![]() |
|
Jandrino Jato - Diskografija - Printable Version +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Diskografije narodne muzike (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=10) +---- Forum: J (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=20) +---- Thread: Jandrino Jato - Diskografija (/showthread.php?tid=1717) Pages:
1
2
|
RE: Jandrino Jato - Diskografija - skinmi - 24.01.2025 Jandrino Jato 2014 - Dragana Singl ![]() Jandrino Jato 01. Dragana Jandrino Jato 02. Tresnja stara RE: Jandrino Jato - Diskografija - skinmi - 24.01.2025 Jandrino Jato 2019 - Idem idem rodnom kraju 2019, BN Music CD 223 ![]() 01. Idem idem rodnom kraju 02. Daj mi onu Knine grade 03. Moj Karinu 04. Dalmatinac zna se 05. Tamo gdje je stara majka 06. Milorade sta ti je 07. Majka sveta zena sa kamena 08. Oj krajino 09. Pod Satorom selo Rore 10. Kad se sjetim rodnog kraja 11. Zora svanjava 12. Dragana 13. Tresnja stara 14. Banija 15. Bukovice 16. Cekala je nadala se 17. Banjaluko biseru krajine RE: Jandrino Jato - Diskografija - skinmi - 24.01.2025 Jandrino Jato 2019 - Najljepse pjesme 2019, Renome ![]() 01. Igraj, narode 02. Jedna je Danijela 03. Tamo dje je Dubica 04. Stigla Danijela 05. Daleko u svijetu 06. Trideset i tri 07. Ti si moja greska 08. Krajisko srce 09. Odlazi Milena 10. Danijela 11. Branka Prijedorcanka 12. Republika Srpska 13. Komsinica 14. Bukovice 15. Ja sam doktor 16. Krajina je moje blago RE: Jandrino Jato - Diskografija - skinmi - 24.01.2025 Jandrino Jato - BN Music Etno 01. Andjelija 02. Banja Luko biseru Krajine 03. Da je meni moga vrana 04. Dragana 05. Krajina je moje blago 06. Malo Sladja, malo Zorka 07. Milice kceri 08. Mirjana 09. Oj Grmecu goro od junaka 10. Ostavi me Sladja i Zorka 11. Progovori goro 12. Republika Srpska 13. Sirok potok 14. Tresnja stara 15. Uspomena draga RE: Jandrino Jato - Diskografija - skinmi - 24.01.2025 Jandrino jato - Uzivo - Deo 1 Jandrino Jato - Ako pitas Jandrino Jato - Banjaluko Tebe Vrbas Deli Jandrino Jato - Bukovice oj Jandrino Jato - Bukovicu nebi dao Jandrino Jato - Cuti Zeno, Kuco Moja, 90 Dana Jandrino Jato - Dalmacija Jandrino Jato - Dalmatinka Jandrino Jato - Danijela, Nema Raja, Slavonijo Moja Jandrino Jato - Devedeset dana Jandrino Jato - Dje Si Brate Jandrino Jato - Drino vodo zubora ti tvoga Jandrino Jato - Dva metra Jandrino Jato - Dvor daleko Jandrino Jato - Gara Jandrino Jato - Guduce Moj Debeli Lade Jandrino Jato - Ide Avgust i Ilija Sveti Jandrino Jato - Imam para al nemam drugara Jandrino Jato - Ja Sam Kao Dijete Otiso Iz Sela Jandrino Jato - Ja sam kao dijete otiso iz sella Jandrino jato - Ja zatvaram kafane po Becu Jandrino Jato - Jare Sa Dinare Jandrino Jato - Joj Rado joj Radmila Jandrino Jato - Ko Je Ona Mala, Javi Mi Se Danijela, Knine Grade Jandrino Jato - Komsinica, sanja, nisam majsto Jandrino Jato - Krajina Jandrino Jato - Krajisni Dje Cemo Na Prelo, Il Me Zeni Il Tamburu Kupi. Rastanak RE: Jandrino Jato - Diskografija - skinmi - 24.01.2025 Jandrino jato Uzivo - Deo 2 Jandrino Jato - Liko moracu te slikat Jandrino Jato - Malo Sladja malo Zorka Jandrino Jato - Milice Kceri Jandrino Jato - Mix pesama Jandrino Jato - Morem Plovi Jedna Mala Barka, O Radovanu Jandrino Jato - Morem plovi, dvor daleko Jandrino Jato - Napicu Te Jednom Zeno Jandrino Jato - Oj Krajino, Bojana Jandrino Jato - Oj Skradinu, Nema raja Jandrino Jato - Oj, Dinaro perjanico Jandrino Jato - Oj, Tromedjo Kamenita Jandrino Jato - Place nebo, Knine grade, slavo Jandrino Jato - Pokuca na vrata Jandrino Jato - Pritisle me godine Jandrino Jato - Sidji Raso Jandrino Jato - Skupilo Se Drustvo Staro Jandrino Jato - Spavaj mirno moj voljeni caca Jandrino Jato - Stani malo covece prokleti Jandrino Jato - Stigla Danijela Jandrino Jato - Tajnu zenskog srca znam Jandrino Jato - Teci, teci Krko plava, nema raja Jandrino Jato - To je selo izgorjelo Jandrino Jato - Treca smena Jandrino Jato - U Australiji Jandrino Jato - Znades mala da ja nemam nista RE: Jandrino Jato - Diskografija - skinmi - 24.01.2025 Jandrino jato - Ostalo Jandrino jato - Bjezi mali Jandrino jato - Gori gora Jandrino jato - Ja bolujem od ljubavi Jandrino jato - Jare sa dinare Jandrino jato - Malo sladja, malo zorka Jandrino jato - Mili brate Jandrino jato - Pjevala bi kuca Jandrino jato - Sejo moja sele Jandrino jato - Svaku zenu volim ja Jandrino jato - Vracam ti se zavicaju |