![]() |
|
S Pesmom I Igrom Kroz Jugoslaviju - Printable Version +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Diskografije narodne muzike (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=10) +---- Forum: S (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=28) +---- Thread: S Pesmom I Igrom Kroz Jugoslaviju (/showthread.php?tid=3452) |
S Pesmom I Igrom Kroz Jugoslaviju - pedja - 19.06.2025 S Pesmom I Igrom Kroz Jugoslaviju 1977 - VA 01 PGP RTB, LP - 1821 ![]() A1 Branimir Djokic - Moravac A2 Vasilija Radojcic - Dimitrijo, sine Mitre A3 Saban Saulic - Ah meraka u veceri rane A4 Vera Svoboda i Pero Nikolin - Ej svice zora A5 Kvartet DO i ansambl Jozeta Kampica - Fantje se zbirajo B1 Sekstet Skadarlija - Pred Senkinom kucom B2 Vera Ivkovic - Ajte amo momci cure B3 Ksenija Cicvaric - Sejdefu majka budjase B4 Duet Selimova Zelceski - Jovano Jovanke B5 Nedzmija Pagarusa - Ani mori nuse RE: S Pesmom I Igrom Kroz Jugoslaviju - pedja - 19.06.2025 S Pesmom I Igrom Kroz Jugoslaviju 1977 - VA 02 PGP RTB, LP - 1822 ![]() A1 Sava Jeremic - Biserka kolo A2 Zorica Brunclik - Berem grozdje, biram tamjaniku A3 Safet Isovic - Niz polje idu, babo, sejmeni A4 Branka Scepanovic - Da si zdravo, moj golube bijeli A5 Klapa Trogir - Ti si lipa, moja Mare A6 Ans. Ottavia Brajka - Sijaj mi soncence B1 Miroslav Ilic - Ajd` d` idemo, Rado B2 Ansambl Sumadija - Cetir' ribe i karas B3 Vaska Ilieva - Sudbo moja, sudbino B4 Ans. Sota - Pjese nga valija e Rugoves B5 Bozidar Vekic - Stara djurdjevka RE: S Pesmom I Igrom Kroz Jugoslaviju - pedja - 19.06.2025 S Pesmom I Igrom Kroz Jugoslaviju 1977 - VA 03 PGP RTB, LP - 1823 ![]() A1 - Igrale se delije - Predrag Zivkovic Tozovac A2 - Bosa Mara Bosnu pregazila - Nada Mamula A3 - Idem sorom - Gita Serman A4 - Pa se slis - Slovenski Oktet A5 - Zora zori, dan se bjeli - Cedomir Pesic B1 - Promice momce kroz selo - Gordana Stojicevic B2 - Zvoni zvonce - Zvonko Bogdan B3 - Zaspalo devojce na izvorce - Petranka Kostadinova B4 - Secer Mujo - Zora Dubljevic B5 - Vlasko kolo - Tihomir Paunovic RE: S Pesmom I Igrom Kroz Jugoslaviju - pedja - 19.06.2025 S Pesmom I Igrom Kroz Jugoslaviju 1977 - VA 04 PGP RTB, LP - 1824 ![]() A1 - Sedamdeset i dva dana - Nedeljko Bilkic A2 - Sanak me mori - Vida Pavlovic A3 - Pod Lovcenom zeleni se trava - Bozidar Ivanisevic A4 - Vuzgi, vuzgi, Zato braco pi'me ga - Vokalni Kvartet Studio A5 - Rasti mi, rasti - Ans. Maticek A6 - Koritarka kolo - Duvacki orkestar Rake Kostica B1 - Kafu mi draga ispeci - Predrag Cune Gojkovic B2 - Zapevala sojka ptica - Ivanka Stefanovic B3 - Moj dragane sto me zaboravljas - Vera Ivkovic B4 - Bolen mi lezi Mile Pop Jordanov - Oktet Makedonija B5 - Hajd' na rogalj momce - Nada Vodenicar B6 - Svistovka (Topdzijsko) - NO RTB RE: S Pesmom I Igrom Kroz Jugoslaviju - pedja - 19.06.2025 S Pesmom I Igrom Kroz Jugoslaviju 1977 - VA 05 PGP RTB, LP - 1825 ![]() A1 - Misli Mile da je meni zao - Lepa Lukic A2 - Bitola, moj roden kraj - Blagoj Petrov Karadjule A3 - Mi se mamo radi - Branka Stergar in Stojan Veno A4 - Bledi je mesec - Dusan Dancuo A5 - Zikino kolo - Miodrag Jasarevic B1 - Put putuje Latif aga - Latif Havkic B2 - Leti, leti pesmo moja mila - Dusica Bilkic B3 - Jos ne svice rujna zora - Ismet Krcic B4 - Valle nga Djakova - Ans. Sota B5 - Dobro jutro, moj bekrijo - Zvonko Bogdan RE: S Pesmom I Igrom Kroz Jugoslaviju - pedja - 19.06.2025 S Pesmom I Igrom Kroz Jugoslaviju 1977 - VA 06 PGP RTB, LP - 1826 ![]() A1 - Omer beze na kuli sjedjase - Nada Mamula A2 - Prosetala Jagoda na vodu - Duet Anica Zubovic i Branka Scepanovic A3 - Vrti kolo - Grupa Sumadija A4 - Basal, basal Seljadin - Esma Redzepova A5 - Kolo iz Vojvodine - VNO RTB B1 - Rumena mi ruza procvala - Zehra Deovic B2 - Rasplakal se star bel dedo - Aleksandar Sarievski B3 - Ustav rano, rano sabajle - Herceg Elez B4 - Kroz planine, brda i gore - Klapa Trogir B5 - Golubacko kolo - Ans. Dusana Radetica RE: S Pesmom I Igrom Kroz Jugoslaviju - pedja - 19.06.2025 S Pesmom I Igrom Kroz Jugoslaviju 1977 - VA 07 PGP RTB, LP - 1827 ![]() A1 - Znas li duso - Duet Silvana Armenulic i Petar Tanasijevic A2 - Tuzno vetri gorom viju - Saban Saulic A3 - Plenicke je prala - Kvartet DO A4 - Cudila se aman ja - Zaim Imamovic A5 - Zennube - Muharem Serbezovski B1 - Haj, kolika je Jahorina planina - Nadzad Salkovic B2 - Sojcice devojcice - Vera Ivkovic B3 - Cizme moje na bore - Pero Nikolin B4 - Sto mi e milo em drago - Duet Anka Gieva i Aleksandar Sarievski B5 - Mocevcicu - Nikola Karovic B6 - Radomirsko kolo - Duet harmonika Zivkovic RE: S Pesmom I Igrom Kroz Jugoslaviju - pedja - 19.06.2025 S Pesmom I Igrom Kroz Jugoslaviju 1977 - VA 08 PGP DFB, LP - 1828 ![]() A1 Krajisnici, gdje cemo na prelo - B. Drljaca A2 Ej, volim diku, dika za mnom gine - Vera Svoboda i Pero Nikolin A3 Oj livado, rosna travo - Dobrivoje Topalovic A4 Kasno podjoh iz Morica hana - Safet Isovic A5 Soca voda - Ans. Ottavia Brajka B1 Ej salasi na severu Backe - Zvonko Bogdan B2 More sokol pie - Duet Selimova Zelceski B3 Koje li je doba noci - Gordana Stojicevic B4 Djevojka sokolu zulum ucinila - Zika Nikolic B5 Make synin rush te zi (Crnooka lepojko) - Ljiljana Cavoli i Saban Stafaj B6 Sremacko kolo - Veseli Sremci RE: S Pesmom I Igrom Kroz Jugoslaviju - pedja - 19.06.2025 S Pesmom I Igrom Kroz Jugoslaviju 1977 - VA 09 PGP RTB, LP - 1829 ![]() A1 Ja veceram, kapija se sara - Grupa Sumadija A2 Evo ovu rumen ruzu - Zaim Imamovic A3 Tuginata pusta da ostane - Duet Sarievski Ilieva A4 Karanfil se na put sprema - Mara Djordjevic A5 Cetvorka kolo - VNO RTB B1 Vrbas voda nosila jablana - Safet Isovic B2 Petlovi pojev - Stanisa Stosic B3 U planini glas se cuje - Branka Scepanovic B4 Sto no bruji preko polja zvonce - Aco Djigunovic B5 Nocoj pa on nocoj - Slovenski Oktet B6 Trojanac kolo - DO Milovana Babica RE: S Pesmom I Igrom Kroz Jugoslaviju - pedja - 19.06.2025 S Pesmom I Igrom Kroz Jugoslaviju 1977 - VA 10 PGP RTB, LP - 1830 ![]() A1 - Alaj mi je veceras po volji - Olivera Katarina A2 - Pomracina, cijelo selo spava - Nikola Karovic A3 - Aj, veseli se kucni domacine - Vasilija Radojcic A4 - Gelj, gelj (Dodji, dodji) - Usnija Redzepova A5 - Slavonske poskocice - Ans. Djerdan A6 - Zokino kolo - DO Milana Nikolica B1 - Ja ti zelim slatku noc - Ans. Dubrovnik B2 - Ah, moj Aljo - Mirjana Bajraktarevic B3 - Sto nam nema sa Drine vedrine - Predrag Zivkovic Tozovac B4 - Moj cardace - Aleksandar Dejanovic B5 - A bre ludo, mlado - Zenska grupa pevaca Meglenki B6 - Banatsko kolo - TO Janike Balaza |