![]() |
|
Aneta Micevska - Diskografija - Printable Version +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Kolekcije narodne muzike (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=33) +---- Forum: A (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=34) +---- Thread: Aneta Micevska - Diskografija (/showthread.php?tid=434) |
Aneta Micevska - Diskografija - pedja - 17.12.2024 Aneta Micevska i Grupa Molika 2008 - Dobar znak ![]() 01 Aneta I Grupa Molika - Dobar Znak 02 Aneta I Grupa Molika - Amanet 03 Aneta I Grupa Molika - Makedonsko Devojce 04 Aneta I Grupa Molika - Srcevo Moe Beskrajno Boli 05 Aneta I Grupa Molika - Nisto Novo 06 Aneta I Grupa Molika - Moma Dzimrija 07 Aneta I Grupa Molika - Zensko Srce 08 Aneta I Grupa Molika - Plasliva Srna 09 Aneta I Grupa Molika - Nemozam Duso Nemozam 10 Aneta I Grupa Molika - Lichno Nade RE: Aneta Micevska - Diskografija - pedja - 17.12.2024 Aneta Micevska i Grupa Molika 2010 - Imas Druga ![]() 01. Imas Druga 02. Posledna 03. Angeli Na Ljubovta 04. Ljubi Fer 05. Senka 06. Mojata Bitola 07. Nebesna Sila 08. Ajse RE: Aneta Micevska - Diskografija - pedja - 17.12.2024 Aneta Micevska & Molika 2011 - Dobar znak ![]() 01. Dobar znak 02. Olos i ljubavnik 03. Sama sam 04. Nebeska krila 05. Idu dani godine 06. Adresa 07. Potpisujem 08. Poslednja RE: Aneta Micevska - Diskografija - pedja - 17.12.2024 Aneta Micevska 2011 - Licno Nade ![]() 01. Licno Nade 02. Slusni Me Majko Stara 03. Pejte So Mene 04. Ljubov Verna 05. Kazi Jano 06. Kade Si Trgnala Jano 07. Sakam Pesna 08. Zasekogas RE: Aneta Micevska - Diskografija - pedja - 17.12.2024 2015 - Mangup Records Senator CD31/14 ![]() 01 Mangup 02 Zensko Srce 03 Da Te Nema 04 Beljata So Zenata 05 Sela Pelisterski 06 Pijana Od Ljubov 07 Osamena 08 Kade Si Trgnala Jano 09 Tugjina Zemja Dalecna RE: Aneta Micevska - Diskografija - pedja - 17.12.2024 Marinko Rokvic & Aneta Micevska Molika 2015 - Kalino mome promo singl ![]() 01. Kalino mome RE: Aneta Micevska - Diskografija - pedja - 17.12.2024 Aneta Micevska & Grupa Molika - 2015 - Potpisujem Grand Produktion CD - 629 ![]() 01. Koga volim nije moj 02. Idu dani, godine 03. Olos i ljubavnik 04. Poslednja 05. Nebeska krila 06. Adresa 07. Sama sam 08. Potpisujem 09. Kalino mome (Duet Marinko Rokvic) RE: Aneta Micevska - Diskografija - pedja - 17.12.2024 Aneta Micevska 2015 - Sela Pelisterski ![]() Aneta I Molika - Ajse Aneta I Molika - Angeli Na Ljubovta Aneta I Molika - Dobar Znak Aneta I Molika - Imas Druga Aneta I Molika - Jano Le Janke Ubava Aneta I Molika - Jano Mori Aneta I Molika - Leno Mori Aneta I Molika - Licno Nade Aneta I Molika - Mojata Bitola Aneta I Molika - Mori Cupi Kosturcanki Aneta I Molika - Nevesta Moja Bojana Aneta I Molika - Po Drum Odam Majche Aneta I Molika - Sela Pelisterski Aneta I Molika - Slushni Me Majko Stara RE: Aneta Micevska - Diskografija - pedja - 17.12.2024 Aneta Micevska 2016 - Moja me dusa boli ![]() 01. Moja me dusa boli RE: Aneta Micevska - Diskografija - pedja - 17.12.2024 Aneta Micevska 2016 - Ja izlezi stara majko ![]() Aneta I Molika - Ja Izlezi Stara Majko Aneta I Molika - Kade Ste Makedonchinja Aneta I Molika - Oj Vardare Makedonski Aneta I Molika - Po Drum Odam Majche Aneta I Molika - Slusham Kaj Shumat Shumite Aneta I Molika - Sudbo Moja Aneta I Molika - Zaplakalo Mariovo RE: Aneta Micevska - Diskografija - pedja - 17.12.2024 Aneta Micevska 2016 - Da preletam v roden kraj ![]() Aneta I Molika - Cekaj Me Majko Ti Aneta I Molika - Da Preletam V Roden Kraj Aneta I Molika - Edna Nasa Svadbarska Aneta I Molika - Ile Ilija Aneta I Molika - Krv Makedonska Aneta I Molika - Ljubi Srce Aneta I Molika - Pismo Aneta I Molika - Rodena Sum Za Tebe Aneta I Molika - Za Mnogu Godini Aneta I Molika - Zaedno Da Bideme (So Goce Petreski) Aneta I Molika - Zlato Srebro RE: Aneta Micevska - Diskografija - pedja - 17.12.2024 Aneta Micevska i Grupa Molika 2018 - Eden e zhivot ![]() 01. Eden E Zhivot 02. Kinisa Da Oda 03. Od Ljubov Umiram 04. Pesno Moja 05. Sevdo Ubava 06. Skopska Crna Gora 07. Srekjno Kje Zhiveeme 08. Stara Prikazna 09. Za Tebe Peam RE: Aneta Micevska - Diskografija - pedja - 17.12.2024 Aneta Micevska - Uzivo ![]() Aneta i Molika - Zrno bibera Aneta i Molika - Bitola moj roden kraj) Aneta i Molika - Jovano, Jovanke Aneta i Molika - Makedonsko devojce Aneta i Molika - Moja zakletvo Aneta i Molika - Site devojcinja Aneta i Molika - Sudbo moja, sudbino Aneta i Molika - Zajdi, zajdi Aneta i Jovica Naumcevski - Blagujno dejce Aneta i Molika - A tebe nema Aneta i Molika - Abre cico,Stani mome Aneta i Molika - Ajse Aneta i Molika - Avlije avlije Aneta i Molika - Blagujno dejce Aneta i Molika - Crven konac Aneta i Molika - Evo svice zora Aneta i Molika - Fato mori Aneta i Molika - Jano mori Aneta i Molika - Kad Bi Znao Kako Ceznem Aneta i Molika - Kazi kazi oblace le belo Aneta i Molika - Kaznio me zivot Aneta i Molika - Kirjana Aneta i Molika - Koga volim nije moj Aneta i Molika - Ljubi me, Sabane - (Kao kod svoje kuce) Aneta i Molika - Majko edna si na svetot Aneta i Molika - Manastirska vrata Aneta i Molika - Milicu Stojan volio Aneta i Molika - Moj dilbere Aneta i Molika - Mojata Bitola Aneta i Molika - Nedam bolu da me slomi Aneta i Molika - Otkopcano jelece Aneta i Molika - Slusni me majko stara Aneta i Molika - Srna i jelen Aneta i Molika - Ucinit cu sve Aneta i Molika - Za nas kasno je (Casa Ljubov) Aneta Micevska - Belo lice ljubam ja Aneta Micevska - Ciganine ti sto sviras Aneta Micevska - Dunja Aneta Micevska - Kralj ponoci Aneta Micevska - Ne bih ja bila ja Aneta Micevska - Nema cara od becara Aneta Micevska - Rodjena sam za tebe Aneta Micevska - Stariot dzumbuslija Aneta Micevska - Sto me pitas Aneta Micevska - Svako trazi novu ljubav Aneta Micevska - Sve je proslo medju nama Aneta Micevska - Veseljak |