![]() |
|
VA - Hitovi - Printable Version +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Kompilacije i VA Izdanja (Više izvođača na jednom albumu) (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=161) +--- Thread: VA - Hitovi (/showthread.php?tid=5280) |
VA - Hitovi - pedja - 26.12.2025 Hit Do Hita 1 - CD 1 01. Ljuba Alicic - Moj golube 02. Ljuba Alicic - Reci samo da me volis 03. Novica Markovic - Sve nebeske ptice 04. Milos Bojanic - Ona srecna nije 05. Rade Krstic - Kako cu sutra bez tebe 06. Riki Lugonjic - San i java 07. Riki Lugonjic - Na jednoj staroj klupi 08. Riki Lugonjic - Neka cute zvona 09. Marinko Rokvic - Zbogom zeno nevernice lepa 10. Marinko Rokvic - Krcmio sam mladost 11. Marinko Rokvic - Kojim putem da nastavim 12. Saban Saulic - Tebe da zaboravim 13. Saban Saulic - Da nemas drugoga 14. Saban Saulic - Odem,ti me varas 15. Saban Saulic - Sve mi uzmi,dusu nemoj 16. Saban Saulic - Princ na belom konju 17. Saban Saulic - Dado,moja Dado 18. Rade Krstic - Voljeno moje 19. Rade Krstic - Sviraj gitaro RE: VA - Hitovi - pedja - 26.12.2025 Hit Do Hita 1 - CD 2 01. Zlata Petrovic - Ljubav nema pameti 02. Vesna Zmijanac - Kraljica tuge 03. Usnija Redzepova - Gospodarica srca 04. Viki Miljkovic - Otac i majka 05. Snezana Durisic - Neka cvile vetrovi 06. Snezana Durisic - Daj mi cari sve 07. Verica Serifovic - Samo ti 08. Verica Serifovic - Sama ko senka 09. Nada Obric - Sto sam te izgubila 10. Zorica Brunclik - Zasto ja 11. Zorica Brunclik - Ovo je noc 12. Zorica Brunclik - Cujes li majko Jovana 13. Zorica Brunclik - Za tobom umirem 14. Zorica Brunclik - Dodi u moje noci 15. Lepa Brena - Cetiri godine 16. Lepa Brena - Ja imam pesmu da vam pevam 17. Lepa Brena - Ja pripadam samo tebi 18. Vida Pavlovic - Rekla mi je drugarica 19. Vida Pavlovic - Ko mi ljubav uze RE: VA - Hitovi - pedja - 26.12.2025 Hitovi Za Sva Vremena 2008 - Edicija 3 Hanka Paldum - Crne Kose Mile Kitic - Ispleti vijenac od najljepseg cvijeca Mile Kitic - Ako te budu pitali Mile Kitic - Moja slatka mala Miroslav Ilic - Zora zori i dan zabjelio Sejo Pitic - Najdraza Ljubavi Sejo Pitic - Noci Plave Kraj Morave Sejo Pitic - Plava Zena, Topla Zima Serif Konjevic - Golubice bijela Toma Zdravkovic - Stara Uspomena Vida Pavlovic - Kao blagi povetarac Vida Pavlovic - Pamticu te dugo Vida Pavlovic - Pusti me da zivim Zlata Petrovic - Hej mali Zlata Petrovic - Srce ce ga prepoznati RE: VA - Hitovi - pedja - 26.12.2025 Hitovi Za Sva Vremena 2010 - Edicija 4 01. Aca Lukas - Cija li si sada 02. Snezana Durisic - Sve je proslo medu nama 03. Milan Topalkovic TOPALKO - Zbog tebe momo ubava 04. Ana Bekuta - Veseljak 05. N.Vojvodic,J.Stefanovic i D.Lazic - Rado,lepa Rado 06. Marinko Rokvic - I kad me svi zaborave 07. Milica Todorovic - Kad zaskripi kapija 08. Radisa Urosevic - Ej,suzo moja 09. Suzana Jovanovic - Jedna ljubav ne postoji vise 10. Darko Filipovic - Zena prijatelja mog 11. Jadranka Barjaktarovic - Cojle,Manojle 12. N.Nikolic,S.Andelkovic i Dinca - Kad je deda lumpovao 13. Jelena Marinkov - Zelene oci |