![]() |
|
JV Kompilacije - Printable Version +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Juzni vetar (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=168) +--- Thread: JV Kompilacije (/showthread.php?tid=6186) Pages:
1
2
|
JV Kompilacije - pedja - 02.04.2026 Best Of Juzni Vetar - Kolekcija Best Of Juzni Vetar CD 1 1 Semsa Suljakovic-Sto Me Pitas 2 Sinan Sakic-Otkad Sam Se Rodio 3 Dragana Mirkovic-Kolo Srece 4 Kemal Malovcic-Ko Gubi 5 Luis-Dunjo Moja 6 Mile Kitic-Kockar 7 Nehru-Madjija 8 Srecko Susic-To Mi Je Od Boga Dato 9 Marta Savic-Idemo Dalje 10 Semsa Suljakovic-Ne Lazi 11 Indira Radic-Sto Godina Srece 12 Mile Kitic-Mogao Sam Biti Car 13 Dragana Mirkovic-Ne Idi, Ostani Moj 14 Kemal Malovcic-Pripala Si Samo Meni 15 Luis-Ne Idi Od Mene 16 Sinan Sakic-Kraljica 17 Nehru-Sto Godina Srece 18 Indira Radic-Zbog Tebe 19 Mile Kitic-Nek' Izgubim Sve 20 Srecko Susic-Jedan Covek Sam Za Stolom 21 Kemal Malovcic-Dosao Sam Da Te Vidim 22 Dragana Mirkovic-Sta Cemo Biti 23 Sinan Sakic-Ostani RE: JV Kompilacije - pedja - 02.04.2026 Best Of Juzni Vetar CD 2 1 Dragana Mirkovic-Milo Moje Sto Te Nema 2 Kemal Malovcic-Rekla Si Mi Da Ne Volis Zimu 3 Luis-Obrisi Suze 4 Marta Savic-Gresnica 5 Semsa Suljakovic-Sta Znaci Ljubav 6 Sinan Sakic-Ne Trazi Je Sine 7 Srecko Susic-Ako Srca Imas 8 Dragana Mirkovic-Oprosti Za Sve 9 Indira Radic-Suze Moje 10 Kemal Malovcic-Pevajte Mi O Vesni 11 Marta Savic-Nemoj Bar Ti 12 Mile Kitic-Jasmina 13 Nehru-Budi Hrabra Na Rastanku 14 Sinan Sakic-Kad Se Vrate Skitnice 15 Mile Kitic-A Mi Smo Bili 16 Sinan Sakic-Nasloni Glavu Na Moje Rame 17 Mile Kitic-S Tobom Vise Nema Srece RE: JV Kompilacije - pedja - 02.04.2026 Best Of Juzni Vetar CD 3 1 Srecko Susic-Ulica Radja Gresnike 2 Mile Kitic-Vuk Samotnjak 3 Semsa Suljakovic-Zar Za Mene Nema Srece 4 Sinan Sakic-Sve Je Postalo Pepeo I Dim 5 Kemal Malovcic-Prosjak Ljubavi 6 Suzana Jovanovic-Rodjeni U Pravo Vreme 7 Dragana Mirkovic-Izmislicu Svet 8 Indira Radic-Gde Si Sad 9 Kemal Malovcic-Snezana 10 Luis-Pripadaces Nekom 11 Marta Savic-Kao Cigareta 12 Mile Kitic-Elena 13 Nehru-Zasto Si Sad Otisla 14 Semsa Suljakovic-Srce Cu Ti Dati 15 Sinan Sakic-Nestao Je Osmeh Srece 16 Dragana Mirkovic-Simpatija 17 Kemal Malovcic-Zgodna Zena 18 Nehru-Ne Sakrivaj Pogled 19 Semsa Suljakovic-Niko Nema Takve Oci 20 Sinan Sakic-Sabina 21 Srecko Susic-Ne Leti Crni Gavrane RE: JV Kompilacije - pedja - 02.04.2026 Best Of Juzni Vetar CD 4 1 Mile Kitic-Ja Necu Ljepsu 2 Semsa Suljakovic-Izdali Me Prijatelji 3 Sinan,Dragana,Mile,Semsa,Kemal-Nek Puknu Dusmani 4 Sneki-Ako Volim Ja Ne Molim 5 Hanka Paldum-Hocu Da Budem Samo Zena 6 Mile Kitic-Stavi Karte Na Sto 7 Nehru-Sreca Prati Bogate 8 Semsa Suljakovic-Javi Se I Oteraj Tugu 9 Sinan Sakic-Zaljubljen U Tebe 10 Nehru-Pobedicu Ljubav 11 Semsa Suljakovic-Razbio Si Casu 12 Mile Kitic-Mi Smo Pobedili Jedan Zivot 13 Dusan Kostic-Secanje Na Eminu 14 Sinan Sakic-Reci Caso 15 Nehru-Ne Lomite Moju Dusu 16 Mile Kitic-Hej Zivote 17 Semsa Suljakovic-Hajdemo Sreco 18 Sinan Sakic-Evo Me Drugovi 19 Mile Kitic-Sto Da Ne 20 Serif Konjevic-Potrazi Me 21 Sinan Sakic-Pusti Me Da Zivim RE: JV Kompilacije - pedja - 02.04.2026 Best Of Juzni Vetar CD 5 1 Sejo Pitic-Hiljadu Kisa U Meni Pada 2 Dragana Mirkovic-Kad Bi Znao Kako Ceznem 3 Semsa Suljakovic-Prodji Sa Mnom Ispod Duge 4 Mile Kitic-Lazu Me Zelene Oci 5 Sinan Sakic-Hajdemo Dalje Moja Tugo 6 Sneki-A Ti Ode Sokole 7 Serif Konjevic-Zauvek Si Ostala U Meni 8 Dragana Mirkovic-Oprosti Sto Ti Smetam 9 Mile Kitic-Emina 10 Semsa Suljakovic-Sedam Hiljada Suza 11 Sinan Sakic-Neverna Si Bila 12 Semsa Suljakovic-Odlazi Tugo 13 Serif Konjevic-Gde Su Sada 14 Mile Kitic-Opile Me Jedne Plave Oci 15 Dragana Mirkovic-Ruze Cvetaju Samo U Pesmama 16 Sinan Sakic-Necu Da Znam Za Price Nase RE: JV Kompilacije - pedja - 02.04.2026 Best Of Juzni Vetar CD 6 1 Zlata Petrovic-Dodji Da Mi Ruke Grejes 2 Sinan Sakic-Zoko, Moja Zoko 3 Hasan Dudic-Case Lomim 4 Mile Kitic-Kraljica Trotoara 5 Dragana Mirkovic-Spasi Me Samoce 6 Mica Stanojevic Piromanac-Volim Zene I Kafane 7 Mile Kitic-Casa Ljubavi 8 Sinan Sakic-Pokloni Poljubac Prijatelju Starom 9 Vida Pavlovic-Al' Bez Tebe Ziveti Ne Mogu 10 Sneki-Kuda Ide Ljubav 11 Mile Kitic-Evo, Opet Stize Car 12 Hasan Dudic-Crna Zeno Sa Ocima Plavim 13 Sikica-Zavede Me Majko Momak Los 14 Mile Kitic-Sto Da Ne 15 Dragana Mirkovic-Pusti Me Da Verujem 16 Kemal Malovcic-Cemu Se Bez Mene Nadas 17 Mile Kitic-Samo Sam Jednom Voleo 18 Semsa Suljakovic-Ko Ce Da Me Prevari 19 Sinan Sakic-Hej, Sudbino Sestro Mila RE: JV Kompilacije - pedja - 02.04.2026 Best Of Juzni Vetar CD 7 01 Sinan Sakic - Svi Gresimo 02 Jasar Ahmedovski-Kad Sveca Dogori 03 Luis & Juzni Vetar - Hajde Da Se Pomirimo 04 Dragana Mirkovic - Dolina Kestenova 05 Mile Kitic-Ostao Sam Sam 06 Semsa Suljakovic - Srce Nije Mramor Kamen 07 Indira Radic - Osvetnica 08 Kemal Malovcic - Okrece Se Kolo Srece 09 Marta Savic-Duj, Duj 10 Sinan Sakic-Ne Spominji Oci Plave 11 Mile Kitic - Cao, Jelena 12 Suzana Jovanovic-Ko Me Jednom Prevari 13 Nehru - Srce Tuga Pustosi 14 Dragana Mirkovic - Dovidjenja, Milo Moje 15 Ipce Ahmedovski-Da Ti Guzvam Postelju 16 Semsa Suljakovic - Svako Me Prolece Na Tebe Seti 17 Sinan Sakic-Ljutim Se Na Samog Sebe 18 Indira Radic-Tuzna Vrbo 19 Mile Kitic-Hej Zivote, Hej Sudbino 20 Srecko Susic-Bacio Bih Sve Niz Reku RE: JV Kompilacije - pedja - 02.04.2026 Best Of Juzni Vetar CD 8 01 Sinan Sakic-Miko, Druze Moj 02 Mile Kitic - Kad, Tad 03 Semsa Suljakovic-Pristajem Na Sve 04 Kemal Malovcic - Ja Nisam Srecan Covek 05 Srecko Susic-Kao Grana Otkinuta 06 Dragana Mirkovic - Pitaju Me U Mom Kraju 07 Jasar Ahmedovski-Moj Bagreme Beli 08 Luis & Juzni Vetar - Kako Da Ne Popijem 09 Nehru - Nisu Moje Pesme Lazne 10 Suzana Jovanovic-Nema Kajanja 11 Sinan Sakic - Reci Sve Zelje 12 Mile Kitic - Ostaj Ovde 13 Indira Radic - Pogledaj Me Sad U Oci 14 Luis & Juzni Vetar - Nekad Bilo 15 Kemal Malovcic-Blago Onom S Kim Si Sada 16 Ipce Ahmedovski-Oci Crne, Oci Plave 17 Semsa Suljakovic - Kako Da Zivim 18 Jasar Ahmedovski-Rastasmo Se Ko Dve Reke 19 Dragana Mirkovic - Umirem Majko 20 Juzni Vetar-Nek Puknu Dusmani RE: JV Kompilacije - pedja - 02.04.2026 Best Of Juzni Vetar CD 9 01 Kemal Malovcic - Seti Se 02 Mile Kitic-Smedje Oci 03 Sinan Sakic-Okreni Se 04 Nehru - Kad Se Kule Ruse 05 Dragana Mirkovic-Rodjen Za Mene 06 Jasar Ahmedovski - Vencajte Me Sa Njenom Lepotom 07 Srecko Susic - Pricaj Mi O Njoj 08 Sinan Sakic - Sto Ne Spavas Moje Crno Oko 09 Mile Kitic - Plavo Oko 10 Jasar Ahmedovski - Covek Na Uglu 11 Marta Savic - Drzala Me Tvoja Ljubav 12 Luis & Juzni Vetar - Suzana 13 Indira Radic - Krug RE: JV Kompilacije - pedja - 02.04.2026 Juzni Vetar - 18 Extra Hit ![]() 01.Sinan Sakic - Nema para, nema srece 02.Dragana Mirkovic - Kolo srece 03.Semsa Suljakovic - Pazi me 04.Mile Kitic - Hej zivote 05.Dragana Mirkovic - Ne idi,ostani moj 06.Sinan Sakic - Evo me drugovi 07.Semsa Suljakovic - Dajem ti sve 08.Kemal Malovcic - Ciji svatovi nocas pevaju 09.Mile Kitic - Bjeli dani,tamni noci 10.Dragana Mirkovic - Simpatija 11.Sinan Sakic - Nije moje srce ludo 12.Semsa Suljakovic - Nemoj sreco 13.Mile Kitic - Mogao sam biti car 14.Kemal Malovcic - Prosjak ljubavi 15.Dragana Mirkovic - Naj ljepsi par 16.Mile Kitic - Potrazi me 17.Semsa Suljakovic - Razbio si casu 18.Mile Kitic - Marija RE: JV Kompilacije - pedja - 02.04.2026 Juzni Vetar - Best Collection 1 ![]() 01 - Sinan Sakic - EJ, OD KAD SAM SE RODIO 02 - Semsa Suljakovic - BAS ME BRIGA 03 - Kemal Malovcic - OZENI ME BABO 04 - Dragana Mirkovic - NE VERUJ IM, SRECO 05 - Mile Kitic - MOGAO SAM BITI CAR 06 - Sinan Sakic - PUSTI ME DA ZIVIM 07 - Semsa Suljakovic - PRISTAJEM NA SVE 08 - Kemal Malovcic - KO GUBI 09 - Dragana Mirkovic - PUSTI DA VERUJEM 10 - Mile Kitic - KOCKAR 11 - Serif Konjevic - TI SE MIJENJAS KAO VRIJEME 12 - Sinan Sakic - RECI SVE ZELJE 13 - Semsa Suljakovic - NE LAZI 14 - Kemal Malovcic - OKRECE SE KOLO SRECE 15 - Hanka Paldum - HOCU DA BUDEM SAMO ZENA 16 - Mile Kitic - JA NECU LJEPSU 17 - Serif Konjevic - U NEKI DALEKI GRAD 18 - Sinan Sakic - CASA PO CASA 19 - Semsa Suljakovic - JAVI SE, OTERAJ TUGU 20 - Kemal Malovcic - SVE MI IDE NA OPAKO 21 - Dragana Mirkovic - NE IDI, OSTANI MOJ 22 - Mile Kitic - STO DA NE 23 - Louis - KAMERAV 24 - Sinan Sakic - RECI CASO 25 - Semsa Suljakovic - ZASTO LI ME MAJKA RODI 26 - Kemal Malovcic - NAPIJEM SE PA SVE ZABORAVIM 27 - Dragana Mirkovic - SIMPATIJA 28 - Mile Kitic - NEK' IZGUBIM SVE 29 - Sinan Sakic - OSTANI 30 - Semsa Suljakovic - IZDALI ME PRIJATELJI 31 - Kemal Malovcic - ZBOGNA, A SAMA 32 - Dragana Mirkovic - MAMINA I TATINA 33 - Mile Kitic - STAVI KARTE NA STO 34 - Anica - NA LANCICU IME TVOJE 35 - Sinan Sakic - JA NIKOG NEMAM 36 - Semsa Suljakovic - ZASTO SI SE NAPIO 37 - Kemal Malovcic - TI SI MOJ 13 BROJ 38 - Louis - DUNJO MOJA 39 - Mile Kitic - EVO, OPET, STIZE CAR 40 - Jasar Ahmedovski - IMA BOGA, IMA PRAVDE 41 - Indira Radic - SUNCE U DALJINI 42 - Nehru Rom - MADIJE 43 - Mile Kitic - VUK SAMOTNJAK 44 - Sinan Sakic - ZENO, BOZE, AKO MOZE 45 - Suzana Jovanovic - KO ME JEDNOM PREVARI 46 - Dragan Kojic-Keba - PO SVETU LUTACU SAM 47 - Jasar Ahmedovski - COVEK NA UGLU 48 - Asko Nezirovic - PROBAJ MINUT MOG ZIVOTA 49 - Boban Zdravkovic - POTRAZI ME 50 - Ivan Kukolj-KUKI - TI CES JEDNOM PLAKATI 51 - Nehru Rom - SKROMAN MOMAK 52 - Sinan Sakic - JA POKLANJAM ZLATNU BURMU 53 - Indira Radic - OCI MOJE, STO STE ZAPLAKALE 54 - Mile Kitic - A TI 55 - Ivan Kukolj-KUKI - PREZIVJECU 56 - Jasar Ahmedovski - VOLIM TE, IGROM SUDBINE 57 - Sandra Kacavenda - ISTI SI K'O DRUGI 58 - Sinan Sakic - NE, NEDAJ DA TE LJUBI 59 - Vid - PIJEM TE 60 - Gojko - MAGDO, TI SI DUKAT MOJ 61 - Dzevad Rebronja-Dzeko - HAJDE CASO, RAZBI SE POLAKO 62 - Asko Nezirovic - HAJDEMO SRCE DALJE 63 - Sinan Sakic - DRZ' SE MILE, JOS SI ZIV 64 - Ivan Kukolj_KUKI - KUCO MOJA 65 - Jasar Ahmedovski - RASTASMO SE K'O DVE REKE 66 - Mile Kitic - MAJKO MILA, STO SI ME RODILA 67 - Nermina Golubovic - CIJE JE ONO KOLO 68 - Ivica Buzuk - BACILA ME U POSTELJU 69 - Jovan Mihaljica - CERKA BOGATASA 70 - Ivan Kukolj-KUKI - DA MILUJEM KOSE TVOJE 71 - Sandra Kacavenda - ODLAZI 72 - Sinan Sakic - RECI MI, MIKO 73 - Ivan Kukolj-KUKI - PROSLI SU MOJI VOZOVI 74 - Halil Kujrakovic-Lile - EVO MOJE RUKE 75 - Gojko - STO SAM CUDA CINIO ZBOG TEBE 76 - Mile Kitic - GUBITNIK 77 - Nerka - MOJ SAFIRU 78 - Ivan Kukolj-KUKI - ZENA SA ZELENIM OCIMA 79 - Sinan Sakic - REKLA SI DA ME VOLIS 80 - Semsa Suljakovic - PREVARENI NE VERUJU VISE 81 - Ivica Buzuk - DODI DA SE VIDIMO 82 - Vendi - PRACNUO SE SARANCIC 83 - Ivan Kukolj-KUKI - U DOBRU I ZLU 84 - Sinan Sakic - STO ME PITAS KAKO ZIVIM 85 - Gojko - SRCE MOJE SLOMLJENO 86 - Suzi - STO SE RODIH, HEJ ZIVOTE 87 - Ivan Kukolj-KUKI - SRECAN TI PUT 88 - Mile Kitic - CASA LJUBAVI 89 - Sinan Sakic - MIKO, DRUZE MOJ 90 - Semsa Suljakovic - VERNA U LJUBAVI RE: JV Kompilacije - pedja - 02.04.2026 Juzni Vetar - Best Collection 2 ![]() 01 - Semsa Suljakovic - ZAR ZA MENE NEMA SRECE 02 - Sinan Sakic - SUDBINA ME NA PUT SALJE 03 - Kemal Malovcic - 07 - NE VERUJEM DA SI SRECNA 04 - Dragana Mirkovic - 03 - OPROSTI ZA SVE 05 - Mile Kitic - PITAJU ZA TEBE 06 - Sinan Sakic - DA L'CE MOCI DA SE ZIVI 07 - Semsa Suljakovic - VOLELE DE OCI CRNE I ZELENE 08 - Kemal Malovcic - GORI, GORI SRCE 09 - Dragana Mirkovic - MOGU LI RECI NE VOLIM TE 10 - Louis - ZBOGOM, ODLAZIM 11 - Mile Kitic - OPILE ME OCI 12 - Sinan Sakic - SVE JE POSTAO PEPEO I DIM 13 - Semsa Suljakovic - NEMOJ SRECO 14 - Kemal Malovcic - TAMNA NOCI 15 - Dragana Mirkovic - STA CEMO BITI 16 - Mile Kitic - KAD, TAD 17 - Sinan Sakic - SANJAM 18 - Semsa Suljakovic - NI SOLI, NI HLEBA 19 - Kemal Malovcic - CIJI SVATOVI NOCAS PEVAJU 20 - Dragana Mirkovic - SHVATILA SAM SVE 21 - Mile Kitic - NE PITAJ ME, ZAPLAKACES 22 - Serif Konjevic - GDJE SI SADA 23 - Sinan Sakic - NESTAO JE OSMEH SRECE 24 - Semsa Suljakovic - SRCE CU TI DATI 25 - Kemal Malovcic - JA NISAM SRECAN COVEK 26 - Mile Kitic - LAZU ME ZELENE OCI 27 - Sinan Sakic - DANAS MO REKLI -DA- 28 - Semsa Suljakovic - NISAM SUZA 29 - Kemal Malovcic - PEVAJTE MI O VESNI 30 - Dragana Mirkovic - CVETE MOJ 31 - Mile Kitic - COVJECE MOJ 32 - Louis - NEKAD BILO 33 - Anica - SAPUTANJA LUDA 34 - Sinan Sakic - ONA JE PROSLA BEZ BOLA 35 - Semsa Suljakovic - LJUBI ME, LJUBI 36 - Kemal Malovcic - MOJ JE ZIVOT RUSEVINA 37 - Mile Kitic - GORDANA 38 - Jasar Ahmedovski - U LJUBAVI JE SPAS 39 - Indira Radic - ZBOG TEBE 40 - Nehru Rom - BOL I TUGA 41 - Mile Kitic - SAMO SAM JEDNOM VOLEO 42 - Asko Nezirovic - ZBOGOM SRECO, ZDRAVO TUGO 43 - Boban Zdravkovic - ZENO, SUDBINO 44 - Ivan Kukolj-KUKI - SECANJE NA EMINU 45 - Sinan Sakic - VOLELA ME-MRZECE ME 46 - Nehru Rom - SRCE TUGA PUSTOSI 47 - Mile Kitic - SVI KOCKARI GUBE SVE 48 - Vendi - ZALJUBLJENA 49 - Nermina Golubovic - TAJNA PLAVOG JASTUKA 50 - Ivan Kukolj-KUKI - PRVI SAM TI MRSIO KOSE 51 - Gojko - TEBI NECU DA SE SVETIM 52 - Dzevad Rebronja-Dzeko - VOLELO SE DVOJE 53 - Sinan Sakic - KISO, KISO, PRESTANI DA PADAS 54 - Mile Kitic - DOCI CE 55 - Dragan Kojic-Keba - BOG MI JE SVEDOK 56 - Jasar Ahmedovski - SVE STO IMAM, SAD SE RUSI 57 - Sinan Sakic - NE PITAJ ME, BRATE 58 - Suzana Jovanovic - PA SAD SVE SE RUSI 59 - Jasar Ahmedovski - ISPLACI SE, BICE TI LAKSE 60 - Ivan Kukolj-KUKI - DA SE ZLATOM KUPUJES 61 - Halil Kujrakovic-Lile - VATRA I VODA 62 - Gojko - CEKAO SAM TE 63 - Jasar Ahmedovski - KAD SVECA DOGORI 64 - Mile Kitic - ZASTO SE DRUGI LJUBE 65 - Sinan Sakic - SKITNICA 66 - Ivan Kukolj-KUKI - JA SAM SE ZBOG TEBE PROPIO 67 - Nerka - VARAJ DOK IMAS KOGA 68 - Asko Nezirovic - PUSKA NEK ME UBIJE 69 - Mile Kitic - ELENA 70 - Semsa Suljakovic - NIKO NEMA TAKVE OCI 71 - Sinan Sakic - POGLEDAJ ME 72 - Ivan Kukolj-KUKI - PREVAREN 73 - Sandra Kacavenda - SUZE NA JASTUKU 74 - Sinan Sakic - SAD TE DRUGI LJUBI 75 - Semsa Suljakovic - DUNI, VETRE, JACE 76 - Ivica Buzuk - DODI DA SE VIDIMO 77 - Jovan Mihaljica - SUMNJA 78 - Suzi - JOS NASU PESMU PEVAJU OVDE 79 - Ivan Kukolj-KUKI - TAMO GDE JE AMERIKA 80 - Vid - TI KRAJ MENE OSTAJES 81 - Sinan Sakic - NITI ZIVIM, NITI MREM 82 - Sandra Kacavenda - IZVADI PRST IZ USTA 83 - Ivan Kukolj_KUKI - IDI, IDI IZDAJICE 84 - Indira Radic - GDE SI SADA 85 - Gojko - SIROTINJO I BOGU SI TESKA 86 - Semsa Suljakovic - VOLI ME, GRLI ME, LJUBI ME 87 - Sinan Sakic - NA IGRANCI SINOC 88 - Ivan Kukolj-KUKI - PO SVETU LUTACU SAM RE: JV Kompilacije - pedja - 02.04.2026 Juzni Vetar - Best Collection 3 ![]() 01 - Dragana Mirkovic - SLADJANO MOJE SLADJANO 02 - Sinan Sakic - OSTANI 03 - Semsa Suljakovic - TUGO MOJA, KOME DA TE PRICAM 04 - Kemal Malovcic - SVET JE LEP 05 - Mile Kitic - UDAJ SE ZA MENE 06 - Louis - CIGANI 07 - Sinan Sakic - BOGATE DEVOJKE, SIROMASNI MOMCI 08 - Semsa Suljakovic - PAZI ME 09 - Kemal Malovcic - HEJ, MALENA, PLAVO OKO 10 - Dragana Mirkovic - RUZE CVETAJU SAMO U PESMAMA 11 - Mile Kitic - TECI, RIJEKO 12 - Sinan Sakic - HAJD'MO DALJE, MOJA TUGO 13 - Semsa Suljakovic - MI SE VOLIMO 14 - Kemal Malovcic - LAZES DA SI SRECNA 15 - Dragana Mirkovic - IZMISLICU SVET 16 - Mile Kitic - HEJ ZIVOTE, KEJ SUDBINO 17 - Sinan Sakic - PEVAJ MI O NJOJ 18 - Semsa Suljakovic - DAJEM TI SVE 19 - Kemal Malovcic - BLAGO ONOM S KIM SI SADA 20 - Hanka Paldum - LUTAJ SRCE 21 - Serif Konjevic - PUSTITE ME JOS DA SANJAM 22 - Mile Kitic - JOS BI SANJ'O PLAVE KOSE 23 - Sinan Sakic - SUDBINA ME LAGALA 24 - Semsa Suljakovic - NE, NE 25 - Kemal Malovcic - RODENDANSKA PESMA 26 - Dragana Mirkovic - NEMA SRECE BEZ TEBE 27 - Mile Kitic - PRIMI OVAJ BUKET 28 - Sinan Sakic - CUVAJ SE, CUVAJ 29 - Semsa Suljakovic - MOGLA SAM DA BIRAM 30 - Kemal Malovcic - POVEDI ME SRECU 31 - Dragana Mirkovic - NIKO, TE, NIKO, NE ZNA 32 - Mile Kitic - SRECO, STO ME OSTAVI 33 - Louis - SUZANA 34 - Sinan Sakic - POSTALA SI ZENA 35 - Semsa Suljakovic - IMA LI ZA MENE SRECE 36 - Kemal Malovcic - KLJUC DO TVOGA SRCA 37 - Anica - NESANICO MOJA 38 - Mile Kitic - MAJKO, STO ME RODI 39 - Jasar Ahmedovski - DOBAR MOMAK 40 - Asko Nezirovic - DOGOREVA DO NOKATA 41 - Boban Zdravkovic - DODI DA SE VIDIMO 42 - Ivan Kukolj-KUKI - VIDIS LI ONU REKU ZELENU 43 - Nehru Rom - STO SI TAKO TUZNA 44 - Sinan Sakic - ZABRANJENO SECANJE 45 - Asko Nezirovic - POBEGULJA 46 - Ivan Kukolj-KUKI - PRICA O DVOJE MLADIH 47 - Jasar Ahmedovski - PIJANAC 48 - Mile Kitic - OKRENI JASTUK 49 - Sinan Sakic - KUDA IDES, SRECO MOJA 50 - Indira Radic - TUZNA VRBO 51 - Nehru Rom - SRECA PRATI BOGATE 52 - Mile Kitic - JOS JEDNA SKITNICA 53 - Suzana Jovanovic - NEMA KAJANJA 54 - Jasar Ahmedovski - MOJ BAGREME BELI 55 - Ivan Kukolj-KUKI - BEZ LJUBAVI, BEZ OSMEHA 56 - Sandra Kacavenda - BAJ, BAJ 57 - Sinan Sakic - TECI REKO 58 - Gojko - ZAR TO TAKO TREBA 59 - Halil Kujrakovic-Lile - NI CARICA NI SLUSKINJA 60 - Ivan Kukolj-KUKI - SESTRO MOJA, CRNA NOCI 61 - Vendi - SVIRAJTE TRUBACI 62 - Nermina Golubovic - DA SAM ZNALA 63 - Dzevad Rebronja-Dzeko - POSLE MNOGO GODINA 64 - Gojko - STANI MALO, LJUBAVI 65 - Ivan Kukolj-KUKI - NINA, POZDRAVI MI SINA 66 - Indira Radic - UGASI ME 67 - Mile Kitic - BOLI ME DUSA ZA ZENOM TOM 68 - Sandra Kacavenda - HEJ, STA TI JE 69 - Jasar Ahmedovski - AKO SE NEKAD BUDEMO SRELI 70 - Semsa Suljakovic - NE SLUSAJ TUDE PRICE 71 - Sinan Sakic - EH, DA JE BILO MALO LJUBAVI 72 - Ivan Kukolj_KUKI - TRZIM TE U CASI 73 - Suzi - PRUZI MENI DESNU RUKU 74 - Sinan Sakic - NE SPOMINJI OCI PLAVE 75 - Nerka - TI SI MI BIO SVE 76 - Vid - TI SI MI BILA SVE 77 - Ivica Buzuk - ULICAR 78 - Jovan Mihaljica - RANJENO SRCE 79 - Ivan Kukolj-KUKI - SRECAN RODENDAN 80 - Sinan Sakic - NEVERNA SI BILA 81 - Mile Kitic - NEMAS SRECE U LJUBAVI 82 - Semsa Suljakovic - KAKVI SMO BILI NAS DVOJE 83 - Gojko - IMA DANA, NE POMAZE RAKIJA 84 - Sinan Sakic - POKLONI POLJUBAC PRIJATELJU STAROM 85 - Ivan Kukolj-KUKI - ZELENE SE OCI 86 - Mile Kitic - A MI SMO BILI 87 - Semsa Suljakovic - UCINI NESTO 88 - Sinan Sakic - PRVI SAM LJUBIO NJENE OCI RE: JV Kompilacije - pedja - 02.04.2026 Juzni Vetar 1981 - Ja Ostavih Momu Kraj Vardara Diskos, LPL - 908 ![]() 01. Rale Cajic - Secanje Na Eminu 02. Luis - Pamet U Glavu Mala Moja 03. Gordana Stojicevic - Oj Dodole 04. Dusan Kostic - Zauvek Si Ostala U Meni 05. Gordana Stojicevic - Videce Me Mama 06. Luis - Oglasi Moguc Brak 07. Rale Cajic - Ja Ostavih Momu Kraj Vardara 08. Dusan Kostic - Nikome Te Ne Bih Dao RE: JV Kompilacije - pedja - 02.04.2026 Juzni Vetar 1994 - Hit Godine Produkcija Juzni Vetar, JV - 8417 ![]() 01. Mile Kitic - Moj sokole 02. Indira Radic - Ugasila si me 03. Zvonko Demirovic - Keskandzika 04. Semsa Suljakovic - Uzmi me majko u krilo svoje 05. Nehru - I to mi je neki zivot 06. Sikica - Zavede me momak los 07. Vida Pavlovic - Ko mi ljubav uze 08. Sinan Sakic - Zeno Boze ako moze 09. Dragana Mirkovic - Ruze cvetaju samo u pesmama 10. Gojko - Srce moje slomljeno 11. Suzana Jovanovic - Rodjeni u pravo vreme 12. Srecko Susic - Ne leti crni Gavrane 13. Ajrus Osmanovic - Nasti nasti me te bistrav 14. Marta Savic - Kao cigareta 15. Ljiljana Stojanovic - Tri kila banane 16. Esko - Cigancica RE: JV Kompilacije - pedja - 02.04.2026 Juzni Vetar 1995 - Hit Godine Produkcija Juzni Vetar, JV - 9521 ![]() 01. Jasar Ahmedovski - Kad sveca dogori 02. Marinko Rokvic - Zbogom zeno nevernice lepa 03. Sneki - Padobranac 04. Saban Bajramovic - Kalamange vera 05. Gojko - Sirotinjo i Bogu si teska 06. Sikica - Badnje vece 07. Sinan Sakic - Pokloni poljubac prijatelju starom 08. Srecko Susic - Slepa ljubav 09. Suzana Jovanovic - Daleka zemlja 10. Zvonko Demirovic - Cija romane 11. Hasan Dudic - Zeko Zeko 12. Mile Kitic - Moj sokole RE: JV Kompilacije - pedja - 02.04.2026 Juzni Vetar 1996 - Radio Hit Produkcija Juzni Vetar, JV - 9609 ![]() 01. Ceca - Sta je to u tvojim venama 02. Srecko Susic - Bacio bih sve niz reku 03. Indira Radic - Zbog tebe 04. Cuki - Ne dugujem nikom nista 05. Marta Savic - Gresnica 06. Nehru - Madjije 07. Ljiljana Stojanovic - Tri kila banane 08. Sinan Sakic - Pokloni poljubac prijatelju starom 09. Mile Kitic - Vuk samotnjak 10. Semsa - Jedna suza na tvom licu 11. Ipce - Oci crne oci plave 12. Jelena Brocic - Bele rade 13. Boban Zdravkovic - Lagala me jedna Maja 14. Suzana Jovanovic - Maramce svileno 15. Jasar- Dobar momak 16. Sikica - Zavede me momak los RE: JV Kompilacije - pedja - 02.04.2026 Juzni Vetar 2004 - Put U Legendu 1 Produkcija Juzni Vetar, JV - 04-01 ![]() Juzni vetar-1 - 01 - Semsa Suljakovic - Mi se volimo Juzni vetar-1 - 02 - Sinan Sakic - Ej,od kad sam se rodio Juzni vetar-1 - 03 - Sinan Sakic - Reci sve zelje Juzni vetar-1 - 04 - Sinan Sakic - Pogledaj me Juzni vetar-1 - 05 - Semsa Suljakovic - Sto me pitas Juzni vetar-1 - 06 - Semsa Suljakovic - Srce cu ti dati Juzni vetar-1 - 07 - Semsa Suljakovic - Niko nema takve oci Juzni vetar-1 - 08 - Mile Kitic - Casa ljubavi Juzni vetar-1 - 09 - Mile Kitic - Lazu me zelene oci Juzni vetar-1 - 10 - Mile Kitic - Kockar Juzni vetar-1 - 11 - Dragana Mirkovic - Kad bi znao kako ceznem Juzni vetar-1 - 12 - Dragana Mirkovic - Kolo srece Juzni vetar-1 - 13 - Dragana Mirkovic - Sto cu cuda uciniti Juzni vetar-1 - 14 - Kemal Malovcic - Okrece se kolo srece Juzni vetar-1 - 15 - Kemal Malovcic - Snezana Juzni vetar-1 - 16 - Kemal Malovcic - Lazes da si srecna RE: JV Kompilacije - pedja - 02.04.2026 Juzni Vetar 2004 - Put U Legendu 2 Produkcija Juzni Vetar, JV - 04-01 ![]() 01. Juzni vetar - Ivan Kukolj Kuki - Vidis li onu reku zelenu 02. Juzni vetar - Ivan Kukolj Kuki - Ja sam se zbog tebe propio 03. Juzni vetar - Jasar Ahmedovski - Kad sveca dogori 04. Juzni vetar - Jasar Ahmedovski - Sve sto imam, sad se rusi 05. Juzni vetar - Indira Radic - Dai mi obecanje 06. Juzni vetar - Indira Radic - Zasto sam se rodila 07. Juzni vetar - Srecko Susic - Ulica radja gresnike 08. Juzni vetar - Srecko Susic - Rodjena za kraljicu 09. Juzni vetar - Serif Konjevic - Ti se mijenjas kao vrijeme 10. Juzni Vetar - Serif Konjevic - Zauvijek Si Ostala U Meni 11. Juzni Vetar - Snezana Babic Sneki - Ako Sanjas Zuto Zlato 12. Juzni vetar - Snezana Babic Sneki - Hoces, neces 13. Juzni Vetar - Nehru - Madjije 14. Juzni vetar - Nehru - I to mi je neki zivot 15. Juzni vetar - Louis - Dunjo moja 16. Juzni vetar - Louis - Kamerav 17. Juzni vetar - Suzana Jovanovic - Rodeni u pravo vreme 18. Juzni Vetar - Suzana Jovanovic - Daleka Zemlja RE: JV Kompilacije - pedja - 02.04.2026 Juzni Vetar 2004 - Put U Legendu 3 Produkcija Juzni Vetar, JV - 04-01 ![]() Juzni vetar-3 - 01 - Jasar Ahmedovski - Rastasmo se ko dve reke Juzni vetar-3 - 02 - Suzana Jovanovic - Ko me jednom prevari Juzni vetar-3 - 03 - Jovan Mihaljica - Cerka bogatasa Juzni vetar-3 - 04 - Anica Milenkovic - Na lancicu ime tvoje Juzni vetar-3 - 05 - Acko Nezirovic - Probaj minut mog zivota Juzni vetar-3 - 06 - Suzi - Sto se rodih hej zivote Juzni vetar-3 - 07 - Boban Zdravkovic - Zeno sudbino Juzni vetar-3 - 08 - Zorica Minic - Razvedena zena Juzni vetar-3 - 09 - Gojko - Neka peva ova kuca Juzni vetar-3 - 10 - Nerka - Moj safiru Juzni vetar-3 - 11 - Ivan Kukolj Kuki - Ispod sljive na sred njive Juzni vetar-3 - 12 - Nermina Golubovic - Kolacic Juzni vetar-3 - 13 - Sinan Sakic - Zoko moja Zoko Juzni vetar-3 - 14 - Semsa Suljakovic - Ne, ne Juzni vetar-3 - 15 - Mile Kitic - Vuk samotnjak Juzni vetar-3 - 16 - Dragana Mirkovic - Ruze cvetaju samo u pesmama Juzni vetar-3 - 17 - Kemal Malovcic - Caru ide carevo Juzni vetar-3 - 18 - Dusan Kostic - Sacuvaj tajnu |