![]() |
|
Salem Trebo - Diskografija - Printable Version +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Diskografije narodne muzike (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=10) +---- Forum: S (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=28) +---- Thread: Salem Trebo - Diskografija (/showthread.php?tid=3639) |
Salem Trebo - Diskografija - pedja - 12.07.2025 Salem Trebo 1966 - 1 - Volio Sam Tvoje Oci Plave Jugoton, EPY - 3675 ![]() 01. Salem Trebo - Voleo Sam Tvoje Oci Plave 02. Salem Trebo - Salomljena Grana Jablanova 03. Salem Trebo - Ima Jedna Cura 04. Salem Trebo - Ceznja RE: Salem Trebo - Diskografija - pedja - 12.07.2025 Salem Trebo 1966 - 2 - Sabah Zora (Ilidza) 01. Salem Trebo - Sabah Zora RE: Salem Trebo - Diskografija - pedja - 12.07.2025 Salem Trebo 1967 - Na Ledini Kraj Potoka Jugoton – EPY - 3846 ![]() 01. Nedzad Salkovic - Rastanak 02. Zora Dubljevic - Stalno Sanjam Tvoje Oci 03. Beba Selimovic - Prolaze Dani 04. Salem Trebo - Na Ledini Kraj Potoka RE: Salem Trebo - Diskografija - pedja - 12.07.2025 Salem Trebo 1968 - 1 - Dao Bih Ti Sve Plastika – EGP 1010 ![]() 01. Salem Trebo - Dao Bih Ti Sve 02. Salem Trebo - Bez Tebe 03. Salem Trebo - Stidljiv Pogled 04. Salem Trebo - Zasto Odlazis RE: Salem Trebo - Diskografija - pedja - 12.07.2025 Salem Trebo 1968 - 2 - Odavno Te Tajno Volim Jugoton – EPY-4030 ![]() 01. Salem Trebo - Odavno Te Tajno Volim 02. Salem Trebo - Nocas, Majko, Necu Doci 03. Salem Trebo - Vracam Ti Se, Rodni Grade 04. Salem Trebo - Imam Jedan Divan Cvijet RE: Salem Trebo - Diskografija - pedja - 12.07.2025 Salem Trebo 1968 - 3 - Hajde Druze Da Pjevamo (Ilidza) Jugoton – EPY - 4082 ![]() 01. Salem Trebo - Hajde Druze Da Pjevamo (Ilidza) RE: Salem Trebo - Diskografija - pedja - 12.07.2025 Salem Trebo 1969 - Mi Smo Momci Sarajlije Jugoton, SY - 1330 ![]() 01. Salem Trebo - Mi Smo Momci Sarajlije 02. Salem Trebo - Kulo Moja RE: Salem Trebo - Diskografija - pedja - 12.07.2025 Salem Trebo 1971 - Sve Je Laz Jugoton – SY-11810 ![]() 01. Salem Trebo - Sve Je Laz 02. Salem Trebo - Dugi Dani, Duge Noci RE: Salem Trebo - Diskografija - pedja - 12.07.2025 Salem Trebo 1972 - Ti Si Zivot Moj Jugoton – SY-22119 ![]() 01. Salem Trebo - Ti si zivot moj 02. Salem Trebo - Ja nikog nemam RE: Salem Trebo - Diskografija - pedja - 12.07.2025 Salem Trebo 1997 - Sretni Dani Bosnia Production ![]() 01. Salem Trebo - Sretni Dani 02. Salem Trebo - Jesi Li Cula Duso 03. Salem Trebo - U Sevdahu Dusa Moja 04. Salem Trebo - Sabah Zora 05. Salem Trebo - Koliko Je Sirom Svijeta 06. Salem Trebo - Ramazanija 07. Salem Trebo - U Sarajevu Na Vratnik Mejdanu 08. Salem Trebo - Kisa Bi Pala, Pasti Ne Moze 09. Salem Trebo - Haj Ja Prosetah Sefteli Sokakom 10. Salem Trebo - Oj Golube Moj Golube RE: Salem Trebo - Diskografija - pedja - 12.07.2025 Salem Trebo - Susanj Arhiva I ![]() 01. Salem Trebo - Djevo Djevo... 02. Salem Trebo - Oj, Zumreto Duso Moja 03. Salem Trebo - Oj, Djevojko Asik Duso 04. Salem Trebo - A Sto Cemo Ljubav Kriti 05. Salem Trebo - Koliko Je Sirom Svijeta 06. Salem Trebo - Ima'l Jada Ko Kad Aksam Pada 07. Salem Trebo - Kad Ja Podjoh Na Bentbasu 08. Salem Trebo - Gledaj Me Draga Nagledaj Me Se 09. Salem Trebo - Kad Se Aksam Spusti 10. Salem Trebo - Na Put Se Spremam 11. Salem Trebo - Oj, Medjice Medjice 12. Salem Trebo - Kad Sam Kuci Dolazio... 13. Salem Trebo - Cvjetala Mi Ruza Na Pendzeru 14. Salem Trebo - Ime Tvoje Necu Spominjati 15. Salem Trebo - Gorom Jezde Kiceni Svatovi 16. Salem Trebo - Izvi Se Mujo... 17. Salem Trebo - Omer-Beze Na Kuli Sjedjase 18. Salem Trebo - Jel Ti Zao Sto Se Rastajemo 19. Salem Trebo - Haj San Zaspala Dilber Sajma (Druga Verzija) 20. Salem Trebo - Oj, Djevojko Dzidzo Moja 21. Salem Trebo - Istiha Me Glava Boli 22. Salem Trebo - Sunce Nam Se Krajom Krade 23. Salem Trebo - Kad Se Jangin Iz Sokaka Pomoli RE: Salem Trebo - Diskografija - pedja - 12.07.2025 Salem Trebo - Susanj Arhiva II ![]() 01. Salem Trebo - Lov Lovio Muhareme 02. Salem Trebo - Mocevcicu Mali Carigrade 03. Salem Trebo - Pokraj Save Badem Drvo Raste 04. Salem Trebo - Djevojka Je Kraj Gore Stajala 05. Salem Trebo - San Zaspala Dilber Sajma 06. Salem Trebo - Mjesecina Mjesec U Oblaku 07. Salem Trebo - Djevojka Je Zelen Bor Sadila 08. Salem Trebo - Haj, Ja Zagrizoh Sareniku Jabuku 09. Salem Trebo - Otkako Sam Sevdah Svezo 10. Salem Trebo - Karanfil Se Na Put Sprema 11. Salem Trebo - Djevojka Sokolu Zulum Ucinila 12. Salem Trebo - Karanfile Moje Drago Cvijece 13. Salem Trebo - Kad Ja Podem Draga Iz Sarajva Grada 14. Salem Trebo - Trepetljika, Trepetala 15. Salem Trebo - Mlad Se Jusuf Oženio 16. Salem Trebo - Ja Prošetah Šefteli Sokakom 17. Salem Trebo - Kolika Je U Prijedoru Caršija 18. Salem Trebo - Oj, Djevojko Jesi Li Zaspala 19. Salem Trebo - Put Putuje Latif-Aga 20. Salem Trebo - Mustafu Majka Budila 21. Salem Trebo - Titrala Se Djevojcica 22. Salem Trebo - Kad Ceš Aljo U Sarajvo 23. Salem Trebo - Djevojcice Mala RE: Salem Trebo - Diskografija - pedja - 12.07.2025 Salem Trebo - Susanj Arhiva III ![]() 01. Salem Trebo - Asikovah tri godine dana 02. Salem Trebo - Djugum kuje Aljo kujundzija 03. Salem Trebo - Dvi planine vis' Travnike 04. Salem Trebo - Haj na planini na visini 05. Salem Trebo - Haj, san zaspala dilber Sajma 06. Salem Trebo - Ima Jedna Cura 07. Salem Trebo - Imam jedan divan cvjet 08. Salem Trebo - Jedna Knjiga Na Zalosti 09. Salem Trebo - Kad ces Aljo u Saraj' vo 10. Salem Trebo - Kara majka scer Selim agu 11. Salem Trebo - Karanfil se na put sprema 12. Salem Trebo - Kisa pada trava raste 13. Salem Trebo - Mjesecina, mjesec u oblaku 14. Salem Trebo - Na ledini kraj potoka 15. Salem Trebo - Oj Golube, Moj Golube 16. Salem Trebo - Oj, Ddjevojko Pod Brdom 17. Salem Trebo - Omer Beze [Arhiva] 18. Salem Trebo - Pogledaj me Anadolko 19. Salem Trebo - S' One Strane Plive [Arhiv Tv Sa] 20. Salem Trebo - Sabah zora] 21. Salem Trebo - Salomljena grana jablanova 22. Salem Trebo - Sarajevo Divno Mjesto 23. Salem Trebo - Sitna knjiga na zalosti 24. Salem Trebo - Sta je tebi sunce moje 25. Salem Trebo - Stade se cvijece rosom kititi 26. Salem Trebo - Sunce zarko sto si zakasnilo 27. Salem Trebo - Tamburalo momce uz tamburu 28. Salem Trebo - Tesko je ljubit tajno 29. Salem Trebo - U mejhani sjedim, pijem 30. Salem Trebo - U Saraj' vu, Aman, Na Vratnik Mejdanu 31. Salem Trebo - U Sevdahu Dusa Moja [arhiva] 32. Salem Trebo - U svijetu sam zivot ostavio 33. Salem Trebo - Vezak Vezla Moja Dilber Zlata 34. Salem Trebo - Zapjevajmo pjesmu 35. Salem Trebo - Zaplakala stara majka 36. Salem Trebo - Zarobljeno srce moje 37. Salem Trebo & Nadezda Cmiljic - Curo moja 38. Salem Trebo & No Rtv So - Anadolka RE: Salem Trebo - Diskografija - pedja - 12.07.2025 Salem Trebo - Sevdalinke ![]() 01. Mlad se Jusuf ozenio 02. Oj golube 04. Vezak vezla 05. U Saraj'vu na vratnik mejdanu 06. Kara majka Secer Selim Agu 07. Mi smo momci Sarajlije 09. salem trebo - teško je ljubiti tajno RE: Salem Trebo - Diskografija - pedja - 12.07.2025 Salem Trebo - Nerasporedjeno ![]() Salem Trebo - Asikovah tri godine dana Salem Trebo - Djugum kuje Aljo kujundzija Salem Trebo - Dvi planine vis' Travnike Salem Trebo - Eto Muje sve do Beograda Salem Trebo - Haj na planini na visini Salem Trebo - Hajde druze da pjevamo Salem Trebo - Jesi li cula duso Salem Trebo - Kara majka scer Selim agu Salem Trebo - Oj djevojko pod brdom Salem Trebo - Oj golube Salem Trebo - Sabah zora plavo nebo rudi Salem Trebo - Sarajevo divno mjesto Salem Trebo - Stade se cvijece rosom kititi Salem Trebo - Sunce zarko sto si zakasnilo Salem Trebo - Tesko je ljubit tajno Salem Trebo - U mejhani sjedim, pijem Salem Trebo - U Sarajevu na Vratnik Mejdanu Salem Trebo - U svijetu sam zivot ostavio Salem Trebo - Vezak vezla dilber Zlata Salem Trebo - Zapjevajmo pjesmu |