![]() |
|
Borko Milenkovic Boki - Diskografija - Printable Version +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Diskografije narodne muzike (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=10) +---- Forum: B (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=12) +---- Thread: Borko Milenkovic Boki - Diskografija (/showthread.php?tid=525) |
Borko Milenkovic Boki - Diskografija - skinmi - 22.12.2024 Borko Milenkovic Boki 2003 - Dusa neshvacena MELOS CD 1004 ![]() ![]() 01 - Borko Milenkovic Boki - Dusa Neshvacena 02 - Borko Milenkovic Boki - Delo Na Videlo 03 - Borko Milenkovic Boki - Ko Ti Je Krv 04 - Borko Milenkovic Boki - Uvek Mi Je Tebe Malo (Duet Dusica Mladenovic) 05 - Borko Milenkovic Boki - Da Me Vidis, Poznala Me Ne Bi 06 - Borko Milenkovic Boki - Nezgode I Zgode 07 - Borko Milenkovic Boki - Raskrsce 08 - Borko Milenkovic Boki - Svadbarsko Zemljotres Kolo RE: Borko Milenkovic Boki - Diskografija - skinmi - 22.12.2024 Borko Milenkovic Boki 2006 - Uzivo RTV Strela CD ![]() 01 - Borko Milenkovic Boki - Raskrsce 02 - Borko Milenkovic Boki - Svadbarsko Zemljotres Kolo 03 - Borko Milenkovic Boki - Rastanak 04 - Borko Milenkovic Boki - Kad Ja Podjoh Na Bembasu 05 - Borko Milenkovic Boki - Sjetuje Me Majka 06 - Borko Milenkovic Boki - Stare Staze 07 - Borko Milenkovic Boki - Sve Behara 07 - Borko Milenkovic Boki - Uvek Mi Je Tebe Malo (Bonus Studijski Snimak) 08 - Borko Milenkovic Boki - Divlje Ruze 09 - Borko Milenkovic Boki - Tebi Majko Misli Lete 10 - Borko Milenkovic Boki - Zvezda Tera Meseca 11 - Borko Milenkovic Boki - Sladjino Kolo 12 - Borko Milenkovic Boki - Kolo Desperado 13 - Borko Milenkovic Boki - Ivanovo Kolo 14 - Borko Milenkovic Boki - Dusa Neshvacena (Bonus Studijski Snimak) 15 - Borko Milenkovic Boki - Delo Na Videlo (Bonus Studijski Snimak) 16 - Borko Milenkovic Boki - Ko Ti Je Kriv (Bonus Studijski Snimak) 18 - Borko Milenkovic Boki - Da Me Vidis Poznala Me Ne Bi (Bonus Studijski Snimak) 19 - Borko Milenkovic Boki - Nezgode I Zgode (Bonus Studijski Snimak) RE: Borko Milenkovic Boki - Diskografija - skinmi - 22.12.2024 Borko Milenkovic Boki 2007 - Kad Bude Bice Renome - CD 1041 ![]() ![]() ![]() 01. Borko Milenkovic Boki - Kad Bude Bice 02. Borko Milenkovic Boki - Samo Sam Ja Iskreno Voleo 03. Borko Milenkovic Boki - Idi 04. Borko Milenkovic Boki - 04. Slucajni Susret 05. Borko Milenkovic Boki - Necu O Tebi 06. Borko Milenkovic Boki - Zlatna Jabuka 07. Borko Milenkovic Boki - Budi Hrabra Kad Ti Lose Krene 08. Borko Milenkovic Boki - Da Si Srecna Pisala Mi Ne Bi RE: Borko Milenkovic Boki - Diskografija - skinmi - 22.12.2024 Borko Milenkovic Boki 2011 - Nema Vise Kuca Krecenih U Belo ![]() 01. Borko Milenkovic Boki - Bruka (Nastavak Lepe Jela) 02. Borko Milenkovic Boki - Jos Te Volim 03. Borko Milenkovic Boki - Kad Ja Nemam Nema Niko 04. Borko Milenkovic Boki - Ljiljo Ljiljana 05. Borko Milenkovic Boki - Nema vise kuca krecenih u belo 06. Borko Milenkovic Boki - Niko Ne Zna 07. Borko Milenkovic Boki - Novo Srce 08. Borko Milenkovic Boki - Otvorite Sve Kafane 09. Borko Milenkovic Boki - Sine Jedini Jabuko Od Zlata 10. Borko Milenkovic Boki - Sta Mi Radis Crna Zeno RE: Borko Milenkovic Boki - Diskografija - skinmi - 22.12.2024 Borko Milenkovic Boki 2012 - Uzivo ![]() 01. Ja Odlazim U Armiju, 72 Dana (Uzivo) 02. Ruzo Moja, Najmiliji Cvete (Uzivo) 03. U Vojsku Me Majka Salje (Uzivo) 04. Vojsko Moja (Uzivo) 05. A Tebi Se Ne Zuri (Uzivo) 06. Selo Moje, Zavicaju Mio (Uzivo) 07. Kud Da Idem I Gde Da Te Trazim (Uzivo) 08. Paznja, Paznja, Paznja (Uzivo) 09. Gataj Mi Ciganko (Uzivo) 10. Odlazis, Odlazis (Uzivo) 11. Nas Dvojicu, Majka Ima (Uzivo) 12. Samo Ja Sam Iskreno Voleo (Uzivo) 13. Stani Malo, Hej Zivote (Uzivo) RE: Borko Milenkovic Boki - Diskografija - skinmi - 22.12.2024 Borko Milenkovic Boki 2013 - Ljubav Ne Zna Za Godine (Festival Obrenovacka Zima '13) ![]() 01. Adam Masic - Nisi Kriva Ti 02. Borko Milenkovic Boki - Ljubav Ne Zna Za Godine 03. Bozo Vorotovic - Kralj 04. Brana Kostadinovic - Moze Sava Da Potopi Staze 05. Daniel Petkovic - Sin Grada 06. Dejan Milenkovic Deks - Zavicajne Kise 07. Dragan Krstic - Hej, Sinovi 08. Dragan Stepanovic Stepara - Kazite Joj Da Sam Bio 09. Hasan Dudic - Ej, Neno, Neno 10. Lazo Magistrala - Kafana Kod Cuja 11. Mica Stanojevic Piromanac - Dve Ljubavi 12. Milenko Zivkovic - Tudji Covek, Tudja Zena 13. Miljko Vitezovic - Jos Se Nadam, Jos Te Sanjam 14. Mira Pozega - Sve Mi Lepo Ide 15. Miroljub Markovic - Nema Srece Za Mene 16. Nas Bend - Marka I Evro 17. Petra Ivanovic - Navika Nas Veze 18. Radisa Vucicevic Vucko - Cekala Je Majka Sina 19. Slobodan Betulic Betula - Nema Meni Bez Mene 20. Svetlana Ceca Arsic - Vezale Nas Godine 21. Zoran Simeunovic Zoca - Ja Imam Ponos RE: Borko Milenkovic Boki - Diskografija - skinmi - 22.12.2024 Borko Milenkovic Boki 2013 - Uzivo ![]() 01. Cudna jada (uzivo) 02. Da si srecna pisala mi ne bi (uzivo) 03. Harmoniko moja (uzivo) 04. Ide mile puticem i peva (uzivo) 05. Nezgode i zgode (uzivo) 06. Nista lepse od nase seljanke (uzivo) 07. Tebi majko misli lete (uzivo) 08. Vetar duva sva se gora ljulj (uzivo) 09. Vrati se ljiljana (uzivo) 10. Vrati se neno vrati (uzivo) RE: Borko Milenkovic Boki - Diskografija - skinmi - 22.12.2024 Borko Milenkovic Boki 2013 - Posle Kraja Nije Kraj Melos CDM - 2024 ![]() 01. Posle Kraja Nije Kraj 02. Tudja Zena 03. Ljubav Ne Zna Za Godine 04. Zivot Boli Kao Rana Ljuta 05. Udaje Se Cerka Moja 06. Ne Brisu Se Lako Uspomene 07. Nema Vise Kuca Krecenih U Belo (Bonus) 08. Novo Srce (Bonus) 09. Kad Ja Nemam Nema Niko (Bonus) 10. Bruka (Bonus) 11. Sine Jedini Jabuko Od Zlata (Bonus) RE: Borko Milenkovic Boki - Diskografija - skinmi - 22.12.2024 Borko Milenkovic Boki 2016 - Da Sam Znao ![]() 01. Da Sam Znao 02. Stara Kuca 03. Nezenja Do Veka 04. U Nocima Bez Sna Razmisljam O Tebi 05. Jovane Jovo 06. Oci Moje Kletvom Bih Vas Kleo 07. Posle Kraja Nije Kraj 08. Tudja Zena 09. Ljubav Ne Zna Za Godine 10. Zivot Boli Kao Rana Ljuta 11. Udaje Se Cerka Moja 12. Ne Brisu Se Lako Uspomene RE: Borko Milenkovic Boki - Diskografija - skinmi - 22.12.2024 Borko Milenkovic Boki 2022 - Majka moja, prijatelj najveci 2022, Renome CD 1693 ![]() 01. Majka moja, prijatelj najveci 02. Siromah 03. Nisi znala za bol srca moga 04. Momacka pesma 05. Nedaleko od reke rasine 06. Njegova si na papiru 07. Da si srecna pisala mi ne bi 08. Brodolomnik i kockar RE: Borko Milenkovic Boki - Diskografija - skinmi - 22.12.2024 Borko Milenkovic Boki - Uzivo Borko Milenkovic Boki - A Sta Cemo Lepa Jelo (Uzivo) Borko Milenkovic Boki - Cudna Jada (Uzivo) Borko Milenkovic Boki - Da Si Srecna Pisala Mi Ne Bi (Uzivo) Borko Milenkovic Boki - Harmoniko Moja (Uzivo) Borko Milenkovic Boki - Ide Mile Puticem I Peva (Uzivo) Borko Milenkovic Boki - Jedno Pismo Jedna Suza (Uzivo) Borko Milenkovic Boki - Jerina (Uzivo) Borko Milenkovic Boki - Krcma Stara Krcmarica Mlada (Uzivo) Borko Milenkovic Boki - Ljiljana (Uzivo) Borko Milenkovic Boki - Moj Dilbere (Uzivo) Borko Milenkovic Boki - Moj Milane (Uzivo) Borko Milenkovic Boki - Morem Plovi Jedna Mala Barka (Uzivo) Borko Milenkovic Boki - Nek Uvenu Ruze (Uzivo) Borko Milenkovic Boki - Nezgode I Zgode (Uzivo) Borko Milenkovic Boki - Nije Smela Pogresiti (Uzivo) Borko Milenkovic Boki - Nista Lepse Od Nase Seljanke (Uzivo) Borko Milenkovic Boki - Pod Javorom Selo Sto Je (Uzivo) Borko Milenkovic Boki - Polomicu Case Od Kristala (Uzivo) Borko Milenkovic Boki - Poslednji Boem (Uzivo) Borko Milenkovic Boki - S Namerom Dodjoh U Veliki Grad (Uzivo) Borko Milenkovic Boki - Snegovi Beli Opet Veju (Uzivo) Borko Milenkovic Boki - Sta Ce Selo Kad Nestane Mene (Uzivo) Borko Milenkovic Boki - Tako Mi Nedostajes (Uzivo) Borko Milenkovic Boki - Tiho Tece Kolubara - Most Do Zavicaja (Uzivo) Borko Milenkovic Boki - Veliki Sam I Kad Gubim (Uzivo) Borko Milenkovic Boki - Vetar Duva Sva Se Gora Ljulja (Uzivo) Borko Milenkovic Boki - Vino Tocim A Vino Ne Pijem (Uzivo) Borko Milenkovic Boki - Vrati Se Neno Vrati (Uzivo) Borko Milenkovic Boki - Zene Vole Oficire (Uzivo) |