![]() |
|
Zeljko Joksimovic Diskografija - Printable Version +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Zabavna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=102) +--- Forum: Diskografije / Kolekcije zabavnjaka (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=103) +---- Forum: Z (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=125) +---- Thread: Zeljko Joksimovic Diskografija (/showthread.php?tid=4516) Pages:
1
2
|
Zeljko Joksimovic Diskografija - Zozan - 10.10.2025 Zeljko Joksimovic 1999 - Amajlija ![]() ![]() Zeljko Joksimovic - Amajlija Zeljko Joksimovic - Devet dana Zeljko Joksimovic - Habanera Zeljko Joksimovic - Jos ne svice rujna zora Zeljko Joksimovic - Nedam nikom da te dira Zeljko Joksimovic - Pesma sirena Zeljko Joksimovic - Samo ti Zeljko Joksimovic - Sedam godina Zeljko Joksimovic Diskografija - Zozan - 10.10.2025 Zeljko Joksimovic 2001 - Rintam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zeljko Joksimovic - Balada Zeljko Joksimovic - Dukati Zeljko Joksimovic - Gadura Zeljko Joksimovic - Kosa necesljana Zeljko Joksimovic - Nema tebi doveka Zeljko Joksimovic - Petak na subotu Zeljko Joksimovic - Rintam Zeljko Joksimovic - Sta ce meni vise od toga Zeljko Joksimovic - Vreteno Zeljko Joksimovic Diskografija - Zozan - 10.10.2025 Zeljko Joksimovic 2002 - 111 ![]() Zeljko Joksimovic - Ko da ne postojim Zeljko Joksimovic - Karavan Zeljko Joksimovic - Drska zeno plava Zeljko Joksimovic - Najmoje Zeljko Joksimovic - Tanana Zeljko Joksimovic - Varnice Zeljko Joksimovic - Hej ljubavi stara Zeljko Joksimovic - Zaboravljas Zeljko Joksimovic - Jesi li me volela Zeljko Joksimovic Diskografija - Zozan - 10.10.2025 Zeljko Joksimovic 2002 - Koncert "Sava Centar" ![]() 01 - Rintam 02 - Nema Tebi Doveka 03 - Gadura 04 - Dukati 05 - Amajlija 06 - Samo Ti 07 - Vreteno 08 - Pesma Sirena 09 - Sinoc Sam Pola Kafane Popio 10 - Da Je Srece Bilo 11 - Ako Ima Boga 12 - Durdevdan 13 - Jorgovani (duet sa Vesnoj Zmijanac) 14 - Sedam Godina 15 - Devet Dana 16 - Habanera 17 - Kosa Necesljana 18 - Sta Ce Meni Vise Od Toga (duet sa Harisom Dzinovicem) 19 - Ne Dam Nikom Da Te Dira 20 - Petak Na Subotu 21 - Vreteno 22 - Balada Zeljko Joksimovic Diskografija - Zozan - 10.10.2025 Zeljko Joksimovic 2003 - The best of ![]() Zeljko Joksimovic & Haris Dzinovic - Sta ce meni vise od toga Zeljko Joksimovic - Sedam godina Zeljko Joksimovic - Vreteno Zeljko Joksimovic - Karavan Zeljko Joksimovic - Amajlija Zeljko Joksimovic - Drska zeno plava Zeljko Joksimovic - Gadura Zeljko Joksimovic - Nema tebi doveka Zeljko Joksimovic - Varnice Zeljko Joksimovic - Petak na subotu Zeljko Joksimovic - Devet dana Zeljko Joksimovic - Samo ti Zeljko Joksimovic - Tanana Zeljko Joksimovic - K'o da ne postojim Zeljko Joksimovic - Dukati Zeljko Joksimovic - Habanera Zeljko Joksimovic - Balada Zeljko Joksimovic - Zaboravljas Zeljko Joksimovic Diskografija - Zozan - 10.10.2025 Zeljko Joksimovic 2004 - Lane moje ![]() Zeljko Joksimovic - Lane moje Zeljko Joksimovic - Good bye Zeljko Joksimovic - Lane moje Instrumental Zeljko Joksimovic - Lane moje Eastern mix Zeljko Joksimovic - Lane moje Trancefusion mix Zeljko Joksimovic - Lane moje BH remix Zeljko Joksimovic - Lane moje Dance mix Zeljko Joksimovic - Lane moje Alf dance mix Zeljko Joksimovic - Lane moje Exclusive remix Zeljko Joksimovic - Lane moje Uzivo Zeljko Joksimovic Diskografija - Zozan - 10.10.2025 Zeljko Joksimovic 2004 - Ledja o ledja ![]() Zeljko Joksimovic - Ledja o ledja Zeljko Joksimovic - Ledja o ledja Unplugged Zeljko Joksimovic - Ledja o ledja Instrumental Zeljko Joksimovic Diskografija - Zozan - 10.10.2025 Zeljko Joksimovic 2005 - IV ![]() ![]() ![]() ![]() Zeljko Joksimovic - Ima nesto u tom sto me neces Zeljko Joksimovic - Milo za drago Zeljko Joksimovic - Michelle Zeljko Joksimovic - Mila moja Zeljko Joksimovic - Crnokosa Zeljko Joksimovic - Zovi me Zeljko Joksimovic - Ne treba ti neko kao ja Zeljko Joksimovic - Lutko moja Zeljko Joksimovic - Lud i ponosan Zeljko Joksimovic - Idi na put Zeljko Joksimovic Diskografija - Zozan - 10.10.2025 Zeljko Joksimovic & Ad hoc orchestra 2005 - Live ![]() Zeljko Joksimovic & Ad hoc orchestra - Ajde Jano Live Zeljko Joksimovic & Ad hoc orchestra - Da zna zora Live Zeljko Joksimovic & Ad hoc orchestra - Jovano Jovanke Live Zeljko Joksimovic & Ad hoc orchestra - Moj golube Live Zeljko Joksimovic & Ad hoc orchestra - Nesanica Live Zeljko Joksimovic & Ad hoc orchestra - Ruse kose curo imas Live Zeljko Joksimovic & Ad hoc orchestra - Zvezda tera meseca Live Zeljko Joksimovic Diskografija - Zozan - 10.10.2025 Zeljko Joksimovic & Tamee Harrison 2005 - I live my life for you ![]() Zeljko Joksimovic & Tamee Harrison -I live my life for you Remix Zeljko Joksimovic & Tamee Harrison - I live my life for you Zeljko Joksimovic & Tamee Harrison - I live my life for you Eastern mix Zeljko Joksimovic & Tamee Harrison - l' amore che mi dai italia Zeljko Joksimovic Diskografija - Zozan - 10.10.2025 Zeljko Joksimovic 2005 - Ivkova slava ![]() Ivkova Slava - More dodjose mi gosti Ivkova Slava - Dolazak voza Ivkova Slava - Tri prijatelja Ivkova Slava - Ivkove kapije Ivkova Slava - Zdravce Vence Ivkova Slava - Domacine srecna slava Ivkova Slava - Mariolina tema Ivkova Slava - Serenada Ivkova Slava - Nema koga Ivkova Slava - Lastavicicke Ivkova Slava - Ej kad sam sinoc Ivkova Slava - Pijana tema Ivkova Slava - Nesanica Ivkova Slava - Zasto Sike Ivkova Slava - Nesto Ivkova Slava - Spricer Ivkova Slava - Odjavna numera Ivkova Slava - Odjavni instrumental Zeljko Joksimovic Diskografija - Zozan - 10.10.2025 Zeljko Joksimovic 2007 - Beogradska arena Live ![]() Zeljko Joksimovic - Devojka Live '07 Zeljko Joksimovic - Zovi me Live '07 Zeljko Joksimovic - Mila moja Live '07 Zeljko Joksimovic - Michelle Live '07 Zeljko Joksimovic - Lutko moja Live '07 Zeljko Joksimovic - Nije do mene Live '07 Zeljko Joksimovic - Istina Live '07 Zeljko Joksimovic - Crnokosa Live '07 Zeljko Joksimovic - Lane moje Live '07 Zeljko Joksimovic - Ledja o ledja Live '07 Zeljko Joksimovic - Supermen Live '07 Zeljko Joksimovic - Varnice Live '07 Zeljko Joksimovic - Devet dana Live '07 Zeljko Joksimovic - Habanera Live '07 Zeljko Joksimovic - Lud i ponosan Live '07 Zeljko Joksimovic - Zaboravljas Live '07 Zeljko Joksimovic - Ima nesto u tom sto me neces Live '07 Zeljko Joksimovic - Ono nase sto nekad bejase Zeljko Joksimovic Diskografija - Zozan - 10.10.2025 Zeljko Joksimovic 2007 - The Platinum Collection ![]() 01 - Zeljko Joksimovic - Nije Do Mene 02 - Zeljko Joksimovic - Devojka 03 - Zeljko Joksimovic - Lane Moje 04 - Zeljko Joksimovic - Supermen 05 - Zeljko Joksimovic - Ledja O Ledja 06 - Zeljko Joksimovic - Dukati 07 - Zeljko Joksimovic - Najmoje 08 - Zeljko Joksimovic - Idi Na Put 09 - Zeljko Joksimovic - Habanera 10 - Zeljko Joksimovic - Michelle 11 - Zeljko Joksimovic - Lutko Moja 12 - Zeljko Joksimovic - Istina 13 - Zeljko Joksimovic - Pesma Sirena 14 - Zeljko Joksimovic - Balada 15 - Zeljko Joksimovic - Brate Moj 16 - Zeljko Joksimovic - Zaboravljas 17 - Zeljko Joksimovic - Zavrsna Pesma 18 - Zeljko Joksimovic - Ne Dam Nikom Da Te Dira Zeljko Joksimovic Diskografija - Zozan - 11.10.2025 Zeljko Joksimovic 2009 - Ljubavi ![]() Zeljko Joksimovic - Ljubavi Zeljko Joksimovic - Zena za sva vremena Zeljko Joksimovic - Draga Zeljko Joksimovic - Stihija Zeljko Joksimovic - Sto moras da znas Zeljko Joksimovic - Nepoznat broj Zeljko Joksimovic - Tebi se dive Zeljko Joksimovic - Pola srca Zeljko Joksimovic - Dajem rec Zeljko Joksimovic - Idu dani Zeljko Joksimovic Diskografija - Zozan - 11.10.2025 Zeljko Joksimovic 2010 - 1 - Live Collection ![]() 01 - Zeljko Joksimovic - Devojka 02 - Zeljko Joksimovic - Zovi me 03 - Zeljko Joksimovic - Mila moja 04 - Zeljko Joksimovic - Michelle 05 - Zeljko Joksimovic - Lutko moja 06 - Zeljko Joksimovic - Nije do mene 07 - Zeljko Joksimovic - Istina 08 - Zeljko Joksimovic - Crnokosa 09 - Zeljko Joksimovic - Lane moje 10 - Zeljko Joksimovic - Ledja o ledja 11 - Zeljko Joksimovic - Supermen 12 - Zeljko Joksimovic - Varnice 13 - Zeljko Joksimovic - 9 dana 14 - Zeljko Joksimovic - Habanera 15 - Zeljko Joksimovic - Lud i ponosan 16 - Zeljko Joksimovic - Zaboravljas 17 - Zeljko Joksimovic - Ima nesta u tom sto me neces Zeljko Joksimovic Diskografija - Zozan - 11.10.2025 Zeljko Joksimovic 2010 - 2 - Ultimate Collection ![]() 01 - Zeljko Joksimovic - Dodji sutra 02 - Zeljko Joksimovic - Libero [feat. Miligram] 03 - Zeljko Joksimovic - Ljubavi 04 - Zeljko Joksimovic - Devojka 05 - Zeljko Joksimovic - Nije do mene 06 - Zeljko Joksimovic - Zena za sva vremena 07 - Zeljko Joksimovic - Lane moje 08 - Zeljko Joksimovic - Draga 09 - Zeljko Joksimovic - Ledja o ledja 10 - Zeljko Joksimovic - Supermen [feat. Dino Merlin] 11 - Zeljko Joksimovic - Nepoznat broj 12 - Zeljko Joksimovic - Michelle 13 - Zeljko Joksimovic - Habanera 14 - Zeljko Joksimovic - Najmoje 15 - Zeljko Joksimovic - Lutko moja 16 - Zeljko Joksimovic - Dukati 17 - Zeljko Joksimovic - Zaboravljas 18 - Zeljko Joksimovic - Brate moj Zeljko Joksimovic Diskografija - Zozan - 11.10.2025 Zeljko Joksimovic 2011 - 2 - Najlepse Balade ![]() ![]() ![]() ![]() 01. Ljubavi 02. Lane Moje 03. Ledja O Ledja 04. Supermen 05. Ima Nesto U Tom Sto Me Neces 06. Milo Za Drago 07. Michelle 08. Lutko Moja 09. Zaboravljas 10. Draga 11. Stihija 12. Sto Moras Da Znas 13. Habanera 14. Dukati 15. Brate Moj 16. Mila Moja 17. Lud I Ponosan 18. Balada 19. Tebi Se Dive Zeljko Joksimovic Diskografija - Zozan - 11.10.2025 Zeljko Joksimovic 2011 - Od srca na dar ![]() ![]() ![]() 01. Zeljko Joksimovic - Stihija 02. Zeljko Joksimovic - Lutko moja 03. Zeljko Joksimovic - Zena za sva vremena 04. Zeljko Joksimovic - Libero 05. Zeljko Joksimovic - Supermen 06. Zeljko Joksimovic - Sto moras da znas 07. Zeljko Joksimovic - Ljubavi 08. Zeljko Joksimovic - Devojka 09. Zeljko Joksimovic - Michaele 10. Zeljko Joksimovic - Ledja o ledja 11. Zeljko Joksimovic - Lane moje 12. Zeljko Joksimovic - Nesanica 13. Zeljko Joksimovic - Ivkova slava Zeljko Joksimovic Diskografija - Zozan - 11.10.2025 Zeljko Joksimovic 2012 - Nije ljubav stvar ![]() ![]() ![]() 01.Zeljko Joksimovic - Nije ljubav stvar 02.Zeljko Joksimovic - Synonym (English version) 03.Zeljko Joksimovic - Ljubov ne vesc (Russian version) 04.Zeljko Joksimovic - Su Amor Me Vencio (Spanish version) 05.Zeljko Joksimovic - Nije ljubav stvar (Instrumental - Summer mix 15 in 1) 06.Zeljko Joksimovic - Nije ljubav stvar (Simfonija) 07.Zeljko Joksimovic feat. Dejan Petrovic - Nije ljubav stvar (Brass Orchestra version) Zeljko Joksimovic Diskografija - Zozan - 11.10.2025 Zeljko Joksimovic 2013 - Ludak kao ja Zeljko Joksimovic - Ludak kao ja Zeljko Joksimovic - Ludak kao ja Acoustic Zeljko Joksimovic - Ludak kao ja Instrumental |