskografija - Zozan - 15.05.2025 Slavica Miksic 1994 - Ti si moj srecni broj ![]() ![]() Slavica Miksic - Daj, daj Slavica Miksic - Devojcice devojcice Slavica Miksic - Dvesta poljubaca Slavica Miksic - Jedan ko nijedan Slavica Miksic - Malo sam se nasalila Slavica Miksic - Nestasko Slavica Miksic - Slomio si srce moje Slavica Miksic - Ti si moj srecni broj Slavica Miksic - Tri frtalja tuge Slavica Miksic & Rade Bikinjac - Cuvam se za tebe Slavica Miksic Diskografija - Zozan - 15.05.2025 Slavica Miksic 1997 - Zdravo, zurim, odlazim ![]() ![]() ![]() ![]() Slavica Miksic 2003- Ako tako nastavis Slavica Miksic 2003- Bolom me je zaduzio Slavica Miksic 2003- Gotovo je sve Slavica Miksic 2003- Nije zlato sve sto sija Slavica Miksic 2003- O, Da, Da, Da Slavica Miksic 2003- Ovo moje telo Slavica Miksic 2003- Pogledaj me moje milo Slavica Miksic 2003- Zdravo zurim odlazim Slavica Miksic Diskografija - Zozan - 15.05.2025 Slavica Miksic 2001 - Ljudima sam verovala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Slavica Miksic - 01 Osmeh u prolazu Slavica Miksic - 02 Oj svekrvo, svekrvice Slavica Miksic - 03 Ljudima sam verovala Slavica Miksic - 04 Da li bi me ponovo voleo Slavica Miksic - 05 Ako Vlajnu ljubis Slavica Miksic - 06 Ti me varas, ako, ako... Slavica Miksic - 07 Hej sudbino, daj nam dete Slavica Miksic - 08 Podeli ljubav samnom Slavica Miksic - 09 Kome nasa ljubav smeta Slavica Miksic - 10 Budi moj prijatelj Slavica Miksic - 11 Namoj tamo kuda mene nema Slavica Miksic - 12 Ja malena, a kosa niz ledja Slavica Miksic - 13 Sreca je sine igracka skupa Slavica Miksic - 14 U mom zivotu coveka su dva Slavica Miksic - 15 Devojcice, devojcice (nije cela na CD) Slavica Miksic - 15 Devojcice, devojcice (Rade Jorovic) Slavica Miksic Diskografija - Zozan - 15.05.2025 Slavica Miksic 2002 - Tajno moja ![]() Slavica Miksic - 02 - Majko rano si osedela Slavica Miksic - 03 - Stetocina Slavica Miksic - 04 - Tajno moja Slavica Miksic - 05 - Gotovo je sve Slavica Miksic - 06 - Cuvam se za tebe (Rade Nikolic Bikinjac) Slavica Miksic - 07 - Ziska Slavica Miksic - 08 - Stara skola Slavica Miksic - 09 - Slavska sveca Slavica Miksic - 10 - Dodji majko na veselje Slavica Miksic - 11 - Maher za zene Slavica Miksic - 12 - Jedan ko nijedan Slavica Miksic - 13 - Oci, crne oci (stara) Slavica Miksic - 14 - Jesen dodje Slavica Miksic - 15 - Cini mi se da te volim Slavica Miksic - 16 - Ne zuri se da odes od mene (stara) Slavica Miksic - 17 - Jedno leto, jedna ljubav prava Slavica Miksic Diskografija - Zozan - 15.05.2025 Slavica Miksic - Pesme otpevane uzivo 1 Ala bi se sikicala Bar nedeljom budi kuci Cuvam se za tebe Dodji pod moj prozor Dok sam tvoja bila Jedna suza na tvom licu Joj Rado joj Radmila Kad sam bio decko bez brcica Kajaces se u zivotu Kuce male Kud da idem i gde da te trazim Ljubila si dva coveka Mala moja moj nevene Mala soba tri sa tri Slavica Miksic Diskografija - Zozan - 15.05.2025 Slavica Miksic - Pesme otpevane uzivo 2 Mlad cobane Moj zivote sta li mi te truje Od izvora dva putica Od ljubavi do rastanka Ozenjen sam kao momak zivim Prodje leto trideseto Prvo slovo Razvio se ruzmarin u travi Siroma sam al volim da zivim Slavica Miksic - Sta to radis Maro Spomenar Sta to radis Maro Vrati se jos jednom Znas li dragi onu sljivu ranku |